Het leger van de antichrist is onder ons

Screenshot_25

(Door: “Peter Selie”)

Het leger van de antichrist heeft vrij spel in Europa. Ja, krijgt alle medewerking van de nationale regeringen, de EU, de NAVO, de VN, de christelijke, maar ook de rooms-katholieke kerk, het kapitalisme. Merkwaardig genoeg spelen hier alle  partijen waaronder ook de vakbonden (doen ze nog wat voor hun leden?) onder één hoedje  met de vernietigers van onze cultuur, onze vrijheid en onze voor velen toch slechts betrekkelijke welvaart.

Merkwaardig genoeg is deze eliteclub, die de democratie al lang heeft afgebroken voor het leger van de antichrist, erg “democratisch”. Bij binnenkomst, zoals je met asielzoekers pleegt te doen, zorgen voor onderdak, bed-bad-brood, vluchtelingen gaan immers weer terug! Maar niet meer na 1950. Nee, ze komen direct op de wachtlijst, dat nog wel, want je kunt het meer dan geduldige, of moet ik schrijven gedesinteresseerde, volk niet nog meer op de proef stellen. Zegt u dus  nooit dat u het niet zag aankomen. Nee, u heeft er niets tegen gedaan.

Direct een paspoort voor permanent verblijf, uitkeringsprivileges, wie niet werken wil hoeft niet en dat past goed bij hun mentaliteit, want je moet van ongelovigen zoveel mogelijk profiteren dus doe je dat. Hoewel  je in het thuisland waarschijnlijk nog nooit gestemd hebt, krijg je in de Europese psychiatrische inrichting ook meteen stemrecht, dan kun je direct op islamofiele, dus eurofiele, partijen stemmen. Ze helpen je graag bij je keuze. Maar voor hoe lang?

Is het niet opvallend om die lieden, die geen enkele affiniteit hebben met Europa behalve alle voorzieningen, ook al direct stemrecht te geven?

En vanaf 1 jan. 2016 mogen de aanhangers van de brandstichter, quasi dictator, EU-kwelgeest, vluchteling doorvoerder, stiekeme IS-vriend, Koerden-vijand, Poetin-tegenstander, de nieuwe Sultan van de Bosporus, RecepTayyip Erdoğan (kwalificaties zijn van de  Preussische Allgemeine Zeitung), de  Turken, zich gewoon vestigen met direct een tweede paspoort en natuurlijk recht op voorrang met een huis en uitkering, stemrecht etc. etc. De Nederlanders gaan dadelijk wel tot hun 72e  jaar werken en waar is het einde?

Vijftig jaar hebben we te maken met immigratie, al werden die de eerste jaren gastarbeiders genoemd. Maar al snel bleek dat het wel degelijk immigranten waren, die snel het thuisfront lieten overkomen. Toen kwam de quartaire  sector die er wel brood in zag en ging de mensen vertellen dat het helemaal niet nodig was  om in Nederland te werken. Je kreeg toch gewoon geld, met extra’s ook nog. Betalen is voor de dommen, schreef PvdA’er Flip de Kam ooit in zijn boek met die titel. Daar had en heeft hij gelijk in! Al bestond die quartaire sector wel uit hoofdzakelijk  linkse figuren die een eigenaardige manier van werken hebben, namelijk het creëren van behoeften! De binnenstromende analfabeten lieten zich al gauw uit, door de Nederlandse werknemers gevulde, sociale kassen betalen.

Of wil iemand beweren dat we die imbeciele, agressieve import nodig hadden? Al hadden ze hun pad al wel geëffend door o.a. vrouwen op te wekken om geen huishoudelijk werk meer te doen, omdat dat minderwaardig zou zijn. Dat vindt wel gehoor bij een aantal,althans.  Baas in eigen buik was een veel gehoorde kreet om  zwangere vrouwen en meisjes te bewegen om abortus te laten plegen, dat was het summum van niet alleen onafhankelijkheid, maar ook van moderniteit.

