Merkel: De EU kan een miljoen Syriërs opnemen

Screenshot_19

De CDU-partijvoorzitter Angela Merkel zaterdag in Neubrandenburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

Bondskanselier Angela Merkel eist van de EU de opname van een miljoen Syriërs. Het zou “geen goed beeld van het continent afgeven” als dit de EU niet zou lukken. Als de oorlogen in Syrië en Irak voorbij zouden zijn, zou men tegen de mensen moeten zeggen dat ze zouden moeten terugkeren.

DWN

Bondskanselier Angela Merkel pocht erop dat de EU “vluchtelingen” zou moeten blijven helpen. “Dat een EU met 500 miljoen mensen niet een miljoen Syriërs kan opnemen, gaat er bij mij niet in. Dat zal geen goed beeld van ons continent afgeven”, zei Merkel zaterdag op een CDU-bijeenkomst in Neubrandenburg. Voor het gebouw waarin de bijeenkomst plaatsvond, was het zaterdag tot luide protesten tegen Merkel gekomen (video in de bron).

Merkel heeft van de EU-partners meer inspanningen in de “vluchtelingen”crisis geëist. “Want de aantallen moeten nog verder verminderd worden en mogen vooral in het voorjaar niet meer toenemen”, zei Merkel. Ze riep Syrische en Irakese “vluchtelingen” ertoe op om na het einde van de gevechten in hun landen naar hun thuislanden terug te keren. De meeste “vluchtelingen” die verleden jaar naar Duitsland gekomen zouden zijn, zouden slechts een beschermende status hebben gekregen.

Alle EU-landen zouden er een gezamenlijk belang bij moeten hebben om de EU-buitengrenzen beter te bewaken, zei Merkel. Dit zou alleen al nodig zijn wegens veiligheidsredenen. Ze zou licht teleurgesteld zijn over de huidige samenwerking in de EU, waarvoor echter geen alternatief zou bestaan, zei Merkel. Want een mislukken van de paspoortvrije Schengen-zone en nationale grenssluitingen zouden negatieve effecten op alle EU-landen hebben. Ze zou er weliswaar begrip voor hebben dat Oost-Europese landen niet zo´n grote last zouden kunnen dragen uiin de “vluchtelingen”crisis als Duitsland. Maar wanneer een EU-land geen moslims zou willen opnemen, zou dit een schending van het gezamenlijke waardebegrip zijn.

Merkel staat in de EU inmiddels helemaal alleen in de “vluchtleingen”kwestie: de Oost-Europeanen wijzen de opname van “vluchtelingen” en migranten fundamenteel af. Zweden, Finland en nu ook Oostenrijk hebben hun grenzen gesloten en plannen massale uitzettingen.

Merkel´s grootste probleem: zelfs de EU geeft inmiddels toe dat 60% van de personen die de EU binnenkomen niet vallen onder de status van oorlogsvluchtelingen.

Merkel wil in het vervolg alle optredende problemen ook in Duitsland openlijk aanspreken. “Er mag niets onder het tapijt geveegd worden.” De “verwoestende” gebeurtenissen in Keulen zouden moeten worden opgevat als wake-up call om te onderzoeken waar de rechtsstaat zich anders zou moeten opstellen.

Merkel zei dat Duitsland de meeste “vluchtelingen” slechts een tijdelijke bescherming zou geven. Dit zou bij alle integratie-inspanningen en alle hulpbereidheid sterker benadrukt moeten worden. “Wij verwachten dat als het weer vrede is in Syrië, als de IS in Irak overwonnen is, dat jullie ook weer met de kennis, die jullie verworven hebben, naar jullie thuislanden terugkeren”, zei Merkel.

Om deze boodschap duidelijk te maken, zou ook het forceren van uitzettingen en de uitbreiding van de lijst van veilige landen van herkomst zo belangrijk zijn. De mensen zouden moeten merken: “Afwijzing is afwijzing, toezegging is toezegging.” Ze zou met de koning van Marokko gesproken hebben en Marokko zou zich bereid verklaard hebben om landgenoten terug te nemen. Alleen wanneer Duitsland op deze terreinen consequent zou zijn, zou het bescherming kunnen bieden aan diegenen die deze bescherming echt nodig zouden hebben.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

65 reacties op Merkel: De EU kan een miljoen Syriërs opnemen

 1. leefbarbaar zegt:

  Mooi, je mag ze allemaal hebben.
  En laten we dan iig de grens met Duitsland herstellen.

