Mark Rutte de entertainer. Een paar miljoen mensen gekluisterd aan de buis.

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

Nederland was zo te zien best nieuwsgierig hoe premier Mark Rutte het er vanaf zou brengen als stand-up comedian. Hij trok het enorme aantal van 2,7 miljoen kijkers. Volgens de critici deed Mark Rutte het helemaal niet slecht in het eerste  Correspondents Dinner. En ook in de zaal, gevuld met journalisten en BN’ers, werd er smakelijk gelachen om zijn grappen. De minister-president kreeg ook al bijval van echte cabaretiers. 

Lachertje Rutte, de comedian

Rutte is een geboren komediant, een lachende clown, heeft alleen zijn eigen gezicht nodig, schminken is niet eens nodig. Met een lachend gezicht ontroerd hij de mensen tot tranen toe. Rutte heeft zijn ware beroep gevonden. Het zou dan ook beter zijn wanneer hij dit beroep uit zou blijven oefenen en zich verder niet meer met onze landsbelangen zou bemoeien! Je hebt slechte politici, slechte programmamakers en slechte komieken. In deze laatste categorie komt hij als beste uit de bus, dus ga zo door Mark, kunnen de burgers blijven lachen. Misschien de volgende keer de Oudejaarsavond conference?

En lachen was verplicht tijdens de uitzending, want om Rutte “moet” je lachen, je kunt zo’n man toch niet in de steek laten in de linkse politiek. Op de achtergrond werden dus bordjes geheven met “applaus” en “klappen”.

Mark Rutte reageert fel op NSB-belediging

Rutte haalt fel uit vanwege de belediging van de doelman van Feyenoord, die voor NSB-man werd uitgemaakt, en vanwege een opgehangen poppetje. Wat zegt “premier” Rutte? Wanneer je iemand een NSB-er noemt is dit beneden elk niveau?

Rutte zegt:

“Misselijkmakend, verwerpelijk, beneden ieder niveau.” Premier Mark Rutte heeft geen goed woord over voor de beledigingen aan het adres van Vermeer. Rutte benadrukt dat hij over het algemeen terughoudend is met reageren op dit soort kwesties, “want dat kan meer mensen uitnodigen om dit soort achterlijke acties te ondernemen”, maar dat hij het schandalig vindt, laat hij nu duidelijk weten. “Waarom zou je kiezen voor dit soort negatieve, energie slurpende acties”, verzuchtte de premier.

Een verontwaardigde Rutte

NU hoor je WEL een verontwaardigde Rutte. Hebben wij hem zoiets horen zeggen toen het bericht van de PvdA-man, Willem den Hertog, over Wilders in de kranten kwam? Worden PVV´ers ook niet vergeleken met NSB´ers? Horen wij hier in dit geval de harde verontwaardigde stem van veroordeling van Rutte klinken?

Dit hebben we allemaal gelezen

De Katwijkse PvdA’er Willem den Hertog heeft op Twitter een doodsverwensing geschreven aan politicus Geert Wilders. Hij schreef dat hij hoopt dat “Wilders sterft aan een hartaanval in bed (al dan niet tussen de benen van een links Kamerlid)”. Op dit bericht volgde nog een tweet: “Maar als er dan toch een kogel aan te pas komt, dan groot genoeg om er ‘Van het dankbare Nederlandse volk’ op te graveren”.

Wat Rutte in dit commentaar zegt, geldt dit niet voor GEERT WILDERS en zijn PVV aanhangers, en dit zijn er een paar miljoen?! In principe worden deze mensen door de woorden van deze PvdA-rotzak allemaal vogelvrij verklaard!!

Wat deze zéér domme man zegt, is een regelrechte oproep tot moord op Geert Wilders. Dat mag hier in Nederland, valt dit misschien onder de vrije meningsuiting? Dan hoeft Geert Wilders toch ook niet aangeklaagd te worden voor zijn woorden: “Willen we minder”?

Oproepen tot daadwerkelijke moord; is dit geoorloofd?

Want dat is het en niets anders. Deze PvdA-man wordt NIET voor de rechtbank gedaagd? Oproepen tot moord is NIET geoorloofd! PvdA-kereltje Willem den Hertog mag vrijelijk beledigen, tot de dood oproepen van een Kamerlid en al de miljoenen mensen, die achter deze man staan.

