Václav Klaus vergelijkt de EU met Hitler en Stalin

Screenshot_26

De voormalige Tsjechische president Václav Klaus.

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige president van Tsjechië, Václav Klaus, ziet in de migratie een “methode tot het eenvormig maken van Europa”.

De voormalige Tsjechische president Václav Klaus heeft de EU-elites met Hitler en Stalin vergeleken. Volgens Klaus willen de “pro-Brussel-elites” de migratie gebruiken voor het eenvormig maken van Europa. “De migratie is een methode hoe men de huidige Europese landen kan verwateren, hoe men daaruit een soort kneedbare massa vormt die de komende nieuwe Europeanen moet worden. Dat wilden de dictators in het verleden altijd, de Hitler´s en Stalin´s. De collectiviteit van de Europese elites richt hetzelfde onheil aan als in het verleden deze beide individuen”, aldus Klaus letterlijk afgelopen zondag op de Tsjechische televisie.

Kritiek op personen die zich tegen de “vluchtelingen” uitspreken, noemde Klaus “volkomen infantiele onzin”. Als reden voor de migratiegolf noemde het voormalige Tsjechische staatshoofd het Europese sociale stelsel, het paternalisme en de “vernietigende multiculturalistische ideologie”. “Het gaat erom of we onze unieke Europese cultuur, beschaving en levenswijze laten verwoesten door hordes mensen die van andere continenten komen”, aldus Klaus.

Bron:
www.pragerzeitung.cz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

57 reacties op Václav Klaus vergelijkt de EU met Hitler en Stalin

 1. Pingback: Václav Klaus vergelijkt de EU met Hitler en Stalin | Rechtsaf doorzee

 2. peter de koning zegt:

  De EU is doodziek met deze brusselse malloten aan het roer. Klaus heeft dit vuile spel goed door.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze heer Klaus heeft volkomen gelijk.

  Like

 4. Ron zegt:

  Geweldige man, net als hun president Zeman.
  Mochten er vroeger twijfels zijn geweest of het wel zo nuttig was dat oost-europa bij de EU kwam, nu met hun verzet bewijzen ze meerdere malen dat we blij met hen moeten zijn. Ik ben ontzettend blij met mensen als Václav Klaus, Zeman, Orban, etc.
  De redding van west-europa begint mogelijk in oost-europa.

  Like

   • Ron zegt:

    Ik vraag me alleen af, als de Poolse regering dit doet dan vermindert de invloed van EU op publieke opinie, maar volgens het artikel is het een gereedschap juist ten voordele van de EU (als ik het goed begrijp).
    Als de Poolse regering niets doet dan blijft de pro-EU kliek bij de omroep zitten met als gevolg manipulatie van de kiezers richting EU partijen.

    In beide gevallen slecht. Een soort pissebed weggooien en kakkebed oprapen dus.

    Heb je toevallig een idee wat dan wel zou moeten gebeuren met die publieke omroep?

    Like

  • derick zegt:

   ik denk het niet. ik heb het idee dat we dat zelf zouden moeten doen kennelijk is er geen draagvlak op massaal de straat op te gaan. en met een miljoen mensen het binnenhof te bestormen wie wil het doen.maar de man heeft gelijk maar hij vergeet er allen bij te vertellen dat het altijd gepaard gaat met oorlog. zal het deze keer ook weer worden. wie hebben we allemaal gehad romeinen spanjaarden fransen 2 keer duitsers 2 keer kortom de geschiedenis herhaalt zich steeds. als je de koppen van schauble en schults aanschouwd kun je niets anders zeggen dan daar staan ze de nieuwe Hitler en himler .

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Rutte lezen man dit is belangrijk voor je om in praktijk te brengen!

  Like

 6. Bas zegt:

  Ferme taal ! Nu maar hopen dat de Tsjechen geïnspireerd raken door deze woorden en zich ontdoen van alle onheil, veroorzaakt door Europese gehaktballen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Geweldig wat deze man zegt! Op zulke uitspraken zul je in Nederland moeten wachten tot je een ons weegt!
  Rutte, heeft u het ook gelezen? Ferme taal toch? En nog waar ook!!

  Like

 8. Jean zegt:

  De EU bende is veeeeeeel gevaarlijker voor Europa dan Hitler en Stalin samen. Ik zal pas rust kennen als dat gedrocht afgebroken is en de misdadigers achter de tralies zitten voor de rest van hun leven.

  Like

 9. carthago zegt:

  Helaas is de beste man reeds afgeserveerd door de Eussr elite, maar deze woorden van hem komen welzeker aan. Nog veel meer van dit soort sprekers vooruit duwen in de media en de kalifaatmonsters van de Eussr achteruit is de enige redding van dit ooit nobele continent.Bedankt E.j.bron voor de blogs en reblogs!

