Gelekte politiestatistiek: 200.000 delicten door “vluchtelingen” tussen 2014 en 2015 in Duitsland

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

Een gelekt bericht van het BKA, de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, bewijst dat “vluchtelingen” tussen 2014 en 2015 meer dan 200.000 delicten hebben gepleegd. Het geheime rapport was eigenlijk allen bestemd voor de politie en medewerkers van de regering, maar kwam in handen van de “Bild-Zeitung” terecht, bericht de “Deutsche Welle”. Het document toont aan dat “vluchtelingen” verantwoordelijk waren voor 208.344 delicten.

EuropeNews

32% van de delicten worden gekwalificeerd als bedrog, 33% als diefstal. 1% (1688) waren seksuele delicten. In 458 gevallen ging het om een zwaar seksueel delict, dat betekent verkrachting of bedreiging met geweld.

Niet alle etnische groepen waren gelijkmatig verdeeld over het aantal delicten.

Proportioneel waren er meer daders uit Eritrea, Nigeria en de landen van de Balkan, zoals Servië en Albanië. In absolute aantallen beging 24% van de Syriërs een delict, maar de Serviërs, die slechts 2% van de “vluchtelingen” uitmaken, pleegden een schrikbarende 13% van alle delicten.

“Bild” stelde vast dat in het rapport de data van de seksuele overvallen van Oudejaarsnacht in Keulen nog niet waren opgenomen en deze nog kunnen veranderen.

De 446 vermoedelijke seksuele overvallen hebben in Duitsland voor opstand gezorgd, hoofdzakelijk vanwege het feit dat de regering samen met de media probeerde de gebeurtenis te bagatelliseren. Vooral de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, legde de bewijslast aan de kant van de lastig gevallen vrouwen en stelde voor dat vrouwen zich in het vervolg aan een gedragscode zouden moeten houden.

Vanwege deze criminaliteitscijfers en over het algemeen vanwege het ongewenste gedrag van “vluchtelingen” nemen de spanningen in de bevolking toe. De overvallen door meestal Arabieren en Noord-Afrikanen hebben het geduld van de bevolking danig op de proef gesteld.

Uit een actuele peiling blijkt dat 40% van de Duitsers wil dat bondskanselier Merkel aftreedt, omdat zij de “vluchtelingen”crisis niet de baas wordt. Ze heeft toegegeven dat Europa de controle over de situatie kwijt zou zijn.

Bron:
http://de.europenews.dk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gelekte politiestatistiek: 200.000 delicten door “vluchtelingen” tussen 2014 en 2015 in Duitsland

  1. bigljohn zegt:

    Uit een actuele peiling blijkt dat 40% van de Duitsers wil dat bondskanselier Merkel aftreedt, omdat zij de “vluchtelingen”crisis niet de baas wordt. Slechts 40% ? Dan geraken we dus nooit meer van dat onmens af !

    Like

    • Menno070 zegt:

      Nope, ik denk van niet. Zelfde statistische trucjes worden gebruikt door ‘onze’ NPO:

      (1) Werd in een reportage alleen benoemd dat 40% van een bep. NL dorp tegen het opnemen van ook maar 1 vluchteling was. Werd expres niet(!) bij vermeld dat ook 40% wel migranten wilde opnemen daar, maar met een max. van 100 stuks. DAT is bij elkaar dus meteen 80% van de bevolking die er tegen is, of dit alleen wil onder strakke voorwaarden!

      (2) Ik heb van de week op de site van NOS/NPO een enquête ingevuld over draagvlak AZC’s. Kon je invullen hoeveel ‘vluchtelingen’ nog meer in NL opgenomen zouden moeten worden (variërend van honderd- tot tienduizenden/jaar); echter het laagste waar je uit kon kiezen was niet nul, maar 10.000! Ergo: dan gaat de NOS/NPO straks verkondigen dat uit de enquete kwam dat men allemaal vond dat er toch zo’n 10.000 stuks per jaar zouden moeten worden opgenomen in NL.

      En zo worden u en ik dag na dag na dag na dag verder voor de gek gehouden door policor NL/EU/CBS-Eurostat/MSM. Denk daar eens aan de volgende keer met een rood potlood in uw hand….

      Like

      • Edjan zegt:

        Klopt Menno, dit soort trucjes halen ze steeds vaker uit de kast.
        Met Merkel zou het heel goed zo kunnen zitten:
        40% wil haar weg
        30% is ontevreden met haar beleid maar wil haar nog een kans geven
        30% is gelukkig met haar.

        En ik denk niet eens dat ik er dan ver naast zit. Het zijn niet de statistieken die liegen, het zijn de mensen die ermee zwaaien.

        Like

  2. Elena zegt:

    Tweehonderd duizend delicten in één jaar door die sieluhguh asieleisers.
    Niet te bevatten !.
    Allen die iets uitgevreten hebben terug naar het opblaasbootje….zonder roeiriemen. Ze gebruiken hun gore tengels maar om vooruit te dobberen.
    Sommigen zitten in het gevang..is eigenlijk nog veel te goed voor dat uitschot.
    En maar met vlaggetjes wapperen en zingen dat ze welkom waren door het linkse tuig.
    Weg met Merkel en trawanten !

    Like

  3. Guardiacivil zegt:

    Alles onder het vliegend tapijt

    Like

  4. jungleelephant zegt:

    Merkel wordt niet alleen de vluchtelingencrisis niet de baas;sterker nog:zij heeft hem veroorzaakt!

    Like

  5. carthago zegt:

    Wir schaffen das abschaffen des deutschlands.
    60 % van de Duitsers heeft dus geen probleem met die fuhrer. Dat betekent dat de volgende twee miljoen vanuit de plaggen hutten al weer onderweg zijn gegaan na dit geweldige nieuws gelezen te hebben op hun nieuwe i Phone.
    Voor nederigland blijft alleen nog de mogelijkheid open de dijken door te steken, en naar……eh……, tja waar naar toe?ik ga naar een wit land, helemaal wit en kalifaat proof , naar Alaska.

    Like

  6. MvdS zegt:

    Dus… Gemiddeld een op de vijf vluchtelingen pleegt een delict… Laat dat eens even tot je doordringen…

    Like

  7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

    Dit is op *** herblogd.

    Like

  8. Jan zegt:

    De Maizière slaat oorlogstaal uit tegen Oostenrijk:

    De Maizière droht Österreich mit Konsequenzen

    Weil Österreich täglich 3200 Flüchtlinge nach Deutschland durchlassen will, droht Bundesinnenminister de Maizière. Er werde nicht hinnehmen, dass andere “zusätzlich Lasten auf Deutschland abladen”.

    http://www.welt.de/politik/ausland/article152484219/De-Maiziere-droht-Oesterreich-mit-Konsequenzen.html

    Vreemd. Eerst iedereen uitnodigen en dan menen anderen de schuld te moeten geven van de daaruit voort vloeiende ellende die door anderen direct werd voorspeld

    Like

Plaats een reactie