SPD stopt demonstratie van plaatselijke afdelingen tegen vluchtelingenpolitiek

Screenshot_52

De minister-president van Nordrhein-Westfalen, Hannelore Kraft (SPD).

(Vertaling: E.J. Bron)

Drie plaatselijke afdelingen van de SPD in de deelstaat Nordrhein-Westfalen hadden opgeroepen tot een manifestatie tegen de vluchtelingenpolitiek van de deelstaatregering en de Duitse regering. Maar onder druk van de kant van minister-president Hannelore Kraft en de CDU moet de manifestatie worden afgezegd. De organisatoren van de SPD-demonstratie moeten zich nu verantwoorden.

DWN

De plaatselijke SPD-afdelingen Altenessen, Karnap en Vogelheim hebben voor aanstaande dinsdag tot een demonstratie tegen de vluchtelingenpolitiek van de Duitse regering en van de regering van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, bericht de “WAZ”. Het motto van de manifestatie luidde: “Genoeg is genoeg, integratie kent grenzen, het noorden is vol!”. Maar de minister-president van de SPD Hannelore Kraft is het niet eens met de oproep van haar basis. Zij staat achter de actuele vluchtelingenpolitiek van de “open deur”.

Op Twitter reageerde ze met de woorden: “Protestacties die hier vraagtekens bij plaatsen wijzen we beslist af. Dat schaadt het totale aanzien van de SPD.” Initiatiefnemer van de geplande manifestatie is Stephan Duda, voorzitter van de SPD-Karnap. Maar na felle kritiek van de kant van de Juso´s (jonge socialisten), de CDU, Die Linke en de regering van Nordrhein-Westfalen werd de demonstratie van gisteravond afgezegd, bericht de WDR.

De SPD-gemeentepoliticus Stephan Duda zei ter verontschuldiging voor de demonstratie dat hij niet goed begrepen zou zijn, temeer daar hij zelf als vrijwillige vluchtelingenwerker werkzaam zou zijn. Het zou bij de demonstratie “alleen maar gaan om de geplande vestigingsplaats van de toekomstige onderkomens en de daarmee gepaard gaande oneerlijke verdeling”, aldus Duda volgens de WDR.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Censuur, democratie, dictatuur, Hypocrisie, Immigratie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Socialisten, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op SPD stopt demonstratie van plaatselijke afdelingen tegen vluchtelingenpolitiek

  1. jungleelephant zegt:

    Het wordt met de dag erger!Wat zeg ik:met het uur!

    Like

  2. Bas zegt:

    Ze slaan daar helemaal door !

    Like

  3. Jean zegt:

    En zo komt de “dictatuur” steeds meer in beeld…., nog even en mohamed & fatima maken de spelregels.
    Misschien met alle Chinezen maar niet met den deze.

    Like

  4. Leo zegt:

    Merkel befehlt , politik folgt !!

    Like

  5. E. Lijklema zegt:

    Befehl ist Befehl !!

    Like

  6. Koos zegt:

    Stephan Duda moet zich afsplitsen van de SPD en een nieuwe partij vormen: Socialisten gegen Flüchtlinge.

    Like

  7. Sjaak zegt:

    En dat is ook zo een trut die daartoe behoord !

    Like

  8. Dit is duidelijk het beletten van meningsuiting,dus DICTATUUR.

    Like

Plaats een reactie