  Like

 2. Bas zegt:

  Merkel: De EU kan een miljoen Syriërs opnemen.

  Merkel moet voor controle naar het psychiatrisch ziekenhuis. Is er een dokter in de zaal ?

  Like

 3. Ron soeverein mens zegt:

  Compleet gestoord. Opsluiten in een dwangbuis in een inrichting en de sleutel weggooien.

  Like

 4. Begint ze nou, Godverdomme, alweer?!
  Trouwens, hoe dúrft ze even te decreteren, wat de EU in z’n geheel op te nemen heeft! Ze heeft haar eigen land al overvoerd; is dat nog niet genoeg geweest?!
  Stop dat mens even in een dwangbuis en lever haar even af bij de Charité: Ze is volkomen de weg kwijt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. meloxicam zegt:

  Ik hoop dat haar dagen snel zijn geteld en laat ze rutje in haar kielzog meenemen, opgeruimd sta netjes

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Ze spoort niet als ze denkt voor andere EU landen te bepalen wat hun draagkracht en draagvlak is. Tijd om de grenzen weer op te trekken, te bemensen en de doorgangen te bewaken. Jammer dat we geen politici hebben die nu al bondjes maken met de Duitse betaalstaten om Merkel of haar opvolger in een andere koers te dirigeren.

  Like

 7. Edjan zegt:

  She’s B A C K !

  Even haar gore muil gehouden vanwege Keulen, nu erger dan ooit terug. Wie o wie heeft dat rotwijf toch maar tot dictator van Europa benoemd? Het woord “gekozen” neem ik niet eens meer in de mond.
  Dat griezelige onmens heeft een staatsgreep gepleegd en de macht naar zich toe getrokken. Brussel is haar trekpoppentheater.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Hoogste tijd dat wij ook eens met een eisenpakket komen;dat schijnt te werken,in plaats van netjes vragen!En dan:”na de oorlog zou men tegen de mensen moeten zeggen dat ze terug moeten gaan”!!!!Men zou ze,verdomme,geen paspoort moeten geven!Hooguit een tijdelijke verblijfsvergunning!En dan nog op voorwaarde dat ze zich aanpassen en netjes gedragen.Zo niet,dan alsnog p[er omgaande retour!En buiten dat zouden ambtenaren eindelijk eens moeten doen waar ze voor betaald worden:de asielparasieten scheiden van de vluchtelingen,want die kunnen per direct terug!De verdragen zeggen het open en bloot:het eerste veilige land!!!En verder niet.Dus het smoesje dat ze ze niet terug kunnen sturen gaat niet op!

   Like

 8. frank de bakker zegt:

  Merkel raus!!!
  Met pek en veren en stront slepen door de keulse straten, daarna appel in dr vieze bek en aan het spit!

  Like

 9. Japio zegt:

  Kan iemand Adolfina ff een flinke tik op het hoofd geven? Het is wel duidelijk dat ze gereset moet worden.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Dat mens is werkelijk volkomen doorgedraaid.
  Wij weten allemaal dat deze figuren hun fouten en miskleunen nooit en te nimmer zullen toegeven laat staan proberen te repareren wat er nog aan te repareren valt.
  Zij zullen ten koste van alles doorgaan met het vernietigen van Europa.

  Like

 11. carthago zegt:

  En de kokosnoten en kalifaatgangers bereiden zich tesamen met de asielindustrie al weer voor.Een miljoen zijn er na twee jaar 5miljoen und deutschland hat sich abgeschaft. Deze voormalige kampbewaarster uit de ddr heeft altijd problemen gehad met de westerse waarden.

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Frau Merkel:Val dood!

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  ++ kan er niX over zeggen ++

  ++ kan er niX over zeggen +++

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Voor het eerst een Rutte, die niet liegt. Hij zegt gewoon niks meer.
   Verder geen reden om blij te zijn, ons land heeft een goede MP nodig. Met spoed. Iedere dag leugens of niets zeggen betekent honderden islamisten erbij.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat er niet iemand de studio inloopt en die kerel er uit flikkert wegens complete onzin blijft mij een raadsel.
    Wat doet dat mannetje daar nou eigenlijk.

