VIDEO (must see!): “De valse slang”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO (must see!): “De valse slang”

  1. Tistochwat zegt:

    [sarcasme] Ach, het zijn maar een paar incidentjes; daar mogen we niet moeilijk over doen. [/sarcasme]

    IK HAAT DIE MOORDLUSTIGE BLOEDDORSTIGE MOHAMMEDANEN MET HUN KRANKZINNIGE ‘PROFEET’ EN HUN GEESTESZIEKE “ALLALAH-DUIVEL”!!!

    IK VERACHT DIE KWAADAARDIGE BARBAARSE SMEERLAPPEN!!!

    MAAR NÓG MEER HAAT VOEL IK JEGENS DE ‘SALONSOCIALIST’ DIE DIE VUILIGHEID OP ONZE KOSTEN BINNENHAALT!!!

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Sorry voor de hoofdletters, maar ik wilde het nóg eens van de daken schreeuwen terwijl ik roepende ben in de woestijn, waar die smerige tapijtvreters nog steeds zouden moeten zitten!

      Like

  2. Japio zegt:

    Dit is zo de waarheid, wat hebben ze binnen gehaald. Die verschrikkelijke beesten worden onze ondergang. Er moet werkelijk wat gebeuren anders zijn we zo de lul. Ik denk wat je in dit korte filmpje ziet nog maar het topje van de ijsberg is. Deze demonen zijn tot alles in staat en worden in het zadel gehouden door onze eigen regeringen. Het moet gewoon stoppen want anders gaat het echt escaleren. Die beelden van die achterlijke randdebielen moeten de mensheid toch wakker schudden. Dat gespuis die de EU regeren zien toch ook deze beelden? We worden met opzet aan de gevaren van die idiote islam bloot gesteld. Ik ben bang dat dit de bedoeling is van dat verschrikkelijke beest genaamd Europa.

    Like

  3. Pingback: VIDEO (must see!): “De valse slang” – Rechtsaf doorzee

  4. Theodoor zegt:

    Zal het volk ooit eens een keer wakker worden en een vuist maken tegen de foute politici van de linkse kerk en de islam.

    Like

  5. Deborah Menorah zegt:

    Sadly true…

    Like

  6. Bas zegt:

    Euro politici en sceptici etc.. zullen deze intifada video afdoen als pure bangmakerij, tot het moment dat het te dichtbij komt, daarna is hun laatste uur geslagen.

    Like

  7. Edjan zegt:

    Wat me hindert aan deze video, is dat merkel afgeschilderd wordt als naïef en goedwillend. Dat is ze niet. Ze is een berekenende, ijskoude machtspolitica. En niet ZIJ wordt gebeten door de slang, maar WIJ, het volk. En ik denk dat dat ook precies haar bedoeling is.

    Like

  8. Wat je ook doet, zegt, of laat zien, je breekt ook maar niet heen door dat eeuwige “Maar ze zijn toch niet allemáál zó…….”
    Niet alleen dat een Aboutaleb ze om de tuin leidt, de meeste gutmenschen smelten al evengoed bij de aanblik van, weliswaar, een orthodoxe moslim mèt baard en in Djellaba,/kopvoddenwijf in niqaab, die niettemin een minzame buiging maakt en vriendelijk lispelt: “Vrede zij met U.”
    En als ik ‘gutmenschen’ zeg, dan bedoel ik met name Den Haag! -Uitgezonderd de PVV.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    Tja, een variant op de reeds bekende schorpioen…

    Like

  10. J. C. Th. Köhler zegt:

    Komt allemaal goed, jongens. Mark Rutte heeft immers gezegd dat binnen 6 tot 8 weken er een…bla bla bla, leuter leuter leuter, zwets zwets zwets.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  11. Republikein zegt:

    Mooi.
    Bedoel als voorbeeld, voor ons niet mooi, we gaan weer een hongerwinter tegemoet.
    En de lente zomer en herfst incluis.

    Like

Plaats een reactie