De islam is al 1400 jaar bezig niet-moslims wereldwijd uit te roeien

Screenshot_43

(Door: “Balkanske priče”)

In het islamitisch wereldbeeld ontstaat oorlog, omdat niet-moslims bestaan. Allah accepteert geen andere religie dan de islam. En de islam betekent onderwerping en vrede: wie zich aan de gelukzalige wetten van Allah onderwerpt, leeft onder het regime van vrede. Als fundamentalisten het ongeloof bestrijden, zijn ze bezig om vrede te stichten. Want het ongeloof brengt conflict en oorlog met zich mee. Zo handelde de profeet Mohammed ook. Hij onderwierp anderen aan de islam en zodoende bracht hij de vrede in de harten van de onderworpenen. Voor de rest bestaat de wereld uit verdragen: een tijdelijk vredesverdrag of een wapenstilstand. Waarom tijdelijk? Omdat de islam als juridische en politieke verschijning van de wil van Allah de enige, absolute en eeuwige vorm van vrede is.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

7 reacties op De islam is al 1400 jaar bezig niet-moslims wereldwijd uit te roeien

  1. M.A.L. Sion zegt:

    We moeten af van het wegkijken. Wat hier beschreven wordt is de pure realiteit. Die realiteit is door onze overheden binnengehaald.
    We staan voor de keus: Eerst afrekenen met de schuldigen in onze eigen regering òf direct de strijd aangaan met de binnengedrongen 5e colonne nekkensnijders. Dit is GEEN oorlogsverklaring want de oorlog is 1400 jaar geleden al verklaard door de rasboef M. Die oorlogsverklaring is gedurende die eeuwen door de volgelingen van M uitgevoerd met extreem geweld en wreedheid.
    Met sadisme. Het doden van een slachtoffer was en is een genot. Het is ook een volksvermaak getuige een grote menigte toeschouwers als er een homo van een hoog gebouw wordt gegooid.
    In Saoedie Arabië is het een wisselende zaak. Bij sommige executies loopt de bevolking te hoop om er naar te kijken. Soms trekt het nauwelijks aandacht omdat het het gebeuren van alledag is. Afgezaagd, zo gezegd.
    Als we dit soort gruwelijke taferelen niet wensen in NL zullen we de ‘slagers’ niet langer in NL het verblijf toe kunnen staan. Remigratie. Beter vandaag dan morgen. En als dat niet zonder geweld kan dan zal er niet aan te ontkomen zijn dat we stevig doorpakken.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  2. Pingback: De islam is al 1400 jaar bezig niet-moslims wereldwijd uit te roeien | Rechtsaf doorzee

  3. kraftavilqa zegt:

    Maar watals de hele wereld onderworpen is? Pislam bestaat slechts bij de gratie van oorlog en verovering pislam is niet in staat welvaart en vooruitgang te scheppen derhalve moeten deze zaken van anderen buiten de club gestolen worden. Dat is de akelige waarheid over pislam, pislam kan alleen blijven bestaan zolang er ‘ongelovige’ volkeren bestaan die beroofd kunnen worden zonder dat is pislam net zo onhoudbaar als socialisme als er niemand meer te bestelen is is het feest voorbij.

    Like

  4. Gemelos zegt:

    Het is toch jammer dat de NEDERLANDER te beschaafd is inplaats van te VECHTEN voor hun bestaan/land !

    Like

  5. Elena zegt:

    Islamietjes vermoorden elkaar ook al sinds het ontstaan van de islam.
    Als ik lees dat er een aanslag gepleegd is op Sjiiten….ná het vrijdag middag gebed,
    de daders zijn altijd de Soennieten.
    Kun je nagaan…welke haat gepredikt wordt in de haathutten.
    Tijd voor vernietiging van alle haathutten op de wereld.

    Like

  6. Avidia zegt:

    Praat me niet over de Islam, het meest wrede “geloof” op de wereld, het is geen geloof het is een dwang, een vreselijke dwang die mensen dood en angstig maakt in plaats dat een geloof vrede geeft. Het is verzonnen door iemand die een zonnen steek opliep in de zandbak. En al de ongeletterden geloofde hem. Hij heeft een tweedracht veroorzaakt in de wereld, een soort jouw geloof tegen Christus en Mohamed.en die oorlog gaat nooit over. Het verschil is, ons geloof verteld over barmhartigheid en hun geloof bestaat uit geweld, afslachting bloederigheid. Nou waar kies je voor, ik heb sowieso wantrouwen tegen een ongeletterde man die in een waanvoorstelling in de woestijn een boodschap kreeg die hij niet eens kon opschrijven. Hoe kunnen mensen zo dom zijn en er nog de meest ernstige oorlogen over kunnen beginnen over een zo’n slapjanus, die meent iets gezien te hebben. Hier zie je een verschil tussen intellect en domheid. .

    Like

Plaats een reactie