Een vingertje achter de schermen van : Joh, dat was een beetje dom, kruip eens even snel door het stof, daarmee is de kous weer af en het publiek tevreden. Moest Wilders deze woorden eens getwitterd hebben. . .

Geert Wilders mag niet eens zeggen “wij willen minder”, wat nu niet alleen geldt voor Marokkaantjes, maar ook voor de grote tsunami aan buitenlanders die hier binnen walst, oftewel ons plat walst. Wij worden onder de voet gelopen. Wij, de Nederlanders, die voor eigen land opkomen, mogen NIET protesteren, wij zijn allemaal extreem-rechtsen, nazi’s. WIJ worden met harde hand tot de orde geroepen. Waren we maar allemaal Kamerleden, dan hoefden we alleen maar even door het stof te kruipen.

Oproepen tot moord

Wat één keer lukte, zal (zo hoopt links) nog een keer lukken. Pim Fortuyn werd afgemaakt en de kogel kwam van LINKS, dat weet ieder zinnig mens.  Hij werd door de extreemlinkse politici en de media afgemaakt. De debatten heb ik indertijd tenenkrommend gevolgd.

Bepaalde mensen, en vele weten over wie ik het heb, hebben, geholpen door de linkse media, er alles aan gedaan hem niet alleen politiek af te maken, maar ook als mens. Na zijn dood verdwenen bepaalde zeer felle aanvallers plotseling uit het beeld naar een onopvallende, maar zeer dik betaalde baan. Om nu heel geleidelijk weer enigszins terug in het voetlicht te treden. Het meest opvallend bij de dood van Fortuyn is dat hij een vrij lange man was; Volkert is niet zo groot dat één van de kogels boven in zijn hoofd is kunnen dringen.

En de kogel kwam van “Links”, daar is niets mee miszegt, mijnheer Willem den Hertog. Het was zeer dom zo te reageren. Niet ieder is alles vergeten wat er toen gebeurde. WAAROM reageerde U zo, omdat dit de waarheid is?

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, propaganda, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op Mark Rutte de entertainer. Een paar miljoen mensen gekluisterd aan de buis.

 1. Japio zegt:

  Deze kwezel is toch nooit meer serieus te nemen. Misschien kan hij beter aan de slag gaan als cliniclown. of in een circus, daar zijn wilde dieren toch verboden en kan hij dat een beetje compenseren als een gedresseerd aapje. Zijn vaardigheden heeft al opgedaan in Den Haag.

  Like

 2. “Met een lachend gezicht ontroerd hij de mensen tot tranen toe.” Wat z’n dat dan voor mensen die zo snel van slag zijn? Zo als je zelf zou zeggen schieten de tranen hiervan in je reet.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Volkert loopt zich al warm:hij wil [nog]meer vrijheid;geen begeleiding van psychiater en psycholoog:hij acht dat niet meer nodig!!!En zijn advocaat…..is het helemaal met hem eens!Beiden leven van onze rug!Dat dan weer wel!

  Like

 4. GT zegt:

  Die linkse facisten zijn levens gevaarlijk,Willem den Hertog kan beter onder duiken en verhuizen dit is nu puur links,inderdaad na de dood van Pim Fortuiyn verdwenen ze van het toneel deze linkse fascisten,ben ze niet vergeten laat ze dat niet denken ……het zal hun fout zijn!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik heb geprobeerd om de ‘entertainer’, de grijnzende grapjurk, aan te horen op You Tube.
  Man, man, man, lach of ik schiet; wat wás-ie toch geestig!
  En al dat opgedirkte publiek!
  Waar is die flauwekul goed voor?!

  Ik was er na twee minuten helemaal klaar mee.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Martha N. Helemaal juist wat je hier schrijft.