    Like

  • Joshua zegt:

   Dit is onze niks zeggende ,incompetente hoogopgeleide STIEKEME (m)oslim (p)otelaar.
   Deze idioot hoort in een dementen tehuis, in een afgesloten ruimte anders steekt die idioot nog meer mensen aan, met die hersenziekte van hem.
   Hij het Nederlanderschap onwaardig.

   Like

  • Cathja zegt:

   HIJ WIL ER NIKS OVER ZEGGEN! Dat is de waarheid!

   Like

 14. Wachteres zegt:

  “Wij verwachten dat als het weer vrede is in Syrië, als de IS in Irak overwonnen is, dat jullie ook weer met de kennis, die jullie verworven hebben, naar jullie thuislanden terugkeren”, zei Merkel.

  De zoveelste leugen; ‘Wij verwachten’ zegt genoeg. Zij zegt niet “Wij eisen”.

  De ‘vluchtelingen’ zullen schaterlachend zeggen dat zij wel meer kan verwachten, maar dat zij hun gratis inkomen. met alles wat daarbij hoort, nooit zullen opgeven.

  Natuurlijk weet zij dat wel. Haar opmerking is het zoveelste ‘doekje voor het bloeden’ om het volk rustig te houden.

  Like

  • Ricardo zegt:

   @Wachteres Iedereen weet wel dat Merkel niet te vertrouwen is , de meeste Duitsers/Eu Landen kotsen haar allang uit , en geloven haar leugens allang niet meer!

   Like

 15. Jean zegt:

  Die idiote trut is echt ziek in haar hoofd, heel snel wegjagen en totaal uitschakelen voor wij totaal vernietigd worden door islamitische barbaren. Die trut is echt krankzinnig bezig, interneren is de enige remedie.

  Like

 16. Thom zegt:

  Dat kan de EU inderdaad. Dan doen we 1 euro per liter bij de benzineprijs en het financiële gedeelte is opgelost. er komt ook werk voor de apothekers uit Aleppo, ze moeten de pil van Drion gaan maken en bij ons afleveren met een servetje en glaasje water. Die moeten we dan innemen en is er behalve geld ook ineens woonruimte. Zie je wel dat het lukt!
  Toch vind ik dat de eerste pil maar bij Merkel gebracht moet worden.

  Like

 17. Jan zegt:

  Burgemeester van Bad Schlema (Sachsen) Jens Müller: “Kinderen die naar school gaan en getreiterd worden door asielzoekers moeten een andere route gaan en niet provoceren.”

  Bad Schlema. Es ist kurz nach 18.30 Uhr am Dienstagabend, als beim Bürgermeister von Bad Schlema die Nerven blank liegen: “Wenn Sie sich jetzt nicht an die Regeln halten, rufe ich die Polizei und lasse räumen”, droht Jens Müller (Freie Wähler). Kurze Stille. Dann schallt ein lautes Lachen durch den Saal. “Der spinnt”, ruft eine Frau.

  Für die Besucher stand vor allem eine Frage im Raum: Wie weiter mit den Flüchtlingen? Einige äußerten Ängste, etwa dass bald die Kriminalität steigen könnte. Andere forderten Gegenwehr. Eine Frau sagte: “Ich bin nicht rechtsradikal, aber die Flüchtlinge sind besser gekleidet als Deutsche.” Ein Mann fragte, ob Müller glaubt, dass die Bundesregierung auf Grundlage des Grundgesetzes handelt. “Keine Antwort”, erwiderte der Bürgermeister. “Ich sage zur Meinungsbildung nichts.” Daraufhin stimmten Besucher den Gesang “Du kannst nach Hause gehen” an. Lautstarke Proteste gab es, als Müller auf die Frage eines Mannes, dessen Enkelin auf dem Schulweg im Kurort von Flüchtlingen angepöbelt worden sein soll, antwortete: Die Kinder könnten auch einen anderen Weg abseits der Turnhalle nutzen.

  http://www.freiepresse.de/LOKALES/ERZGEBIRGE/AUE/Buergermeister-droht-Ich-rufe-die-Polizei-artikel9419751.php

  Like

 18. Nigel zegt:

  Intressant Angela Merkel

  Like

 19. Elena zegt:

  Is er nu helemaal niemand om dat Stasi wijf te doen aftreden of gewoon ff dood gaan?
  Een persoon als Andes Breivik zou ook wonderen kunnen verrichten.

