Payback time in het centrum van Stockholm

Screenshot_3

(Door: “rommel”)

Onvermijdelijke conflicten – Heet van de pers. Vers van het nieuws. Afgelopen vrijdagavond is een vereniging van zwaar verontruste Zweedse burgers ten aanval getrokken tegen de apenheuvel van de beruchte Marokkaanse makaken die zich in het centrum van Stockholm voeden en plezieren met misdaad en met aanrandingen en molesteren van Zweedse meisjes en vrouwen.

De gemaskerde Vikingnese wraakexpeditie – volgens geruchten “extreem-rechtsen” en “voetballiefhebbers” – hebben de straten schoongeveegd van islamitisch gespuis en daarna flyers aan het publiek uitgedeeld met de mededeling dat het heft in eigen handen is genomen, omdat de staat zijn samenlevingscontract gebroken heeft en zijn eigen burgers niet meer  beschermt. (video achter de link onderaan in de bron).

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Islamisering, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Payback time in het centrum van Stockholm

 1. leefbarbaar zegt:

  Iedereen heeft een hekel aan Marokkanen. Dat komt vooral door hun gedrag en hun ‘geloof’. Op een dag pikken de mensen het niet meer dat de overheid het laat afweten en nemen het heft in eigen handen. De kans is groot dat de enige goede Fin dan te grazen wordt genomen, maar ook dat is de schuld van de overheid. Kwade mensen hebben geen tijd voor onderzoek, de overheid wel. Als de overheid alle buitenlandse criminelen zou verwijderen, was de overlast vrijwel nul en de woede van mensen ook nul.
  De goede Fin heeft 2 opties: hij gaat eindelijk zijn landgenoten corrigeren of terug naar de zandbak. Win/win.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Wat goed! Alle Marokkanen terug naar Marokko nu!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Hoewel ik in principe tegen geweld ben, heb ik wel begrip voor dat deze Zweedse burgers, ten einde raad zijnde, het heft in eigen hand genomen hebben. De zogenaamde overheid, en de politieke-elite mogen zich dat aanrekenen.

  Like

 4. Japio zegt:

  Tja, als de politie niet de mensen kan beschermen dan moet het op een andere manier. Het is al erg zat dat je vogelvrij bent verklaart door je eigen regering. Het geeft ook een sterk signaal af naar die rapefugees.

  Like

 5. Ron soeverein mens zegt:

  Grandioos zo moet het. The Vikings Rise Again. De arabieren waren in de Viking tijd al doodsbang voor hun. Ze hebben de slapende helhonden wakker gemaakt. Ik hoop dat dit in meer Zweedse steden en dorpen gaat plaatsvinden. Roei ze maar uit met rieken pek en veren, bij Odin

  Like

 6. Thom zegt:

  Het wordt tijd. De Zweeedse Varangians (Varjagen) hebben als huurling en veroveraar in wezen Rusland veroverd in de tijd van de Kiev-Rus. De stad Novgorod was een uitvalsbasis. Toen konden ze het wel,. Van dat gevreesde krijgersvolk zouden nu nog wat zeverende Allah aanbidders over zijn? Het is te hopen dat het oude Varjagenbloed weer gaat koken en fors opruiming gaat houden.

  Like

 7. carthago zegt:

  En nu maar hopen dat de vikings het ruimen door gaan zetten.

  Like

 8. gjclaassens zegt:

  het is tijd om op te staan tegen de regeringen die niet de bevolking beschermen of te weinig het volk moet dan zelf maar groepen verdedegings /beschermings groepen vormen in veel landen en steden gebeurt het al duistland polen tjechie nederland danmarrk zweden finland austria france we moeten dit zelf overnemen als de regeringen het volk in de steek laat wat ze nu ook doen de tijd van praten is over aktie keihard van de tsaten of anders doet het volk het voor hun kinderen en families en huizen

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Nu maar hopen dat ze doorzetten!

  Like

 10. toetssteen zegt:

  Heel Joop.nl is al over de ‘rooie’. Het is in sommige comments aldaar ronduit beschamend hoe men het terroriseren van de Zweedse burger voor gewoon houdt en zich voluit schaart achter het tuig dat de Zweedse autochtone bevolking tot wanhoop en erger drijft. Met de bekende smoezen zoals: achterstandspositie, geen baan, geen kansen enfin het bekende wegpoetsen.
  Zal ik er trouwens erg naast zitten als ik veronderstel dat de Zweedse politie stiekem heeft staan klappen?

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Zweden zijn vredelievende, geduldige en rustige mensen, die niet snel in beweging zijn te krijgen en die niet houden van wanorde en grote plotselinge veranderingen. En zij kunnen bijzonder vasthoudend en koppig in het oude spoor blijven, ook wanneer blijkt dat er aanpassingen en snel ingrijpen is vereist.
  Noren eigenlijk het zelfde, maar wel meer individualistisch.
  Maar wanneer zij eenmaal op andere gedachten zijn gebracht (en het begint erop te lijken) zullen zij ook daar met de zelfde koppige, onverstoorbare vasthoudendheid mee aan de gang gaan.
  Hun ja is ja en hun nee is nee.
  IJzeren heinig.
  Ze menen wat ze zeggen en ze gaan ermee door tot het gaatje.
  Methodisch.
  De mossels daar hebben geen idee waar zij mee rotzooien en wat ze dan op hun dak krijgen.
  Hou het maar in de gaten.

  Like

 12. Bert zegt:

  Daar zijn de Nederlanders te laf voor
  Er is geen volk dat zo bang is als de Hollanders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s