  Ik heb net het verslag van Ashian Ellian in Elsevier gelezen.
  Wat een kontkruiper is me dat toch. Altijd geweest.
  Ik had ‘m al vanaf het begin door, velen niet. Ook hier helaas…
  Hij verheerlijkt Rutte als een briljant, uitermate geestig, spiritueel en welbespraakt man,
  met heel Nederland aan zijn voeten.
  Dat Rutte als lege huls, die avond geen woord heeft gezegd wat uit zijn eigen koker kwam… maar alle zogenaamde grappen heeft laten schrijven, wordt niet genoemd. Integendeel.
  Tot slot van zijn slijm-schrift stak hij Dolf Jansen, de vaste PVDA-standaard-“komiek”(!?),
  die uitblinkt in het debiteren van de meest zouteloze humor en vaste prik op de buis zijn propaganda-gal mag uitbraken over alles en iedereen die het niet eens is met de verziekte denkbeelden van de PVDA, ook nog even een grote bos veren in zijn magere kont.
  ‘Dolf was boven zichzelf uitgestegen… had zichzelf overtroffen etc…’

  Waarom schrijft meneer Ellian niet dat dit “lach of ik schiet”- skelet het (weer) niet kon laten om aan het end van zijn rammelende-rijm-rotzooi ook nog even Wilders de grond in te boren???
  Een echte gast-cabaretier wordt geacht bij dit soort gelegenheden boven alle politieke partijen te staan, en zijn pijlen uitsluitend op de “gastheer” te richten.
  Dit voorval maakt weer eens duidelijk waarom niemand in Nederland van de PVDA houdt.
  Hun mateloze arrogantie, de afwijking om continue het geld van de belastingbetaler in bodemloze putten weg te smijten, en hun persoonlijke haat op iedereen die de realiteit benoemt,
  (waarbij ze zelfs niet schromen om het dodelijke wapen van hysterische agressie op te roepen bij hun volgelingen…) heeft de kiezer de lust benomen nog iets met deze machtsgeile graaiers te maken te willen hebben. Zelfs de allochtonen hebben hen in de steek gelaten!…

  Maar zoals weer eens te lezen was denkt “professor” Ellian daar heel anders over,
  Een losgezongen verheerlijking van een schertsvertoning bevolkt met louche figuren maakt weer eens te meer duidelijk dat deze zogenaamde islam-vluchteling in werkelijkheid gewoon ’n doorsnee-moslim is die het niet laten kan met dubbele tong te spreken en te schrijven.
  Waarvan akte.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Gek hè, ik heb die Ellian ook nooit vertrouwd. Volgens mij gewoon een Iraanse spion die taqqya doet.

   Like

   • Thom zegt:

    Nou nee een Iraanse spion is het niet, wel een landverrader van het vroegere Iran en van het huidige Nederland.
    Hij was een vooraanstaand lid van de communistische Tudeh partij. Deze communisten vochten zij aan zij met de jihadisten van Khomeiny tegen de sjah. Toen de sjah verslagen was dachten ze samen met Khomeiny de macht te kunnen grijpen. Khomeiny liet ze allemaal oppakken en hing ze gewoon op. Ellian is toen naar ik dacht Pakistan gevlucht en daarna in Nederland terecht gekomen. hier ontpopte hij zich als een zogenaamde rechtse bal die de VVD steunt. Hij is wat hij was namelijk een links stuk communist. Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken

    Like

  • Caesar11 zegt:

   helemaal met je eens Paul!

   Like

  • Helemaal mee eens Paul, professor Ellian vreet van twee walletjes dat is mij duidelijk, eigenlijk doet hij net zoals ieder moslim doet de boel voor de gek houden met taqiyya. De meeste lezers van zijn mooi geschreven artikelen en trappen onwetend zo als ze zijn in deze islamitische drollen die Ellian op de stoep van de samenleving deponeert…

   Like

 7. ildiko zegt:

  Ik vond het niks aan, leek een waardeloze talent oefening, op een opgedrongen manier.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik kijk nog liever naar Urbanus! Deze Rutte= een grote leugenaar en hansworst! Laat ik het daar maar bij laten!

  Like

 9. Elena zegt:

  Heb helemaal niet moeten lachen!.
  Viel mij op, dat het vooral veel linkse klootviolen aanwezig waren
  Nahja..kan aan mijn chagrijn zijn gelegen hebben.
  Had het pas echt geinig gevonden als er een bommelding geweest was.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Jullie hebben allemaal gelijk, het was niet om te lachen, maar een beetje wrange humor kan geen kwaad.

