Twee tegenover gestelde visies van het migratiedebat

Screenshot_35

(Door: Caroline)

In het migratiedebat staan er twee visies (of misschien wel meer) lijnrecht tegenover elkaar. De visie dat je mensen in nood dient op te vangen, ook als die nood die tot de vlucht leidde inmiddels door aankomst in een veilig land elders al is gelenigd. Kortom, in die visie dienen ook inmiddels de voormalige vluchtelingen, inmiddels migrant, te worden behandeld als ware zij nog vluchteling.

Met deze visie gaat een volstrekte onwil samen om de werkelijkheid van de huidige migratie, volksverhuizing onder ogen te zien. Mannen in de militaire leeftijd worden aangemerkt als vrouwen en kinderen bijvoorbeeld, en verkrachtings- en andere criminaliteit als iets waar we, in de visie van Merkel bijvoorbeeld, ‘maar aan moeten wennen’. Waarom in vredesnaam?

Daartegenover staat de visie dat je je eigen samenleving niet kapot moet (laten) maken door mensen die niet langer vluchteling zijn maar illegale migrant. Ik onderschrijf die laatste visie. Naar mijn mening heb ik daarbij de feiten aan mijn kant, en was het anders, dan paste ik mijn mening wel aan.

Lees verder>>>
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Illegalen, Immigratie, landverraad, Nederland, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Twee tegenover gestelde visies van het migratiedebat

 1. BertG. zegt:

  Dat wat ik denk, weet zij feilloos onder worden te brengen.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Is dat vampierenjong op de foto nu bloed aan het drinken?
  Wat weerzinwekkend!

  Like

 3. Thom zegt:

  Ik denk dat hij inderdaad bloed drinkt. Het schijnt zo te zijn dat dat zelfs bij levende runderen in Soedan bloed wordt getapt en gedronken.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Er is nog een visie: herstel de grenzen geen moslim er meer in en iedere moslim met een strafblad het land uit. Want is een vluchteling wel een vluchteling? Het kost ze veel geld hier te komen, ze hebben allemaal valse papieren of helemaal geen papieren, ze stoppen hier terwijl elders noodhulp hadden kunnen krijgen.
  Nee, de kans is het groot dat het voor 100 % bijstandsmigranten zijn. Laat ze lekker thuis blijven.
  Overigens is de kans groot dat M&F plannen beramen om Nederland onder water te zetten, zo zijn ze dan ook wel weer. Ze brengen nergens voorspoed. Dus omdat we nooit weten wie, wie is wat hij/zij hier komt doen; allemaal terug.
  Intussen blijven we gewoon vluchtelingen helpen over de hele wereld, zoals we al jaren doen, maar we stoppen met ze importeren. Doen.

  Like

  • Japio zegt:

   Of we stoppen alle moslims in raketten en schieten ze richting de maan. Kunnen ze hun maangod daar gaan vervelen. Wat een vrede zal er hier zijn op deze aardkloot.

   Like

  • geentvkijker zegt:

   u schrijft : “ ……….plannen beramen om Nederland onder water te zetten…..“
   frappant dat U dit schrijft, iets dergelijks heb ik weeeken geleden hier al geschreven,
   ik vond het zooo opvallend, dat er in de media steeds over gesproken werd, dat die dijken van Nederland zwakke plekken vertoonden, toen moest ik er aan denken dat
   “ze “ dat best wel eens expres konden doen ( dit schijnt OOK bij Katrina, het geval geweest te zijn ) ….en nu begint U er ook al over, mij zou het ook niets verbazen
   leefbarbaar !

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Het blokkeren van een sluis. Het opblazen van een brug, dijk of een pompstation. Allister MacLean schreef er al een boek over “Floodgate” en de vorige bezetters waren er ook druk mee in 1945, de moslim kan het zo uitvoeren. Combineer dat met vijf kapotte vrachtwagens op de vaderlandse snelwegen en heel de Randstad zit op slot.
    Volgens mij 1 van de redenen waarom het zo lastig is om uitkeringen in Marokko te stoppen; het is betalen of verzuipen.

    Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Werkelijk overal waar die islam barbaren neerstrijken grijpt de verloedering en verarming om zich heen, kijk wat er in Zweden gebeurt, de politie is daar ten einde raad, ook hier in Nederland wordt er door die landverraders in Den Haag op aan gestuurd dat dit land volledig verloederd.

  Like

 6. Mensen in nood ? Lafaards , profiteurs, leugenaars, verkrachters, vechtersbazen, viezeriken zijn het. Ze laten hun familie achter en zoeken voor zichzelf betere oorden op. Ze hebben hier niks te zoeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s