PvdA laat eigen volk stikken, maar knuffelt moslims

Screenshot_32

(Door: Wim van Schaik)

In de gemeenteraad van Krimpenerwaard is ophef ontstaan over de uitspraken van de SGP tijdens de commissievergadering dinsdagavond. De raad besprak de verhuizing van de Marokkaanse El-Hoeda moskee binnen Schoonhoven. Coalitiepartij SGP had principiële bezwaren tegen deze verhuizing. De uitleg van deze bezwaren schoot de lokale PvdA in het verkeerde keelgat.

Ophef bij de PvdA. Grote woorden! Maar wat er niet bij verteld wordt, is dat het gaat om een wijziging van het bestemmingsplan. En wat je in de berichtgeving van bijvoorbeeld Omroep West al helemaal niet tegenkomt, is dat diezelfde PvdA (overigens geholpen door de verraders van de CU) een aantal kilometer verderop in Ouderkerk a/d IJssel tien jaar lang de bouw van een kerk heeft tegen gehouden. Maar ja, dat ging over een kerk, dat ging over hard werkende inwoners die al sinds mensenheugenis in dat dorp wonen. Zo kennen we de Partij van de Allahaanbidders weer: eigen volk laatst.

Nu is het zo, gegeven het feit dat in islamitische landen helemaal geen, of in ieder geval nauwelijks kerken gebouwd mogen worden, dat moskeebouw – zacht uitgedrukt – best kritisch benaderd mag worden. En als we het toch over kritisch hebben, wat zelfkritiek zou meneer Geleijnse van die PvdA in Schoonhoven, gezien de handelswijze van zijn partij in Ouderkerk a/d IJssel, ervoor behoeden om zo hoog van de toren te blazen. Nu laat hij met zijn politiek correcte en onzinnige opmerking ‘respect voor elke vorm van godsdienst’ alleen maar geblaat horen, wat in zijn geval wel heel erg vals klinkt.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", ChristenUnie, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op PvdA laat eigen volk stikken, maar knuffelt moslims

 1. Japio zegt:

  PvdA = NSB Het is overduidelijk dat deze club zich wil profileren als een partij voor de moslim. Het is voor de PvdA een laatste strohalm om als partij te overleven.

  Like

  • Anna zegt:

   Ja dat lijkt wel zo maar het zal zich ter zijnertijd ( wanneer is nog onbekend) als een boemerang tegen hen keren…. Moslims en PvdA samen???? Hoe is het mogelijk…. Waar blijven de rode socialistische slogans dan van gelijkheid en broederschap….. Broeders met moslims???? Ook de PvdA snap de islam HELEMAAL NIET. WIARDI BECKMAN INSTITUUT WERK AAN DE WINKEL……

   Like

 2. Deze onbegrijpelijke houding is intussen allang bekend, maar wat ík nu nog eens zo graag zou willen: Dat de PvdA nog eens gedwongen zou worden, het waaróm ervan uit te leggen. EN gedetailleerd graag!
  Want het intrigeert me bovenmate en voor zover ik weet, hebben ze er nooit een verklaring voor gegeven!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Alle inmenging van geloven in ons bestuur moet verboden worden. SGP en PvdA zijn even erg.

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Ja als je de serie Lubbers op TV volgt zie je al dat de PvdA zich eigenlijk altijd al door andere heeft laten dirigeren, behalve dan door eigen volkse inbreng.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  De verfoeide PvdA lijkt gewoon op talloze ouders die hun kinderen gruwelijk oververwennen met als enigste verschil dat de PvdA zijn eigen kinderen (?) steeds verstoot en liever buitenlandse “stiefkinderen” aanneemt. Zou de PvdA namelijk het karakter van mannelijke leeuwen, tijgers, beren, nijlpaarden, dolfijnen, apen enz. hebben gehad dan zouden zij hun stiefkinderen allang verstoten of gedood hebben wat de opgenoemde zoogdieren juist doen omdat dezen gewoon boze stiefvaders zijn en alleen hun eigen kroost opvoeden.
  Er zijn natuurlijk talloze redenen waarom linkse idiote in de Nederlandse regering toch zo dolgraag moslims, asielzoekers, vluchtelingen en overige vreemdelingen knuffelen, gelijk naar de verwennende ouders die ik hieronder benoem:

  1. Liefde: De opgenoemde ouders houden soms teveel van hun kinderen, gelijk wat de PvdA lijkt te hebben met de opgenoemde groeperingen. Ze zijn niet streng meer, stellen geen regels op en laten zich gemakkelijk door de laatsten verleiden door middel van gezeur, brutaliteit, dreigementen, angst of het idee dat zij rustig zijn te houden door op het kleinste wondje een vrolijke roze pleister te plakken! Verkeerd gedrag wordt zelfs eveneens nog beloond ook!
  2. Medelijden: zowel de opgenoemde ouders als de PvdA vinden hun kinderen of hun “pleegkinderen” vaak gewoon zielig en willen het hen zoveel mogelijk naar de zin maken en gaan hen zoveel mogelijk oververwennen en beschermen en soms nog tegen hun wil in ook!
  3. Betutteling: Men wil dolgraag kinderen of moslims alles maar geven wat dezen vragen, willen of eisen en zeggen daar nauwelijks NEE tegen!
  4. Bemoeizucht: Soms willen deze ouders en de PvdA de leukste cadeau’s, hobby’s, banen of een huis met luxe comfort aanbieden terwijl zij meestal niet eens de mening van de ander vragen. Of zij willen perse trots zijn op eventuele prestaties die de laatsten desnoods leveren.
  5. Schuldgevoelens: De ouders en de PvdA hadden het vroeger zelf niet erg breed en willen hun kinderen of aangenomen “kinderen” de luxe geven die de eersten ontbeerden. Men kent daar totaal geen grenzen meer in en hierdoor worden verwende, egoïstische en onzekere volwassenen gekweekt.
  6. Eigenbelang: Vaak denken de ouders en de linkse figuren dat ze hartstikke goed doen met hun oververwennerij en willen zij daar blijdschap en dankbaarheid voor terug hebben. En dan zijn ze zelfs stomverbaasd als hun kinderen of “pleegkinderen” helemaal geen dankbaarheid kennen, ontzettend brutaal en veeleisend zijn terwijl dit beslist helemaal NIET de bedoeling was van het dwaze knuffelcircus!