Nu  er echt werk aan de winkel is bij de allahmieten hoor of zie je ze niet meer. Want ze hadden wel een grote muil, maar er viel en valt van de gemiddelde Nederlandse man geen weerstand te verwachten. Dat is bij de import wel even anders !

Er komen “VERRIJKERS” binnen die direct beginnen te eisen en te dreigen en het helpt nog ook. Landen met enig zelfrespect zetten dergelijk intolerante niksnutten direct de grens over. Niet in Europa.

De politieke volksverraders hebben ons al lang uitgeleverd. Houdt u er dus rekening mee dat we komende jaren met Jihad en sharia zullen moeten leven!  Ik hoor het Mr. G.B.J. Hilterman nog zeggen in een van zijn latere radio praatjes: “Mensen, mensen, past toch op, vrijheid is geen vanzelfsprekendheid”!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het leger van de antichrist is onder ons

 1. Japio zegt:

  Onbegrijpelijk door wat voor tuig wij worden uitgeleverd aan die varkens met hun achterlijke religie. Ik zit wel eens te dagdromen hoe het zou zijn zonder islam in de wereld. Maar ja, dan word je weer wakker geschud door de harde werkelijkheid.

  Like

  • fleckie zegt:

   Als ‘niet- betalende vakantiegangers( en zich geen zorg hoeven te maken om verblijf,( financieel,..ook nog ondersteuning ) kunnen ze de hele dag ‘ foefjes’..bedenken, die hun het niets- doende,luie leven , nog aangenamer maken !

   Like

 2. Pingback: Het leger van de antichrist is onder ons | Rechtsaf doorzee

 3. boorzalf zegt:

  Moslims zijn volgens de Bijbel heidenen, zij aanbidden een steen, de ka’aba. Echter ‘de islam keert ALLES om!’: zij noemen de Westerlingen ongelovigen, die uitgeroeid moeten worden als ze Allah en Mohammed niet aan willen nemen. Liefde (christendom) en haat (islam) verdragen elkaar niet. Daarom moet de islam verboden worden.

  Like

 4. kruisridder zegt:

  De islam moet niet alleen verboden worden, het moet uitgeroeid worden.

  Like

 5. sjuad zegt:

  Hun profeet bezat “het zegel der profeten” een levensgrote wrat.
  Een wrat is een virus en je komt er nooit vanaf hoewel deze goed te behandelen is, het virus zelf blijft.
  Dit virus islam genaamd daar kom je ook nooit vanaf, het is geïndoctrineerd in de mind.
  Wie dit geestelijke virus fysiek durft te behandelen wacht de doodstraf,, en kom je daar onderuit dan wacht Allah -de door Jibriel neer gezonden godheid- die iets beloofd, maar de ziel rooft.
  Zo werd de ziel van de profeet ook geroofd, toen hij zes was tussen spelende kinderen.
  Aldus.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  2005

  http://www.memritv.org/clip/en/5088.htm

  2015

  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-35154411

  “what he regarded as necessary reforms in Saudi Arabia,
  including transforming the country into a constitutional monarchy and combating religious and political repression”

  +++

  Like

 7. -Zegt u dus nooit dat u het niet zag aankomen. Nee, u heeft er niets tegen gedaan.-

  INDERDAAD!

  The Hollanders are it”s own worst enemy,uitzonderingen daar gelaten

  De laatste decennia in nederland:

  Een overdaad aan verlies van moraal,- super verwendheid-, afhankelijkheid van vadertje staat, -het kan niet op mentaliteit-passende arbeid(WAT EEN WAANZIN) -en een ongelooflijke mentaliteit/onverschilligheid van:-dat moet toch kunnen he meneer-en meer van dat soort uitlatingen, hebben er voor gezorgd dat men nu met de zwarte/getinte peren zit , die,, alleen maar zeer grote problemen veroorzaken en meer zullen gaan veroorzaken

