De tijd tikt weg

Screenshot_38

Einde aan het geduld: Op 9 januari demonstreerden burgers voor de Dom van Keulen voor de waardigheid van vrouwen. 

(Door: Hans Heckel – Vertaling: E.J. Bron)

Staatscrisis: Het vertrouwen van de burgers in de politiek is geschokt als nooit tevoren. Verdoezelt, verzwegen, gelogen: Van helemaal bovenaf aangezet, werden de Duitsers bij de asielcrisis weldoordacht misleid.

Wie de benaming “staatscrisis” tot nu toe als overdreven heeft beschouwd, kan haar nu gerust in de mond nemen. Voor de ogen van het hele volk wordt een constructie van leugens en verdoezeling rondom de asielstroom zichtbaar, die een omvang heeft aangenomen die zelfs pessimisten de adem doen stokken.

Het was het doel van deze leugenconstructie om de miljoen-voudige rechtsbreuk door de staat bij het laten gebeuren van illegale binnenkomsten en hun catastrofale gevolgen voor de veiligheid van de burgers onder het tapijt te vegen. De Oudejaarsexcessen van Keulen, Hamburg en elders hebben deze constructie doen instorten. Via ettelijke kanalen nemen nu – anoniem – politieagenten het woord, die vertellen dat ze “strikte aanwijzingen” zouden hebben om niet te berichten over criminele daden van “asielzoekers”. Nu komt ook naar buiten dat seksuele intimidaties en onbeschoft gedrag door zogenaamde “vluchtelingen” al lange tijd voor Keulen een massafenomeen waren. Net zoals de talloze andere delicten en verstrekkende criminele structuren in relatie tot “vluchtelingen” die verzwegen zijn.

Volgens de journalist Dieter Wonka uit Berlijn is de georganiseerde verzwijging terug te voeren tot een vergadering bij Bonn, waarop de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), persoonlijk de chefs van de landelijke politieautoriteiten opdracht zou hebben gegeven om de zwijgen. De gevolgen van dit schandaal zijn uitermate alarmerend. Het vertrouwen van de burgers in de staat, het bestuur en de gevestigde politiek is op dusdanige wijze geschokt zoals nog nooit tevoren in de Bondsrepubliek Duitsland. De indruk “van bovenaf” planmatig belogen te worden, berooft mensen van alle vertrouwen.

De verbale krachtsinspanning (“de volledige hardheid van de rechtsstaat”) waarmee de opgerolde politici nu “handelingsbekwaamheid” willen demonstreren, komt weinig geloofwaardig over. En zoals de minister van Binnenlandse zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf Jäger (SPD), op de politie inhakt, is erbarmelijk. De vis begint bij de kop te stinken. En deze kop draagt Jäger´s gezicht, zo al niet dat van Thomas de Maizière en tenslotte dat van zijn bondskanselier.

Volgens de minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), moet Duitsland rekenen op nog eens acht tot tien miljoen “asielzoekers”. Het zou iedereen duidelijk moeten zijn dat de republiek onder zo´n bestorming in elkaar zou storten.

Daarom moet de politiek nu snel en energiek tegensturen. Bovendien moet ze – net zoals de lange tijd meer dan twijfelachtig handelende mainstream media – eerlijkheid leren en een open discussie voeren in plaats van sceptici zwart te maken als “populisten”of zelfs “ophitsers”. Dat zou ze heel snel moeten doen, want de tijd tikt onverbiddelijk weg.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Hans Heckel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De tijd tikt weg

  1. koddebeier zegt:

    In Nederland is het echt niet veel beter !

    Like

  2. Cathja zegt:

    Duitsland ontwaakt. Wat misschien eerst nog alleen een boze droom leek, lijkt nu een nachtmerrie te gaan worden! Duitsland is voorgelogen en bedrogen door hun overheid, politie en media.
    Het wordt oorlog daar.

    Like

  3. Jan zegt:

    Erste Bar erteilt nun allen Asylwerbern Lokalverbot

    Auch in Österreich häufen sich die Anzeigen wegen sexueller Belästigungen durch Flüchtlinge. Jetzt hat ein Lokal in Oberösterreich radikal reagiert und sperrt grundsätzlich alle Asylwerber aus.

    “Seit November haben wir immer wieder Probleme mit einer Gruppe Männer. Sie begrapschen und begaffen unsere weiblichen Gäste”, sagt Karin Siebrecht-Janisch, Chefin der Bad Ischler Bar “Charly’s”. Sie spricht von etwa 25 bis 30 Asylwerbern. Wegen dieser Gruppe kommen angeblich viele Frauen nicht mehr: “Ich musste etwas machen, wir fühlen uns verpflichtet, unsere Gäste zu schützen.”

    http://www.heute.at/news/oesterreich/ooe/art23653,1249190

    Like

  4. JooJootje zegt:

    Dat gaan ze nooit doen liever totaal kaput dan door het stof voor het volk het idee al.

