Elke week zedendelict bij een asielzoekerscentrum

Screenshot_5

(Door: Cyril Rosman en Peter Winterman)

Er is dagelijks een hongerstaking, zelfverminking of zelfmoordpoging in en rond de meer dan 80 opvangcentra voor “asielzoekers”. En wekelijks is er sprake van seksueel misbruik. Dat blijkt uit cijfers die het AD heeft opgevraagd bij de politie en het COA via de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

De politie komt gemiddeld een keer per week in actie vanwege een seksueel misdrijf in een asielopvang. Van fysiek geweld in een AZC werd vorig jaar 1.366 keer melding gemaakt, ofwel viermaal per dag. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie stuurt de cijfers vandaag naar de Tweede Kamer. Op dit moment wonen ruim 47.000 “asielzoekers” in Nederland, verspreid over meer dan tachtig opvanglocaties.

In 2015 kreeg de politie 55 meldingen van een zedendelict in of rond een AZC.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Elke week zedendelict bij een asielzoekerscentrum

 1. Jan zegt:

  Ook CDA een fascistische partij:

  Persbreidel in Noordoostpolder, burgemeester censureert journalisten in straal van 5 km
  Schending Grondwet, Noord-Korea in de polder

  In Luttelgeest, gemeente Noordoostpolder, heeft burgemeester Aucke van der Werff (CDA) woensdagavond middels een noodverordening een persvrije zone ingesteld in verband met een informatie-avond over asielzoekers. In een straal van vijf kilometer(!) was het grondwettelijk beschermde recht op vrije nieuwsgaring opgeschort en werden journalisten door de politie weggestuurd.

  http://regio.tpo.nl/2016/01/29/persbreidel-in-noord-oostpolder-burgemeester-censureert-journalisten-in-straal-van-5-kilometr/

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Ik heb me verbaasd over het feit dat veel mensen menen dat dit terecht is.
   Dat de pers anders mensen opjut, terwijl de pers altijd aan de kant van de overheid staat en platte propaganda pleegt. Wij hebben geen enkele baat bij de aanwezigheid van de pers, de meeste journalisten tikken netjes het persbericht van de gemeente over. Maar toch menen velen nu dat de persvrijheid is geschonden. Raar?
   Het zou mooi zijn als de pers objectief zou zijn. Dat men zou vermelden dat B&W hebben besloten dat er 1000 vaginatoeristen gaan komen in het dorp. Voor 5 jaar, waarvan er 500 straks een huis krijgen (die nog gebouwd moeten worden) . En dat er twee islamitische scholen gebouwd gaan worden. etc. etc. Alles wat we nu niet horen of lezen.
   Ja een persbreidel is erg, maar propaganda is erger.

   Like

 2. topsporter zegt:

  We kunnen toch eisen dat de dames, die voorstander zijn van wat hulp aan de ons verdringende cultuur wat ervaring op te doen met dat viriele gedrag, hup…benen wijd.

  Like

 3. topsporter zegt:

  En voor de mannen, Jos Wienen voorop in de rij, hup….open die billen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat zijn nu de ware vrienden van RUTTE (VVD). Dat zijn nu die oogartsen en neurologen, die we zo dringend nodig zouden hebben. Sarcasme modus uit.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Laten we niet vergeten dat deze cijfers van de overheid komen en even houdbaar zijn als een belofte van meneer Rutte.
  Wie heeft er baat bij weinig incidenten? Juist; de VVD. Vandaar dus.

  Like

 6. Citaat:
  ‘Er is dagelijks een hongerstaking, zelfverminking of zelfmoordpoging in en rond de meer dan 80 opvangcentra voor “asielzoekers”. En wekelijks is er sprake van seksueel misbruik.
  ——-

  Nou, kwestie van natuurlijk cultuur verschil, In bijna alle woestijn culturen van arabische aapjes is dit de reguliere culturele norm dus ‘jazeker Miss Angela Merkel, deze woestijn aapjes zijn een geweldige verrijking voor het OVERBESCHAAFDE ‘BLANKE’ WESTEN, ja haal er nog 15 miljoen van, liefst bloot, met peniskokers en met knuppels’.

  Kijk onder, pure science??? Nee ze vergeten de getinte arabische primaten, die zeker de missing link zijn, kan iemand aub deze westerse wetenschappers mailen om dit toe te voegen???

  ——- van youtube science channel:

  Ape To Man: Evolution Documentary History Channel
  ScienceNET
  ScienceNET
  53.010
  2.273.796
  Gepubliceerd op 18 apr. 2014

  Subscribe now to ScienceNET!

  Apologies for the bad quality. It’s a tremendous documentary so I still wanted to post it. Couldn’t find a better version.

  Like

 7. Pingback: Elke week zedendelict bij een asielzoekerscentrum – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s