  Maar zoals een wijs iemand al in een krant aangaf waar de multiculturele opdringerigheid toe leidt en wat de azc’s in Heesch en Geldermalsen betrof wat godzijdank (doordat de inwoners daar fel op tegen waren en in verzet kwamen) NIET doorging zo verwoorde: “Als je naar de supermarkt gaat om twee gehaktballen te halen en je komt in plaats daarvan met een complete vrachtwagen vol terug dan vraag je gewoon om moeilijkheden!”
  En naar ik hoop zullen wij hier in Nederland die stomme PvdA en de veeleisende moslims en zogenaamde opdringerige asielzoekers en vluchtelingen voorgoed laten stikken want ik kan hen niet meer verdragen, gelijk aan predicerende politici die steeds maar verkondigen hoe geweldig goed de economie in Nederland verloopt terwijl het in werkelijkheid een gruwelijke puinhoop is geworden!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Als je de “zwakken in de samenleving” blijft betuttelen en pamperen komen er steeds meer van. De mohammedanen zijn de nieuwste doelgroep van de a-socialisten.

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Dat is toch bekend, daarom die hele bende arresteren en opruimen, misdaad tegen Nederlandse burgers en zelfs de staat Nederland

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Dat is weer knap terecht gesproken hier van Wim…
  die hier niet schroomt de broeders ongenadig te kapittélen
  die zo vilein hun best doen ’t Volk steeds ongenadig te bespélen
  dus, als je dan zo’n kerk-verhaaltje leest, lach je knap bitter glim 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 8. kruisridder zegt:

  De PvdA ruikt lont met zoveel migranten die ons land binnenkomen. Dat ziet de PvdA graag. Allemaal (toekomstig) PvdA-stemvee.

  Like

 9. Steven zegt:

  kruisridder: Toekomstig stemvee?
  Dat is maar tijdelijk hoor…wat dacht je van moslim partijen die zo hier en daar de grond uitkomen?
  Wat denk je wat er gaat gebeuren als al die gasten daar massaal ineens op gaan stemmen…dan hebben we overmorgen de sharia hier…wat daar zijn ze gewoon op uit..om het nederlandse volk te verdrijven…
  Niet dat ze er dan wat aan hebben..want dan verandert Nederland ook gewoon in een oorlogsgebied net als die kut landen waar ze vandaan zijn gekomen en stort de hele economie in elkaar…
  Als dit zo doorgaat dan is straks héél Europa (op oostbloklanden na) gewoon een nieuw oorlogsgebied…en worden al die PVDA knuffelaars ook gewoon afgeslacht…

  Like

 10. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op *** herblogd.

  Like

 11. Saeftinghe zegt:

  Wanneer ik alles zo lees wat in de media verschijnt, dan kom ik tot de conclusie dat die Putin van dat o zo gevaarlijke Rusland het nog lang niet zo slecht doet.

  Hij laat zeker niet met zich sollen, gedraagt zich héél beheerst.
  Dat door Turkije (een NAVO staat!!!) neergeschoten vliegtuig, wordt niet met direct geweld beantwoord.
  Pas nadat Rusland zich in de strijd tegen ISIS mengt, krijgt ISIS èchte klappen.

  Zodra Putin de JUISTE datum bij Obama´s satelietbeelden van de MH17 zet, worden die haastig terug genomen. Geen enkel “bewijs” is hard te maken dat Rusland erbij betrokken was.

  Waar voert/voerde Rusland oorlog en waar en wanneer de USA.
  De USA heeft een enorm machtsvacuum in het midden oosten nagelaten, waarvan de ellende zich in Europa ontwikkelt.
  Dat komt Obama (een moslim!) best wel goed uit.
  Europa destabiliseren om het bijna bankroete America meer ruimte te geven.

  Dat andere Maleisian air vliegtuig, met bestemming Peking verdween van de radar op een route richting Diego Garcia!. Het had brandstof genoeg tot Peking, dus ook voor Diego Garcia.

  Ik denk dat we héél véél meer moeten kijken naar wie er belang bij heeft bij de berichtgeving in de media, en er vanuit gaan dat die media de grootste leugenbron denkbaar is.
  En ook eens proberen om vanuit andermans optiek naar de “feiten” te kijken.

  Putin dient het belang van Rusland en Rutte zou het belang van Nederland behoren te dienen.

  Like

 12. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (24) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s