PVV: Stop voorkeursbehandeling en lagere huren voor statushouders!

PVV anders

De PVV is er niet over te spreken dat een Amsterdamse wooncorporatie aan statushouders een voorkeursbehandeling geeft bij het toekennen van sociale huurwoningen. Daar bovenop  weten statushouders zich  ook verzekerd van een lagere huurprijs. “Het is toch ongehoord dat Nederlandse woningzoekenden hierdoor worden benadeeld”, stelt woordvoerder Barry Madlener. De PVV heeft hierover vragen ingediend. Vragen van Dhr. Madlener (PVV) aan de Minister van Wonen en Rijksdienst over het bericht dat  statushouders met voorrang een sociale huurwoning krijgen met lagere huur van een woningcorporatie in Amsterdam: 

1.) Bent u bekend met onderstaand bericht? (*)

2.) Klopt het bericht dat deze drie statushouders een woning krijgen, met voorrang en ook nog met een lagere huurprijs? Zo ja, wat vindt u daar van?

3.) Is er een wachtlijst voor reguliere woningzoekenden in het gebied waar deze woningcorporatie actief is? Zo ja, hoe lang is de gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning in dit gebied?

4.) Kunt u aangeven of het gebruikelijk is om voor statushouders een lagere huurprijs te vragen dan voor Nederlandse woningzoekenden? Zo ja, bent u bereid hier actie tegen te ondernemen? Zo nee, waarom niet?

5.) Op welke manier gaat u garanderen dat deze en andere woningcorporaties nooit meer voorrang geven aan statushouders?

(*) www.parool.nl

Screenshot_26

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op PVV: Stop voorkeursbehandeling en lagere huren voor statushouders!

  1. Cathja zegt:

    Dit klopt ook van geen kanten. De Nederlanders die op de wachtlijst staan en aan de beurt zijn, horen een woning toegewezen te krijgen. Statushouders moeten gewoon onder aan de lijst gezet worden. Jammer, maar zo gaat dat in een klein land als Nederland.
    Ik was trouwens van mening dat hierover vorig jaar al een beslissing genomen was? Asielzoekers zouden NIET met voorrang een woning toegewezen krijgen!
    Vanwaar dan deze draai?

    Like

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Ik vraag me af waarom die gasten hier een status moeten krijgen. Ze zijn hier, maar zodra Putin Syrië plat gebombardeerd heeft moeten ze gewoon weer terug. Dan is het veilig in eigen land. Daar hoor ik geen enkele regeringsleider over praten. Naar mijn mening hebben we dan meer dan genoeg gedaan.

    Like

  3. C.A.Barstow zegt:

    Het is wel duidelijk dat onze eigen bevolking door elitaire volksverraders ten gunste van islamitische barbaren aan de kant geschoven dan wel verraden wordt.
    Wordt het niet eens tijd dat het volk in het geweer komt, om zich te beschermen tegen haar eigen verraderlijke bestuurders en de hordes barbaren die ons land dreigen te overspoelen.

    Like

  4. Bas zegt:

    Als er ergens ongelijke behandeling wordt toegepast isdat met voorkeur te geven aan statushouders houders om eerder een huurwoning te bekomen.. Wat dit betreft zal men wel weer beweren dat dit positieve discriminatie is of iets soortgelijks !

    Like

  5. kruisridder zegt:

    De andere huurders moeten het verschil bijbetalen van de statushouders in de komende huurverhogingen.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @kruisridder: 21.53. uur, op 01/03. Precies, wij moeten betalen, voor deze bezetters van Nederland. Heel de politieke bende, van “links tot rechts”, buiten de PVV, vindt dat prima schijnbaar!

      Like

  6. hans zegt:

    Nog sterker: de statushouders zouden er niet moeten zijn en alle huren 40% OMLAAG!!
    Dat is een betere. Ik stem Geert en blijf dat ook doen, maar ben wel huiverig voor zijn liberale marktdenken en het soort socialisme op dat niveau.
    De lasten zijn een van de grootste problemen momenteel voor de authentieke bevolking van de Europese landen en hebben indirect of direct natuurlijk te maken met de jarenlange influx van kansloze onwelkome netto-ontvangers, maar ik hoor hem daar angstvallig weinig over.
    Waterschap, OZB, en eigen risico afschaffen en afvalstoffenheffing en zorgpremies 50% omlaag! Dat is wat ik wil horen!!

    Like

  7. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (35) | voorzieners

Plaats een reactie