    Like

  5. Jan zegt:

    Politiechef van Wenen: Vrouwen ’s nachts alleen onder begeleiding uitlaten

    http://www.heute.at/news/oesterreich/wien/art23652,1248358

    Like

  6. cefas zegt:

    De leugen komt van de top.

    Like

  7. cefas zegt:

    Besluiteloosheid ten top.

    Like

  8. Elena zegt:

    Het is dat het zo schofterig en tegelijk treurig is…ik zou er anders hartelijk om lachen.
    Heb een beter idee…laat die asieiluguhrs lekker aan de ketting uit…met stroomband op de sterkste stand, mocht de asieluhgurs niet luisteren…..ff knipje indrukken dan krijgt de asieluhgur een flinke stroomstoot op zijn keel. Succes verzekerd.
    Mogelijk is de band met kleine aanpassing te bevestigen tussen de benen.
    Nóg beter zijn 2 stroombanden voor één asieluhgur.
    Kga mij direct als vrijwilliger aanmelden.
    Met 2 stroombanden per asieluhgur kan ik eenvoudig een stuk of 10 asieluhgurs tegelijk uitlaten…maar dan wel het knopje ingedrukt houden.
    O..wacht…doe die politiechef van Wenen er ook maar bij…heb ik er 11 tegelijk.

    Like

  9. Q zegt:

    En weer word er in het artikel bepleit dat anderen iets moeten doen.

    Daarom moet de politiek nu snel en energiek tegensturen.

    Dat vind ik nog het meest onbegrijpelijk. “De politiek” en “de overheid” hebben deze problemen in de eerste plaats veroorzaakt. Wie nu nog gelooft dat “ze” de problemen op gaan lossen die is volgens mij niet goed bij zijn hoofd.

    Oh, ze zullen het wel beloven hoor, dat geloof ik wel. “Zij” zullen onmiddelijk actie ondernemen zal men u voorhouden. Na een jaar of wat is er helemaal niets opgelost behalve UW VRIJHEID. Die is dan weg, en blijft weg. En de dames en heren dronken een glas, deden een plas, en alles bleef zoals het was.

    Wat er nodig is dat zijn duizenden burgers die beseffen dat alleen zij verandering af kunnen dwingen. Dat gaat alleen door dingen te doen die “gruwelijk, doch noodzakelijk” zijn.

    Die vent (van die uitspraak) heeft in 2083 een standbeeld en straten en pleinen naar hem vernoemd.
    Of uw kleinkinderen zullen in een islamitisch hellhole leven.
    Kiest u maar.

    Ik zit er ook niet op te wachten.

    Maar een stuk of 70 van dat soort Guevara aanhangers omleggen is dus duidelijk te weinig. Ik wens in elk geval iedere burgemeester, iedere wethouder, elke gedeputeerde en commissaris van de koning, en zelfs de duffe baliekluivers die u op het gemeentehuis te woord staan van ganser harte een leven toe zoals Geert Wilders dat al meer als 10 jaar moet leiden. Nergens meer veilig. Altijd over je schouder moeten kijken. Met de hartelijke garoeten van “wij, het volk”.

    Het is niet echt iets om naar uit te zien.
    Als iemand een alternatief heeft zou ik het graag vernemen. Een pegida demonstratie bijwonen misschien ?

    Like

    • Edjan zegt:

      Klopt, Q. Er is niet één van die aanranders voor de rechter gebracht. De ongecontroleerde instroom van asielzoekers gaat ook gewoon door. De politiek lult een tijdje wat mee als de mensen boos zijn en gaat daarna gewoon weer verder met haar smerige karwei.

      Like

  10. delamontagne zegt:

    Is Mevr. Merkel “afgetreden”, weet iemand iets ?????????????

    Like

  11. Sjaak zegt:

    Overigens ! Wolfgang Amadeus Schäuble, seines Zeichens
    Finanzminister van Germoney Tranen-Tuitsland deeld trotz
    mee dat het weer een huishoudoverschot van 11 miljard geeft !
    Denkt deze klootzak dat hem iemand gelooft Buiten zijn linkse
    kontkruipers ?

    Like

  12. Hendrik M. zegt:

    Wat in Duitsland gebeurt aan volksversjaggering gebeurt in Nederland helaas ook….

    Like

  13. Guardiacivil zegt:

    ..Architecten-aannemers en uitvoerders.
    De NWO en Bilderberggroep zijn de ontwerpers voor een alles overheersende wereldorde, de aanemers zitten in Brussel en de uitvoerders zijn Verhofstad, Merkel en Rutte. Dus de hele gerechtelijke macht is geinstueerd. Mag dit nu duidelijk zijn lieve mensen. Maar een troost, het goede wint het altijd van het kwade, daar moeten we ons aan vasthouden. Eens keert het tij. Met wat geluk en inzet om de boel te laten ploffen

    Like

Plaats een reactie