  Bovenstaand slechts een paar redenen die voor een groot deel nederland naar beneden hebben gehaald(en de hollander kijkt er naar en DOET niets) en dat vacuum wordt/werd de laatste decennia gevuld met de bekende gevulde trojaanse paarden

  Redenen voor ons om, ondanks goede posities destijds(jaren 70), dit land te verlaten…. en ik heb er nooit spijt van gehad ondanks -het weer van onderafaan te moeten beginnen-scenario

  It is what it iS in nederigland:
  En jullie kunnen er persoonlijk weinig of niets tegen DOEN
  how different and way better is life here!,( ondanks die nieuwe landelijke Trudeau club in Ottawa)
  vr gr uit western canada

  Like

 8. gielah zegt:

  Lijkt me dat we allereerst de politici en wát daar ook nog aan machtswellustige idioten áchter zit te konkelen van hun macht dienen te beroven… want dié zien er brood in dat spul hierheen te halen, om redenen die vast niet in ons voordeel zijn.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Peter Selie, ik ben het geheel met U eens. En het is volkomen terecht wat Drs. G.B.J. Hilterman, zei: “Mensen, mensen, pas toch op, vrijheid is geen vanzelfsprekenheid”. Maar beste Peter, helaas is het gros van onze bevolking volkomen apathisch geworden. Ze zakken voor de tv neer, kijken “Boer zoekt vrouw”, en geloven alle leugens die de “rode pers en omroepen”, hen op de mouw spelden. En ook onze jeugd en jong volwassenen zijn merendeels al gehersenspoeld. Krijg die maar eens de straat op, zoals de Pegida terecht doet.

  Like

 10. Koos zegt:

  Het is maar net wat je onder het ware Christendom verstaat:

  Het Geitenwollen-Sokken-Christendom van “hebt uw vijanden lief”
  OF
  Het Kruisridder-Christendom, waarmee Karel de Grote Europa omvormde tot een bolwerk van beschaving.

  Geef mij het laatste maar! Dan is tenminste duidelijk we de antichrist is.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  Worden niet vijf mussen verkocht voor twee duiten, en niet één van die is vergeten voor God. Ja, zelfs de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Weest niet bevreesd: gij gaat vele mussen te boven. Lucas 12:6-7
  lieve mensen, een getuigenis van mij ;ben in mij leven op zoek gegaan naar de waarheid, mijn ziel dorste erna, ik ging de bijbel lezen of mijne leven er van afhing,en dat bleek later ook echt het geval, terwijl je dus loopt en leeft met de bijbel, kom je er achter dat er een kwaad schrikbewind over je heen komt, dat is bovennatuurlijk, echt zeer beangstigend, ja demonen, maar ik was niet meer te stoppen en ging door met geloven en lezen en bidden.om een best wel lang verhaal kort te maken—-slechts enkele zullen door de enge smalle poort gaan, die naar het leven lijdt, de deur is Cristus,wie zijn leven verliest die zal het vinden, dat is Pinksteren ,dan komt de beloofde pleitbezorger als zegel, dan behoort u God toe, had van te voren nooit kunnen vermoeden dat het zo verschrikkelijke beproeving is,de haat van de wereld zal je volgen.
  ALLEEN DAN BEN JE VEILIG VAN TEREUR,HET IS NIET ANDERS
  GA DE BIJBEL LEZEN EN LUISTER NAAR NIEMAND MEER!!!!

  Like

 12. Buffalo Bill zegt:

  Als er straks geen Nederlanders meer zijn om te werken en ze hier het land hebben overgenomen is het afgelopen met gratis geld. Helaas zijn ze te stom om dat te begrijpen. Ik krijg steeds meer waardering voor Poetin

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Verbijsterend dat regeringsleiders zo kwaadaardig kunnen worden dat zij willens en wetens hun landen en volkeren verkwanselen.