  Like

 10. Astrid H. zegt:

  We zitten in de wurggreep van hele nare, elitaire mensen met enge, Hitleriaans/Stalinistische ‘maakbaarheidsplannetjes’. Samen met de bezitterige/bezeten moslim, maken ze er een verstikkende zooi van die steeds meer voel- en zichtbaar wordt in het dagelijks leven. Zoals die walgelijke halal-producten, die regelrecht tegen onze principes van respect voor mens èn dier ingaan, maar die inmiddels wel overal in de schappen liggen.

  Waarom laten we de wereld toch steeds weer door al die nare egotrippers beheersen? We moeten ze geen enkele ruimte bieden, maar ze afzetten, straffen en voor het leven weghouden van verantwoordelijke functies. Opdat zij leren nederig te zijn.

  En dan de ‘uitheemdiërs’ van de islamitische persuasie, die als missie hebben om eigen wetgevingen in te voeren en onze straten en wijken over te nemen. Wat dat betreft moeten we meer naar Israël kijken, daar gooien ze de huizen van die primitieve lastpakken gewoon plat, zodat ze daar in ieder geval niet meer kunnen wonen. Het is een wat rigoureuze aanpak, maar wel efficiënt en na zoveel ‘getreiter’ ook meer dan begrijpelijk. Je blijft beleefd en geduldig zoeken naar oplossingen, maar het geduld raakt eens op.

  Like

 11. kruisridder zegt:

  Wat een geluk dat we de Oost-Europese landen erbij hebben gekregen. Zij ondergraven nu mooi van onderuit de EU-elite. En wie een gebouw van onderaf ondergraaft, laat het ven bovenaf instorten.

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Klaus heeft het grootste gelijk van de wereld, ik hoop dat er steeds meer mensen bijkomen die hun ogen openen, want je zou denken dat ze zich toch wel eens moeten realiseren dat er steeds meer bekende personen de waarheid beginnen te zien, maar ja een hoop willen het gewoon niet zien.

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Natuurlijk heeft deze man gelijk! Dit hebben alle realisten vanaf de oprichting van de EU al gezegd. De Nazi is nooit weggeweest!

  Like

 14. gielah zegt:

  Eénvormig maken is goed uitgedrukt.
  Dat is een continent in een bepaalde vorm prákken… met dwang… en het heeft niets met echte eenheid te maken.

  Like

 15. carthago zegt:

  Helaas heeft klaus geen directe macht meer maar gelukkig nog wel met z’n woorden.

  Like

 16. Antivenin zegt:

  Als we onze huidige politieke elitie niet snel bij het oud vuil zetten, moeten we straks ons eigen land terugveroveren op de barbaren die we nu verwelkomen!

  Like

 17. Fred zegt:

  En nog steeds komen de wijze en verstandigste mensen uit het oosten.
  Klaus, Zeman, Orban, Poetin.
  Om er maar een paar te noemen.

  Like

 18. Koos zegt:

  Eerlijk gezegd denk ik NIET dat immigratie Europa eenvormig zal maken. Immigratie zaait juist verdeeldheid.
  Die verdeeldheid is het doel van de EU, omdat een verdeeld volk minder daadkrachtig is.
  Die daadkracht wordt door de EU ook ondermijnd door het volk met drugs te vergiftigen.
  Die drugs worden aangesleept met behulp van moslimbendes.
  Het is een duivels plan.

  Like

 19. topsporter zegt:

  Ik verlang naar een nieuwe Beethoven,een Mozart, en
  niet naar een een Marokkaanse oerdanser , grootmeester van het eensnarig instrument, die ook wel boembaa wordt genoemd.

  Like

 20. johan zegt:

  kijk dat is een minister president die op komt voor zijn land en bevolking. daar kunnen onze Nederlandse politici een voorbeeld aan nemen.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  De EU bestaat uit een stel fascisten van een hoog ondemocratisch gehalte !

  Like

 22. Pingback: Václav Klaus vergelijkt de EU met Hitler en Stalin | Kattukse Vrienden voor Israël

 23. johan zegt:

  De voormalige Tsjechische president Václav Klaus komt op voor zijn land en cultuur, waren onze politici maar zo krachtig. Helaas hebben wij partijen zoals de pvda d66 gl sp cu cda die Nederland naar de verdommenis helpt.
  Het is jammer dat wij die partijen niet kunnen vervolgen zoals eertijds de Nederlanders deden met de NSBers. Helaas krijgen wij dan van ze te horen das haben wir nicht gewust.

  Like

 24. Van Aartsen: verbod op salafisme staat haaks op onze grondwet
  Een verbod op salafisme in Nederland is niet alleen onwenselijk, maar druist ook in tegen de grondwet. Vrijheid van meningsuiting is een hoeksteen van de rechtsstaat en geldt ook wanneer die uitingen anti-democratisch zijn.