  Like

  • Caesar11 zegt:

   hij deed ook niet anders als normaal…in z’n werk lacht hij ook alles weg..en deze belachelijke Amerikaanse toestanden moeten maar gewoon blijven waar ze vandaan komen…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Grijns van een krankzinnige…

    Het zou mij niets verbazen als hij op de laatste dag van het voorzitterschap van Nederland ruggelings het Brusselse Statie-vertrek uit wordt gesleept, terwijl hij met schuim om zijn mond krijst dat hij Napoleon is!
    Niks aan de hand mensen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Caesar11: 22.01. uur, op 13/02. Dat lachen doet hij echt als een ACHTERLIJKE. Die vent lacht nog, als een HAATBAARD zijn kop aan het afsnijden is!

    Like

 11. Tistochwat zegt:

  Wie betaalt zo’n schrans- en slemppartij eigenlijk?
  Ik had geen zin om me er op internet lang in te verdiepen.

  Like

 12. Pieter zegt:

  Gelukkig ben ik een van de trotse Nederlanders die niet hebben gekeken. Welbewust en consequent zijn vind ik.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je bent niet de enigste, aan zo iets ga ik me tijd niet verspillen.

   Like

  • Martha N zegt:

   Pieter, zoals ik daar net al schreef, soms is het beter naar de vijand te luisteren.
   Je hoeft niet direkt TV te kijken, wij gebruiken deze voor andere dingen dan die stomme uitzendingen. Er zijn echter andere manieren om te weten te komen wat er gaande is en op de hoogte te blijven, is toch wel belangrijk, maar dat is mijn kleine bescheiden mening.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Martha, niet schrikken. Ik sta helemaal achter je.
    Vroeger was ik veel jonger en had ik masochistische trekken die ik in de loop der tijden heb gesublimeerd tot een niveau waarbij ik zelfs avond aan avond naar Jinek en Pauw kan kijken. Kan me voor stellen dat er nu een diepe stilte valt… maar ik blijf bescheiden.

    Like

 13. Pegidafan zegt:

  Onbegrijpelijk dat je in een land waar zoveel mis gaat , als premier de lolbroek uitgaat staan hangen . We hebben de ene crisis na de andere crisis , duizende mensen verliezen hun baan , onze ouderen worden totaal in de steek gelaten , al die uitkeringszoekers die hier heen komen.
  Maar lulletje rutte gaat de clown staan uithangen . En wat een achterlijke pers hebben we hier toch die het ook nog allemaal aan het verlekkeren is . ooooooo hij heeft het zo goed gedaan , hij heeft zelfs moppen zelf verzonnen ,wat goed he. Gadverdamme , walgelijk , arrogant , misselijk makend . Je zal er maar toevallig onder het zappen naar zitten te kijken , als oudere dame en man , die heel hun leven hard gewerkt hebben en die nu in de stront kunnen zakken bij deze pinokio .

  Hoe dom moet het ook niet in het buitenland overkomen , Victor Orban en al zijn oostelijke mede premiers krijgen hier waarschijnlijk kromme tenen van . Bij het volgende gesprek met Vladimir Poetin zal hij wel veel indruk maken , maar niet heus . Die lacht zich rot als ze elkaar de hand schudden. Zo’n lijder zouden we toch niet moeten hebben , nee geef mij de oostelijke leiders maar. Dat zijn kerels met ballen , daar sol je niet mee en die grinneken niet als een paard zoals markje .

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Pegidafan 13 februari 2016 om 21:09

   [quote] Maar lulletje rutte gaat de clown staan uithangen [/quote]

   Tuurlijk, de zak hooi heeft toch helemaal niets waarover hij zich zorgen moet maken? Zelfs als-ie uitgekakt zou worden als minister-president, krijgt-ie weer een meer dan riant betaald baantje elders!
   Op die manier kun je wel lekker blijven lachen!

   Like

 14. Roeland zegt:

  Ik begrijp niet dat er nog mensen met verstand naar die uitzendingen kijken. De tv heb ik al jaren geleden de deur uitgedaan.

  Like

 15. Joshua zegt:

  Als ik die SLIJMBAL van clown zijn rotkop al zie wordt ik kotsmisselijk, laat staan dat ik naar zijn zgn.humorloze grapjes ga luisteren en kijken.
  Dit sujet is alleen goed als PINOKKIO en voor de rest deugd die hufter voor geen meter.

  Like

  • Martha N zegt:

   Joshua, gelijk heb je, maar soms is het beter om naar de vijand te luisteren, ook al komt het je de strot uit.