  Hier filmpje naar eerder bericht vandaag over de aangevallen hulpverleners in Zaandam.

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/zaanstreek/article27769378.ece/Bewoners-AZC-Zaandam-keren-zich-tegen-hulpverleners-video?lref=vptop

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Het gaat ook op alle fronten fout ! In die landen zijn ze gewend dat ze de slachtoffers zelf een ziekenwagen ( of vaak Jeep of een vrachtwagen ) in wurmen.
   Hier zijn wij gewend dat het ambulancepersoneel zelfstandig met het slachtoffer bezig is
   en wanneer je mee wil, als partner, moet je er vaak met je auto achteraan rijden, slechts zelden mag je mee de ziekenwagen in. En dan keren die lui zich tegen politie en ambulancepersoneel, omdat hun dit soort zaken HIER niet verteld is, ook dit soort dingen zou over gepraat moeten worden, maar het is ook een organisatie van lek me vesje.
   MET ALLES ! Dan is er nog iets wat me belangrijk OPVIEL : Alweeer hoorde ik die laatste persoon vertellen, dat de plaats waar ze NU zijn, slechter is, als de vorige plek.
   DIT WORDT EXPRES GEDAAN ben ik achtergekomen, om er voor te zorgen dat alle partijen steeds meer tegen elkaar opgezet worden….want ja, het MOET immers oorlog worden ! Zo staat het in het schema…….pfffffff

   Like

  • Cathja zegt:

   Vele ‘vluchtelingen’ zijn ‘getraumatiseerd’…..? Daar geloof ik niks van. De Duitse bevolking loopt trauma’s op als deze smerige asielpolitiek niet direct stopt! Niet normaal toch, dat die asielzoekers alles onder poepen en het hele leven van de burgers onder druk zetten? De Duitse bevolking moet zich maar aanpassen…. ja ja…, en die vreemdelingen kunnen hun primitieve leven in Europa voortzetten?
   De wegkijkers en goedpraters noemen dit gedrag en deze smeerlapperij dus een trauma?

   Ze hebben hun woordje wel klaar, die goedmensen.

   Like

 20. Cathja zegt:

  Merkel is toch wel iets bijgedraaid. Ze erkent nu dat er niets onder het tapijt geveegd mag worden, maar dat de problemen moeten worden benoemd.
  Met deze woorden is ze veel te laat. Het kwaad is reeds geschied en de bevolking heeft steeds minder vertrouwen in haar.
  En wie gelooft er in sprookjes? Dacht er ook maar iemand dat die Syriërs en Irakezen na de oorlog terugkeren naar Duitsland? Hoe kan dat nou, als er plannen klaar liggen om Europa te islamiseren?
  Allemaal leugens en flauwekul van haar. Ze weet niet meer wat ze moet doen om het volk weer op haar hand te krijgen.
  Dat gaat niet lukken. Als de geest uit de fles is dan krijg je die er zomaar niet meer in.

  Like

  • Edjan zegt:

   Dat klopt Cathja. Het merkel kletst wat mee met het plebs in de hoop dat wij denken dat zij “er nu wat aan gaat doen”. Maar dat denkt bijna niemand meer. Zij valt door de mand en zal spoedig naar hardere middelen grijpen.

   Like

 21. Jan zegt:

  De idiotie van linksdraaiend volk:

  Like

 22. Jan zegt:

  Willkommen liebe Mörder

  Ist es jeder Vierte
  ist es jeder Dritte
  aber sie sind hier
  ganz in unsrer Mitte
  jeder kann es sein
  keinem kann man trauen
  manchmal sind es Männer
  ab und zu auch Frauen.

  Sie wollen uns zerstören
  sie wollen uns vernichten
  nichts wird sie dazu bringen
  darauf zu verzichten
  wir möchten das verdrängen
  und einfach ignorieren
  uns weiter davor drücken
  den großen Kampf zu führen.

  Willkommen liebe Mörder
  fühlt euch wie zuhause
  bedient euch macht es euch bequem
  kurze Atempause
  nichts nehmen wir euch übel
  Empörung nicht die Spur
  ihr habt halt eine andere
  Umbringekultur.

