Hersenspoeling . . .

Screenshot_5

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hersenspoeling . . .

 1. fransdewit zegt:

  Dat is inderdaad zo maar zelfs de eerste categorie pikten het baantje in van een ander. Maar dat lag wel aan de regering, niet aan hun

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  En tenslotte komen daar de Sharia mannen om ons hoofd er af te slaan. Einde verhaal. Laten we voor dat het zover komt, de tekst van dat verhaal eens grondig aanpassen !

  Like

 3. Nikki zegt:

  Voor heel veel Nederlanders zijn gastarbeiders migranten die werk deden wat Nederlanders niet wilden. Asielzoekers werden vervolgd in hun eigen land. En vluchtelingen zijn mensen die onze hulp nodig hebben – we moeten ze helpen. Dat er een invasie gaande is zien ze niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   We moeten ze helpen?
   Ze kunnen hier niet eens voor hun eigen bevolking zorgen die ze gewoon in de stront laten zitten met een smerige luier omdat daar zogezegd geen geld voor is.
   Ze zijn door een grote hoeveelheid landen gereisd om uiteindelijk bij het meest gulste landje te eindigen, Nederland, Duitsland, Zweden, enz………..
   En dat noem jij nog steeds een “vluchteling”? Ik noem zoiets uitgekookt.
   De meeste komen niet eens uit een land waar oorlog is, maar dat vergeet je voor het gemak maar even, want………ze zijn zielig.
   Er is ruimte zat daar in de omgeving alleen krijg je daar niks gratis.
   Ik vraag me werkelijk af onder welke steen jij leeft.
   Het lijkt wel of ik een PVDA’er/D66’er aan het woord hoor.

   Like

  • Nikki zegt:

   ‘vluchtelingen zijn mensen die onze hulp nodig hebben – we moeten ze helpen’

   En dat kan blijkbaar niet in tenten ergens in de Syrische woestijn, waar IS inmiddels is verdreven, maar dat moet in het hart van Berlijn in vier sterren hotels. Dan ben je of krankzinnig of je hebt een verborgen plan.

   Like

  • Armani zegt:

   Dat is niet waar , de werkgevers haalden gastarbeiders op om de lonen te drukken , ik kan het weten heb jarenlang met toenmalige gastarbeiders gewerkt , je hebt nu hetzelfde met de Goedkope Oostblokkers , er werken ca 400.000 van hun hier , waarvoor ze eerst de Nederlanders er uit hebben getrapt , als je het werk terug zou geven aan de zogenaamd te dure Nederlanders , zou je de werkeloosheid met 50% kunnen verlagen , en voor het geld waar die voor werken kan een Nederlander zijn vaste lasten niet betalen , het gebeurt allemaal door schimmige constructies van uitzenders die op papier b.v. een kantoortje openen in landen van herkomst

   Like

  • BertG. zegt:

   En gratis huizen, gratis inboedel, gratis tandarts, gratis vliegen, gratis geld, gratis fietsen, gratis Iphone, gratis rechtsbijstand, gratis kleding.
   Moet ik nog even doorgaan?
   Dus waarom zou een trein daar niet bij horen, dat zou toch wel raar zijn als ze nou net daar wel voor zouden moeten betalen.
   En waarvan dan wel, van dat gratis geld?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s