  We mogen/moeten er toch van uitgaan dat zij weten wat ze doen en dus de mensen waar zij verantwoordelijk voor zijn [volksvertegenwoordigers!] bij hun volle bewustzijn terug brengen
  naar de voor-middeleeuwen, waar dood en geweld ten opzichte van andersdenkenden de norm is.

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 15. Drs.P. zegt:

  Lichtgetinte booslimratten zijn een ware “verrijking”, niet dus want het zal je dochter maar zijn:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24943283/__Man_steekt_meisje__15__bij_verkeersruzie__.html
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 16. johan zegt:

  helaas gaan wij steeds meer gebukt onder een achterlijke debiele moslimcultuur,zoals in Den haag met zijn moslim burgerwacht en in de diverse Europese steden .
  De vraag is kan het nog worden terug gedraaid helaas nee er komt een oorlog tussen de halve maan en Europa ten kosten van miljoenen Europese burgers.
  Ik hoop dat de partijen die er verantwoordelijk voor zijn worden veroordeeld wegens misdaad tegen de menselijkheid.
  De moslim heeft problemen met de joden christen boedisten taoisten atheisten eigenlijk met ieder anders denken.
  Dit is geen mooie toekomst voor ons nageslacht.

  Like

 17. Jan zegt:

  Wie zegt dat holbewoners geen plezier kunnen hebben?

  Moslim party

  Like

 18. Jan zegt:

  Dit is islam: 15 jarige jongen van gebouw gegooid na eerst te zijn verkracht (dan mag blijkbaar dan weer wel):

  ISIS throw 15-year-old boy off a roof for being gay… but the terror chief who raped him is let off
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3382990/ISIS-throw-15-year-old-teenager-roof-gay-terror-chief-raped-let-off.html#ixzz3wELKqVzk

  Like

 19. Ik woon dik 30 jr in Brasil en heb een ”pernamente verblijfvergunning omdat ik aan èèn van de voorwaarden voldoe.Ben nl gehuwd met een braziliaanse.Ik krijg alleen een bras paspoort indien ik mij laat nacionalizeren wat wat heel wat moeite en redtape gaat kosten en geld.Dus gèèn bras paspoort, en dus ook niet stemmen….Slimme jongens die brazilianen,niks ongewenste invloeden binnenhalen,dat weten de moslims ook,want er zijn er weinig hier, er valt verder niets voor ze te halen.Heer laat dit zo blijven.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Steun massaal de heer Putin en laat hem het werk doen met uitroeien van deze duivelse volgelingen

  Like

 21. ildiko zegt:

  de antichrist = duivel= de Beest , die zal Israël en West Europese landen vernietigen, uiteindelijk zullen de Oost Europese landen samen met Rusland weer ons van deze moord lustige SATAN bevrijden. Ja wij roepen hier in de woestijn !

  Like

 22. marcelvl1976 zegt:

  “Coming of the antichrist Mahdi” als men daarin gelooft, gelooft men dus dat er waarheid zit in de Koran, want alleen die vertelt dat er een Mahdi komt. De Bijbel maakt onderscheid tussen een “Valse Profeet” de geestelijke hulp van de Antichrist en de “Antichrist” zelf die meer een economische antichrist is. In de Bijbelse variant bestaat die dus uit 2 personen waarvan de geestelijk leider hoogstwaarschijnlijk joods bloed zal bezitten en geaccepteerd zal worden het volk van Israël die nog steeds de Messias verwacht. De Christenen verwachten de Messias ook nog alleen dan als Tweede Komst. Of de Antichrist eerder komt is weer een discussie opzich, zo geloven sommigen in een pre-trib, een mid trib of een post trib. Trib staat dan voor tribulation verdrukking en pre / mid en post voor voor, midden of na de Grote Verdrukking.

  Persoonlijk lijkt mij het onlogisch dat een Islamitische leider als Antichrist zal optreden gezien deze diplomatiek geen grote verbonden met vele volkeren kunnen sluiten zoals de Bijbelse Antichrist dat wel zou kunnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s