  Jeder sieht es kommen
  die Bedrohung steigen
  jeder ist beklommen
  keiner will es zeigen
  lasst uns das vertuschen
  nicht darüber reden
  alle gegen alle
  jeder gegen jeden.

  Sie pflegen fremde Bräuche
  so lautet das Gerücht
  Genaueres weiß keiner denn
  man erkennt sie nicht
  und wenn sie unter sich sind
  dann lachen sie uns aus
  nie würden sie behaupten
  mein Haus ist euer Haus.

  Willkommen liebe Mörder
  wir sind so tolerant
  die Dunkelheit bricht bald herein
  über dieses Land
  wir reichen euch die Kerzen
  damit ihr besser seht
  und euch das nächste Opfer nicht
  durch die Lappen geht.

  Willkommen liebe Mörder
  ein viel zu hartes Wort
  wir haben doch Verständnis
  ihr nennt das nicht mal Mord
  ihr tut’s aus Überzeugung
  und wenn man’s überlegt
  wir sind so schlaff und müde wir
  gehören weggefegt.

  Like

 23. Zolang als de islam blijft bestaan en de mensen De God van Israël blijven ontkennen zullen de oorlogen met zekerheid niet stoppen!!Alleen Yeshua Hamasiach (JEZUS) is de ware oplossing voor deze verscheurde aarde !!Ook mevrouw Merkel kan deze eenvoudige boodschap begrijpen!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 24. Ricardo zegt:

  Tuurlijk joh Merkel waarom ”slechts” 1 miljoen joh laat gelijk heel Syrie , of het hele Midden Oosten, Afrika in de Eu wonen dan zijn alle problemen toch opgelost mutti! Moslim landen , die verantwoording nemen voor hun eigen mensen ho maar!

  Vervolgens krijg je te horen , Ja ze zijn hier al zo lang goed geintregreerd , de kinderen hebben het hier naar hun zin ! etc etc! En komt er het ene na het andere generaal pardon!
  De Eu naait je gewoon waar je bij staat ! Eenmaal hier gaan ze nooit meer weg uit het Uitkeringsparadijs genaamd de EU!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Islam stimuleert het slechtste in de mens.
   Dit mens raaskalt weer eens dat wapens de oorzaak zijn van alle ellende en niet de mensen die de wapens gebruiken. Obama zal haar bijvallen.

   Like

  • repelsteeltje zegt:

   wat is dit voor een kleretyphuswijf???????laat die kut gauw opdonderen naar dr eigen land schandalig gewoon en die woont en krijgt ALLES in duitsland optiefen met zulke types en ze is nog zo lelijk als de nacht ook dit moest ze zeker doen van die vent van haar om nog aan seks te komen???teringwijf wat zoek je dan hier donder toch op vuile heks donder toch allemaal op moslims

   Like

 25. Jade zegt:

  Merkel is zeker vergeten dat we in Europa inmiddels 52 miljoen moslims
  hebben, die het leven hier inmiddels behoorlijk verzieken.
  Wat mij betreft komt er daarom geen 1 nepvluchteling meer binnen.

  Like

  • Er geen meer binnenlaten is onvoldoende. Al diegene die hier de laatste vijf jaar binnen geraakt zijn moeten opgepakt worden en gedwongen uitgezet worden. Desnoods gewoon terugdrijven richting hun eigen land.

   Like

 26. Marc zegt:

  “Maar wanneer een EU-land geen moslims zou willen opnemen, zou dit een schending van het gezamenlijke waardebegrip zijn.”

  Nee dus, precies het tegendeel is er aan de hand: het opnemen van moslims is een schending van het gezamenlijke waardebegrip!

  Like

 27. Claudia M. zegt:

  Dat mens is de weg helemaal kwijt! Ik eis haar onmiddellijke afzetting en transportatie naar een gesloten gesticht!

