“Beste Angela Merkel, moet ik dat zeggen tegen mijn dochters, dat er geen probleem is?”

Screenshot_78

(Door: Louis Ide)

‘Hoe meer mensen u beweert te kunnen opvangen, hoe meer problemen u importeert. Dat is gewoon wiskundige statistiek’, schrijft Louis Ide (N-VA) naar Angela Merkel. ‘Het is bedrog om die mensen ‘Wir Schaffen Das’ voor te spiegelen.’

Frau Merkel,

Ik ben een vader, mevrouw Merkel, en ik heb drie dochters. De kleinste beseft nog niet wat er in de wereld gebeurt, maar de twee oudste zijn net tieners geworden en kijken naar het nieuws. Ze maken zich zorgen en ik weet eigenlijk vaak ook niet meer wat te zeggen. We proberen het uit te leggen.

Een dik jaar geleden maakte ik de belofte aan mijn dochters dat eens ze twaalf zouden zijn, ik met hen op stap zou gaan. Ze mochten zelf de hoofdstad kiezen. Je weet wel zo’n weekend vader-dochter quality-time om het uithuizig zijn als politicus te compenseren.

De middelste wil geen hoofdstad, maar het noorderlicht zien. Onze oudste koos voor New York, maar da’s geen hoofdstad. Het werd dan maar Londen. Londen tijdens de kerst. Alleen, toen was er Parijs. Bataclan…

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Beste Angela Merkel, moet ik dat zeggen tegen mijn dochters, dat er geen probleem is?”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Evident speelt ook nog een andere waarheid, – als een koe-mee. Namelijk het wiskundige en economische gevolg van deze instroom/ invasie zal zijn: totale instorting van de sociale zekerheid, in heel Europa. Maar deze kakmadam Merkel, zal dat WURST zijn, deze verraadster van het AVONDLAND/EUROPA, voert de agenda uit van het Politburo der Eussr, de agenda van de Bilderbergmaffia, de agenda van de NWO, en die van de Illuminati! Het is een duivels complot, niet meer maar ook niet minder!

  Like

 2. danny zegt:

  Ja beste meneer Ide, dit hebben we allemaal te danken aan het open grenzen beleid van de eunazi’s en met name oppereuronazi’s merkel, juncker, der franz nazitimmer, rotmuil verhofstadt, kapo schulz en andere ‘zogenaamde eu geweldenaren’
  Ze hebben onze vrouwen en dochters blootgesteld aan de islamitische testosteronbommen met hun open grenzen beleid.
  Dank daarvoor.
  Echt geweldig.

  Like

 3. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  De Mol start luchtbrug naar Lesbos
  door Paul Eldering
  UTRECHT –

  Johnny de Mol gaat 24 januari via zijn goededoelstichting Movement on the Ground een luchtbrug voor vrijwilligers openen naar het Griekse vluchtelingeneiland Lesbos.

  Dat doet hij in samenwerking met Transavia en reisorganisatie Sunweb. ,,We willen de mensen op Lesbos en andere Griekse vakantie-eilanden dichtbij Turkije helpen om dit probleem in goede banen te leiden. We zorgen ook voor accommodatie van hulpverleners”, zegt Sunweb-baas Joost Romeijn.

  De wekelijkse vluchten van Schiphol naar Lesbos zijn volgens hem voor eigen risico van de initiatiefnemers. ,,Het is in de winter moeilijk om naar Griekse eilanden te vliegen. Er is in West-Europa veel behoefte aan een luchtbrug, want de vluchtelingen vanuit Turkije blijven komen.”

  Het ging in december om meer dan 100.000 mensen. In het voorjaar is dat naar verwachting het dubbele. ,,Dit is een non-profit operatie. We rekenen minimale vervoer- en verblijfprijzen voor passagiers die in Griekenland de handen uit de mouwen willen steken. Die zijn er genoeg om de vliegtuigen te vullen. Wat we aan geld overhouden, gaat naar de hulpverlening”, aldus Romeijn.
  Toeristen

  George Kiritsis, burgermeester van Kos, waar ook duizenden asielzoekers in bootjes uit Turkije aankomen, gaat ingrijpen om het zomerseizoen te redden. Het toeristeneiland gaat zich volgens hem beter voorbereiden op de vluchtelingenstromen.

  ,,Een doorgaanscentrum buiten Kos-stad en de vakantiegebieden moet verlichting brengen. De bedoeling is om deze mensen zo snel mogelijk naar hun eindbestemming in Europa te begeleiden. Dat doen we op een humane manier met respect. We erkennen hun nood.”

  Maar Kiritsis wil er ook voor zorgen dat toeristen zich op Kos welkom blijven voelen en geen hinder van vluchtelingen hebben, aldus de burgermeester tegenover De Telegraaf.

  Touroperators als Neckermann, Corendon en TUI willen net als Sunweb dat Griekenland dit jaar aantrekkelijk is voor Nederlandse vakantiegangers. ,,Dan moeten asielzoekers goed opgevangen worden.” Vakanties in Griekenland worden volgens hen dit jaar goedkoper.

  Like

 4. ildiko zegt:

  http://communio.stblogs.org/index.php/2015/01/amel-shamon-nona-as-new-bishop-of-chaldeans-in-sydney/ dit zegt Archbishop Mona: jullie liberaal democratische principes voor deze horde asielzoekers niks zeggen

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Omdat mijn collega’s nogal terughoudend zijn kwam Keulen vandaag pas ter sprake. Oké, en het was ook druk… Ik heb maar weer eens op paar sites gewezen. Ga Bron, Fubar en Fenixx maar eens een poosje volgen; Google er maar op! Er wordt zo ontzettend veel onder het tapijt geveegd, dat er hele bergen rotzooi onder liggen; het bobbelt niet er vormen zich complete heuvels!

  Like

 6. Dicksy zegt:

  ” De bedoeling is om deze mensen zo snel mogelijk naar hun eindbestemming in Europa te begeleiden. Dat doen we op een humane manier met respect. We erkennen hun nood.”

  M.a.w. We blijven de sluizen openzetten naar Noord-Europa als wij er maar vanaf zijn tegen dat het toeristisch seizoen begint . Men zou als vakantieganger net nu Griekenland moeten boycotten net zoals die touroperator Sunweb en Transavia.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Dames hebben 50% van de stemmen. Hopelijk stemmen ze volgende keer allemaal op de enige partij die hen steunt, de PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s