  Dat zegt de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) in NRC. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/1/Van-Aartsen-verbod-op-salafisme-staat-haaks-op-onze-grondwet-2740306W/?masterpageid=158493

  Like

  • Cathja zegt:

   Die vrijheid van meningsuiting geldt dan zeker niet voor Geert Wilders?! Die krijgt om zijn vrije woord een proces aan zijn broek! Wilders noemt men een populist en haatzaaier, wat een grove leugen is, maar salafisten mogen hier blijkbaar vrijelijk kunnen zeggen wat ze op hun hatelijke hart hebben.
   Waar liggen de voorgedrukte formulieren om een aanklacht in te dienen tegen Van Aartsen en zijn salafisten-vriendjes?

   Geliked door 1 persoon

 25. Sjoe! zegt:

  Bullshito. De Egyptische farao’s waren de eerste om hele volkeren ontwortelen en volkshervestigen. Toen waren de de Babyloniërs.
  (En deze Václavs in Praag … Ze zouden graag ook een paartje humanitaire bombardementen te voegen om allemal gelukkig te maak. ;-)).

  Like

 26. Jan zegt:

  Jana Yngland verklaard nog eens wie persoonlijk verantwoordelijk is voor de verkrachtingen begaan door asielshoppers: SIE, FRAU MERKEL!!!!

  Merkel hat’s geschafft: vrouwen wagen zich niet meer op straat en zijn vogelvrij verklaard
  Sexuelle Massenübergriffe in Köln: Sind es doch Asylanten? Betroffene berichtet über Horror-Nacht!

  „Die waren mit ihren Händen überall. Ich hatte Finger in allen Körperöffnungen. Ich habe die ganze Zeit nur geschrien“, so die Betroffene. „Sie haben versucht, nach meinem Handy zu greifen. Krampfartig hab‘ ich mein Handy und die Geldbörse festgehalten.“

  „Manche Frauen fielen zu Boden, weil ihnen Beine gestellt wurden. Einer wurde fast der Slip ausgezogen“, so die 30-Jährige zu „Bild“. „Ich bin kein ängstlicher Mensch, aber ich hatte Panik und bin aus dem Bahnhof geflohen.“
  https://www.netzplanet.net/sexuelle-massenuebergriffe-in-koeln-sind-es-doch-asylanten-betroffene-berichtet-ueber-horror-nacht/

  Like

 27. l zegt:

  We staan er aantoonbaar slechter voor als voor de Tweede Wereldoorlog, de anti-christelijke geest manifesteert zich op een gluiperige manier bij de meeste van onze zogenaamde leiders,die hun eigen bevolking bewust of onbewust naar de kelder helpen! Gelukkig mag ik mij verheugen op het toekomstige duizend jarige vrederijk ,dat door de God van Israël met zekerheid tot stand zal worden gebracht. (Alleen JEZUS biedt uitkomst!!!)Shalom van Léon van Duren.

  Like

 28. Drs.P. zegt:

  Zelfs dit zit er nu aan te komen voor het domme onbeschermde landje aan de Noordzee, duizenden criminele alleen maar eisende fucking booslim asielparatsieten, dus per direct dicht die grenzen en beleid gaan maken inplaats van vakantie.

  http://joostniemoller.nl/2016/01/buigt-zweedse-route-vluchtelingen-nu-af-naar-nederland/

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 29. Driek zegt:

  GEEN STIJL

  Hulde voor AT5, voor deze keer. Terwijl de overige media’s, goedmensen en VK-lezende fatsoensrukkers er het zwijgen toe doen, ging de Amsterdamse stadszender wel langs bij het door RACISTISCH geweld getroffen gezin in de Rivierenbuurt 020 – dat tijdens O&N te maken kreeg met haatzaaiende VUURWERKBOMMEN die door de brievenbus werden gegooid, met TERRORISTEN die nota bene probeerden de voordeur in te trappen, en antisemitische termen als “kankerjoden” en “Free Palestine” naar het gezin schreeuwden. De laffe AANVAL op het woonhuis (!) van het Joodse gezin duurde liefst 10 minuten, waarbij “de knullen” het ook nog eens geinig vonden om “AUFMACHEN” te schreeuwen naar de angstige bewoners van de toch al zo geplaagde wijk in Amsterdam. Van Klaveren (VNL) heeft alreeds kamervragen gesteld over deze racistische laffe aanval op een Joods gezin in het Nederland anno 2015/2016. GroenLinks/PvdA/D66 – doorgaans dapper voorop in de strijd tegen discriminasie – laten het vooralsnogsteeds afweten. Hoe zou dat nou komen?