  Like

 28. Gerard zegt:

  Een miljoen Syriërs opnemen? die sjoemelsoftware zit dus niet alleen in volkswagens

  Like

 29. Vederso zegt:

  Merkel begroet in Neu-Brandenburg

  Like

 30. Lagherta zegt:

  Het zou mogelijk kunnen zijn!!!!! De vraag waar het hier om gaat is of je dit überhaupt zou moeten willen. Waarom vluchten die mensen niet naar het oosten.
  En is er nu inmiddels niet gebleken dat het een farce is.
  Mutti Merkel is in deze compleet de weg kwijt, incapabel, ontoerekeningsvatbaar.

  Like

 31. Pingback: Het doorgeefluik (2) | voorzieners

 32. Jean zegt:

  Het naziwijf geeft aan op de foto hoe dik haar borsten zijn en “de vrienden” mogen likken zolang ze blijven knikken en de waanzin slikken.
  Haar oom draait zich om in zijn graf alhoewel hij al 70 jaar geleden zichzelf heeft opgeruimd, kunnen we dat ook niet beter voorstellen aan dat naziwijf dat ook te doen? Het zou een weldaad en positieve oplossing zijn voor Europa.

  Like

 33. Henning V. zegt:

  En nu zullen we nog een nieuwe brandstofbelasting gaan moeten betalen en dat weeral door de incompetentie van de Politikers die het probleem van de asielzoekers niet aankunnen. Zij voelen het toch niet in hun porte-monnaie vanwege de staat die hun firmawagens betaald.

  Like

 34. Henning V. zegt:

  Bald können wir noch eine neue Benzin Steuer erwarten und das alles wegen der Inkompetenz der Politiker die das Asylanten Problem nicht in den Griff bekommen. Aber die stört das doch gar nicht die haben ja ihren Dienstwagen der Sie nichts kostet.

  Like

 35. Henning V. zegt:

  En nu zullen we nog een nieuwe brandstofbelasting gaan moeten betalen en dat weeral door de incompetentie van de Politikers die het probleem van de asielzoekers niet aankunnen. Zij voelen het toch niet in hun porte-monnaie vanwege de staat die hun firmawagens betaald.

  Bald können wir noch eine neue Benzin Steuer erwarten und das alles wegen der Inkompetenz der Politiker die das Asylanten Problem nicht in den Griff bekommen. Aber die stört das doch gar nicht die haben ja ihren Dienstwagen der Sie nichts kostet.

  Bientôt, nous pouvons nous attendre à une nouvelle taxe sur le carburant et tout ça à cause de l’incompétence des politiciens qui n’arrive pas à résoudre les problèmes des demandeurs d’asile. Mais ça les ne dérange par ce que leur voiture de société ne leur coûte rien.

  Like

 36. TegenDictatorMerkel zegt:

  Hoe komt dat mens in godsnaam op 1 miljoen. Dit is nog maar het eerste miljoen. Er zijn al vele miljoenen op weg naar ‘wilkommen mutti’. Als dat wijf zonder overleg zegt ‘wir schaffen dass’ dan moet ze het zelf ook oplossen! Slapjanus Rutte sluit nu de grenzen, anders doet Wilders het na de verkiezing.

  Like

 37. OphEUffen zegt:

  Even heel basaal waarvoor mijn excuses. Maar laat dat kutwijf haar vuile Moffensmoel nou eens dicht houden over wat Europa aankan. In Duitsland heeft ze wat te vertellen maar voor de rest kan dat overjarige lijk gewoon haar opruiende koleremuil dicht houden. Flikker in je graf achterlijke Dhimmie.

  Like

 38. Mirjam zegt:

  Zij wil gewoon haar zin doordrijven en werpt zich op als de leidster van Europa. Niemand heeft haar benoemd en dit gebeurt toch niet: God laat dit niet toe en wij burgers ook niet. Wij willen onze landen en onze mensen niet naar de hel laten gaan door ons te voegen naar Islamitisch geloof en overheersing. Elk land in Europa is een land op zich en wij beslissen zelf en niet mevrouw Merkel. Grenzen moeten gewoon dicht, alle grenzen en al het gespuis eruit en niemand meer erin.
  Zij weet zelf niet wat ze in haar Duitsland heeft binnengehaald (zie het filmpje van de Palestijnse/Duitse vrouwelijke moslim hierboven, die Merkel ermee dreigt zich op te blazen in Israël, en zegt hoe ze haar haat), je wordt er gewoon niet goed van.
  Gewoon niemand meer opnemen en alle grenzen dicht.

  Like

 39. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s