VIDEO: Lars Hedegaard op de CPAC in Amerika (Conservative Political Action Conference, 03-03-2016) – “Waarom staat Europa een invasie toe?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Lars Hedegaard op de CPAC in Amerika (Conservative Political Action Conference, 03-03-2016) – “Waarom staat Europa een invasie toe?”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is geen kwestie van toestaan, maar van promoten, bevorderen. Het is ook niet een kwestie van Europa, maar van de EU. Die is de overeenkomsten, zoals beschreven door Bat Ye’or in haar boek Eurabië, aan het uitvoeren.

  Wie denkt dat de invasie een toevallige samenloop van omstandigheden is, moet op zoek naar professionele hulp.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Vederso zegt:

  Lars Hedegaard is veroordeeld door een Deense rechtbank voor het onthullen van de naam van de islamonazi die hem wilde vermoorden.

  http://tundratabloids.com/2016/03/danish-court-lunacy-convicts-lars-hedegaard-of-revealing-name-of-islamonazi-who-tried-to-assassinate-him/

  Kafka in Denemarken.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Eigenlijk moeten we blij zijn met de armere Balkanlanden binnen de EU. Die zijn nog niet zo verdorven met luxe dat ze alles aan de kant schuiven voor geld, om maar de grenzen te openen en God weet wie allemaal binnen te laten in hun landen. Ze hebben zelf overheersing meegemaakt door het communisme en in hun ‘roots’ ligt nog steeds de maatstaf van hard werken voor weinig geld, en een ieder is niet meer dan de ander. Bij de elite-landen is het ellebogenwerk, de corruptie, liegen tegen de burgers voor eigen belang, het belust zijn op nog meer geld, de zucht naar macht en het tentoonspreiden van het ego al helemaal geïntegreerd en zit het in de genen. Jammer, jammer, jammer…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s