Demonstratie tegen asielmisbruik

Screenshot_25

Kameraadschap Noord-Nederland doet dit keer Winschoten aan. Het huidige asiel”beleid” is een landelijk probleem dat in elk dorp of elke stad telt. Deze asielinvasie loopt aan alle kanten uit de hand en mensen blijven wegkijken. Maar dat is hierbij afgelopen.

Nodig je familie, vrienden en collega’s uit om samen met ons een tegengeluid te maken tegen deze waanzin! Het verzamelpunt is op het treinstation in Winschoten. Zorg dat je voor 13.00 uur aanwezig bent.

Vervolgens zullen wij om 13.00 uur starten met onze demonstratie door Winschoten.

Bron:
www.facebook.com
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Demonstratie tegen asielmisbruik

 1. Tom Hendrix zegt:

  Heel goede actie! Veel succes Winschoten. Leve de ware patriotten! Leve de nationalisten!

  Like

 2. Bas zegt:

  Het huidige asiel- beleid maakt kennelijk een belangrijk onderdeel uit van een transitie naar een samenleving met toenemende onvrijheid en EU onderdrukking. Met als uiteindelijk gevolg slavernij en onderwerping van de (eigen) bevolking in een geïslamiseerde samenleving. Het is de regering en lagere overheden die de bevolking hiertegen in bescherming zou moeten nemen. Aangezien zij dit niet bewijsbaar doen, behalve de bevolking te traumatiseren en Nederland vol laten te lopen, is het niet alleen goed en legaal een signaal met een tegengeluid te geven, maar dit ook af te dwingen om de verworven vrijheid zeker te stellen. EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN DAN DOOFT HET LICHT..

  Like

 3. Anneke zegt:

  Vind de kop een beetje vreemd, “Demonstratie tegen asielmisbruik” Toen ik de kop dit las had ik hier een andere gedachte in mijn hoofd. Hadden ze het niet beter “Demonstratie tegen het asielbeleid” kunnen noemen…..Nu kreeg ik de indruk dat wij die “arme asielzoekers” moeten helpen omdat er veel misbruik is in de centra’s.

  Maar wat mij betreft mogen ze allemaal weg. Heel Nederland is ontwricht door deze invasie, en lezers van deze site mogen best weten dat ik hier ’s nachts wakker van lig…..

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  hartverwarmend initiatief…. méér Kameraadschap in Nederland !
  de tijd is er rijp voor !…
  .

  Like

 5. Goed initiatief. Valt echter, geloof ik, wel samen met de eerstvolgende geplande Pegida-Almere.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Een begin….en nu steeds meer…

  Like

 7. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (7) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s