   Like

   • Joshua zegt:

    Martha, dit sujet is een gevaar voor de Nederlanders, zoveel weet ik van hem, dat als hij zijn mond open doet de leugens er vanzelf uitrollen, dus daar ben ik niet op uit om naar deze staats gevaarlijke, zakkenvullende, hufter en pias te luisteren.
    En vele Nederlanders kikken op die idioot en geven hem 2 zetels hoe dom is het hoogopgeleide vvd klootjesvolk!!!!!!!

    Like

 16. BertG. zegt:

  Zo achterlijk zijn ze nou hier in Nederland.
  Iemand spreekt wat van tevoren opgeschreven grapjes uit, en meteen vinden ze ‘m weer aardig genoeg om ‘m een zeteltje erbij te gunnen.
  Dat komt echt nooit meer goed hier als dat al een reden is.

  Het optreden van premier Mark Rutte op het eerste Correspondents’ Dinner is goed gevallen bij kiezers. Het levert hem goede beoordelingen op en zijn partij zelfs twee zetels in de peiling.
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2016/02/rutte_doet_grappig_meer_zetels.html

  Like

  • Edjan zegt:

   Ja, BertG. Ik zag vanmorgen de juichende artikelen in de kranten en wilde dat ik in bed was gebleven met de gordijnen dicht. Het is nu eenmaal niet anders.
   Wat me harder tegenvalt, is dat de PvdA geen verlies heeft geleden. PvdA’ers zijn naar mijn mening allemaal varkenshonden. Niet mee praten want ze zijn onrein en vals.

   Like

  • Martha N zegt:

   Bert G. Wanneer de mensen zo reageren, dat ze alleen al voor zijn stomme grapjes hem 2 stemmen meer geven, zijn ze geen knip voor de neus waard. OF de kranten zeggen maar wat, net zoals Maurice de Hond het publiek bespeelt. Opinie vragen stellen aan steeds dezelfde groep heeft geen nut van zin. Het verbaast me trouwens niets om eerlijk te zijn.
   Bah ik kan dat soort onbenullen niet meer horen noch zien. Hebben ze stopverf op de plaats van hun hersens? Ja! Groetjes van mij.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 14 februari 2016 om 10:43

   Beste BertG, je snapt het niet, als weldenkend mens zijnde, maar het stomme stemvee is zó gemakkelijk te bespelen!
   Deze zogenaamde ‘kasthomo’ heeft het handig gespeeld met het oplepelen van andermans ‘grapjes’, en wie weet, schrijft-ie zelf het woord ‘kloten’ wel met drie 3 keer de letter ‘o’ erin.

   Ik ben nog steeds blij dat ik mijn tv abonnement al een tijd geleden heb opgedoekt.
   Ik zal me daar een beetje gaan zitten betalen om te kijken naar rooie staatspropaganda en naar allerlei ‘vluchteling-lievende’ BN’ers!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo zie je maar hoe makkelijk het is om politicus te zijn.
   Je moet alleen alle boeken van Machiavelli lezen en veel kindertjes kussen.

   Like

 17. Cathja zegt:

  Ik heb de uitzending niet op TV bekeken, maar naderhand en maar gedeeltelijk via mijn p.c.
  Het viel me op dat Rutte’s ‘humor’ ingestudeerd klonk, en dat kan ook niet anders als anderen je tekst hebben geschreven. Wat was er dan eigenlijk van Rutte zelf bij?
  Ik vond het flauw en alles behalve geestig. Dat er mensen waren die ‘dubbel lagen’ van het lachen begreep ik dan ook niet. Ook ‘verplicht’ soms?

  Bah, wat een vertoning!

  Bedankt weer voor uw goed geschreven artikel, Martha!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou Cathja,
   Rutte was er toch zelf bij. Dat is altijd voldoende voor het volk.
   En hij zit goed in het pak, snelle jup met brede lach, geeft graag handen, vaak twee tegelijk, wordt nooit boos (behalve dan die hysterische razernij-aanvallen, maar dat mag want hij moet zich kunnen afreageren, en daar zijn ondergeschikten voor),
   ideale man om als coalitiepartner mee te regeren wil alleen Minister President zijn dat is te billijken. Niks mis mee.

   Like

 18. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (18) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s