  Like

 30. Sjoe! zegt:

  Oost-Europa, in tegenstelling tot in het Westen, kan niet de loyaliteit van haar onderdaned voor alimentatie/Sozialgeld kopen.
  Oost-Europa is hongeriger, soberder en nijdiger.

  Like

 31. OphEUffen zegt:

  Wat een held. Hij heeft ze beter op een rijtje dan de som van de linkse EU.

  Like

 32. Jules Vismale zegt:

  Václav Klaus heeft natuurlijk groot gelijk als het om de EU en Rusland gaat en de situatie hier lijkt op die van Hitler en Stalin. Daar ik vele malen op de opgeheven site van Michel Krielaars reageerde over de twee dictators probeer ik stukken hiervan op E.J. Bron te plaatsen om aan de lezers duidelijk te maken dat er meer redenen zijn waarom Rusland en Europa elkaar niet zo liggen en ook als het om de Duitsers en Russen gaat en kan escaleren.
  Al eeuwenlang zijn er Duitsers naar Rusland getrokken om zich daar te vestigen maar óók talloze Russen trokken naar Duitsland daar ze de wrede tsaren en dictators niet konden verdragen. Het is zelfs frappant dat sommige steden in Rusland een typische Duitse naam hebben zoals Schlüsselburg of Sint-Petersburg wat later ooit de naam Leningrad kreeg. Koningsberg was de vroegere Duitse naam wat nou Kaliningrad is en veel Duitse invloeden zijn nog altijd aanwezig in Rusland. Sommige vrouwen van de vroegere tsaren waren grotendeels van Duitse afkomst en Peter de Grote was meer gericht op het westen van Europa dat hij net als Peter III, de echtgenote van Catharina II de Grote, grotendeels wilde verduitsen.
  Misschien zagen de meeste Russen (waaronder joden!) de Duitsers juist als een beschaafd volk dat grote kunstenaars, dichters, filosofen, militairen enz. voortbracht en werkten ze vaak samen met elkaar maar er waren ook (overwegend Pruisische) Duitsers die de meeste Russen en niet-Russen gruwelijk haatten omdat zij die zagen als minderwaardige Untermenschen. Stalin had diep in zijn hart blijkbaar ook meer respect voor de Duitsers én Hitler maar dat belette hem absoluut niet om tijdens WO II zeker 650.000 Wolga-Duitsers (die zichzelf meer als Russisch zagen dan als Duits) te deporteren naar Siberië! Maar in tegenstelling tot Duitsland zal Rusland zeker geen eenheid meer worden door alle verschillende volkeren die er wonen zoals Oekraïners, Wit-Russen, Kozakken, Kaukasiërs én Duitsers die men nooit zal kunnen samensmeden!
  Ik vraag mij zelfs af wat mijn opa Jules Vismale sr. had gevonden van Rusland toen hij daar in de jaren ’80 van de 20ste eeuw ooit op bezoek was geweest in zowel Moskou als Sint-Petersburg. Hij was namelijk een Surinamer die ongetwijfeld het communisme en wrede dictators als Peter de Grote, Iwan de Verschrikkelijke, Lenin, Stalin en Hitler (géén Rus, niet-Rus of Duitser maar een Oostenrijker) vreselijk zou hebben gehaat!

  Like

 33. henkie1958 zegt:

  4 januari….moet ik me nu echt zorgen gaan maken ?

  Like

 34. Thom zegt:

  Hoe durft de heer Claus deze moslims en migranten zo te beschuldigen.
  Dan luister ik liever naar mutti merkl. Zij schafft es: Tientallen vrouwen aangerand en beroofd tijdens Oud en Nieuw door Noord Afrikaanse en Arabische mannen.
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/tientallen-vrouwen-aangerand-tijdens-keulse-oud-en-nieuw
  Dat terwijl er 1 miljoen binnen gekomen zijn. Dan zijn er 999.900 die geen vrouwenen aangerand, verkracht of beroofd hebben in Keulen. Dus waar gaat dit allemaal over die ophef om niks.

  Like

 35. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 36. Drs.P. zegt:

  T gaan goei, t gaan goei in Germany:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24948170/__Duitsers_jagen_op_aanranders__.html
  Wakker worden mensen, het booslim invasie “leger” laat langzaamaan zien waarvoor ze hier zijn gekomen!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 37. Jan j zegt:

  De EU is erger dan Stalin en Hitler

  Like

 38. Astrid H. zegt:

  Hé, ik hoop dat er niet iets [vervelends] met de webmaster aan de hand is, het is wat stil hier.

  Like

 39. Sjaak zegt:

  Een absolute MOET ! die de toekoms in Focus willen zien !

  Like

 40. Klukkluk zegt:

  Ligt de site stil ?!

  Like

 41. Pilgrim zegt:

  De heer Bron lijkt opeens verdwenen. Zou er iets gebeurd zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s