“Pasen” bij de HEMA . . .

Screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bert G.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Pasen” bij de HEMA . . .

 1. Als men het toch over de nederlaag van het eens zo stoer en soeverein Nederland heeft, door dwingelandij van het corporatisme om Pasen, Pinksteren, Zwartepiet en kerstmis op de vuilnishoop te gooien, vergooi dan zeker niet uw gezondheid. Uw gezondheid wordt in de nabije toekomst verziekt door dit vermaledijde handelsovereenkomst met de geldgeile Yankees, de werkelijk over lijken gaan mijns inziens….

  Dit gaat de gezondheid van een ieder aan!!!!

  Teken nu en eis een referendum over TTIP

  Achter gesloten deuren, in het grootste geheim, wordt er tussen de EU en de VS onderhandeld over het handelsverdrag TTIP. Regeringen en bedrijven beloven ons om economische groei en banen te creeeren aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. De onderhandelingen voor TTIP zijn strikt geheim. Maar er lekt genoeg uit en de Canadese versie van TTIP – het CETA-verdrag – is al klaar en we weten dus wat er ruwweg in TTIP terecht zal komen. >>> https://jdreport.com/teken-nu-en-eis-een-referendum-over-ttip/

  Lees verder en teken voor het referendum bij de Bron:
  https://www.foodwatch.org/nl/onze-campagnes/onderwerpen/standpunt-ttip/e-mailactie0/

  Like

 2. Jean zegt:

  Elke handelszaak die zich verlaagd tot die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam of er rekening mee wil houden zal door ons westerlingen geboycot worden desnoods tot ze de deuren kunnen sluiten want wij willen nergens geconfronteerd worden met die smeerlapperij, wij willen ze nergens tegenkomen, ook moeten ze uit onze scholen verdreven worden, onze kinderen en kleinkinderen mogen nooit verziekt worden met die perverse smeerlapperij islam.
  De vuiligheid moet uit onze samenleving verdreven desnoods geklopt worden.

  Like

 3. Ach wat was dit toch een pracht vrouw, wiens artikelen als zoete koek weg hapte…

  Pamela Hemelrijk

  Telkens als ik en plein publique verklaar dat ik het socialisme beschouw als een perverse ideologie; dus niet als een op zichzelf loffelijk en nastrevenswaardig ideaal dat helaas in de praktijk faalt door tegenwerking van gewetenloze egoïsten, maar als een intrinsiek onrechtvaardig en immoreel, om niet te zeggen crimineel systeem, dat onvermijdelijk gedoemd is om uit te draaien op totale zelfdestructie of totale dictatuur (ja hoor eens, zo denk ik er nu eenmaal naar eer en geweten over, en dan kun je daar ook maar beter rond voor uitkomen, zeg ik altijd maar) dan valt dat in het algemeen nogal slecht.

  Gek genoeg worden dan niet alleen de socialisten kwaad; zelfs de VVDers en de christendemocraten in het gezelschap tonen zich geshockeerd. Zo diep zit het er bij iedereen in dat socialisme gelijk staat aan rechtvaardigheid, barmhartigheid, menslievendheid en voorspoed. Zo diep is het in ons onderbewuste gehamerd dat je een zelfzuchtig monster bent als je bezwaar maakt tegen gedwongen solidariteit en gedwongen egalitarisme, eenzijdig opgelegd door een leger zelfbenoemde filantropen die niet met de collectebus rondgaan maar met een dwangbevel, en zich in ruil daarvoor ook nog eigenmachtig een vet jaarsalaris toeëigenen uit de opbrengst. Lees verder >>>> http://www.meervrijheid.nl/?pagina=863

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  alléén bij de HEMA…!

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Iedere winkel die een knieval voor die barbaarse ideologie maakt moet op een zwarte lijst gezet en geboycot worden

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  HEMA heeft voor mij afgedaan sinds hun Zwarte Piet gedoe en de juistheid van m’n besluit word bevestigd door de zoekeieren en de voorzijde hunner paasfolder.
  Meen dat ik dat anti TTIP gedoe allang getekend heb, doch probeer het opnieuw, daar dit weer door een ander georganiseerd kan zijn.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  HEMA=Het Echte Moslim Assortiment

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  HEMA dus ook al bekeerd tot de islam.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Al een tijdje terug getekend!En gedeeld!

  Like

 10. Jan zegt:

  Cadbury en Nestlé volgen:

  Cadbury’s accused of war against “Easter” on their chocolate eggs

  Cadbury’s, Ireland’s leading chocolate manufacturer, is denying that the word “Easter” has been dropped from the packaging of their famous chocolate eggs this spring in an attempt to market their products in a more secular way.

  Not only is “Easter” nowhere to be seen on the front of the boxes this year, but “Cadbury’s Easter Egg Trail Pack” has been replaced with “Cadbury Egg Hunt Pack”  Nestle is also now selling “Large Milk Chocolate Egg with Quality Street inside” instead of a “Quality Street Easter Egg.”

  http://www.irishcentral.com/news/Cadburys-facing-heat-for-removing-Easter-from-their-chocolate-eggs.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s