Ophef over politiebezoek na kritische tweet

Screenshot_40

DEN HAAG – In de Tweede Kamer is ophef over het bezoek van agenten aan een man in Breda. Hij had op Twitter een kritisch geluid laten horen over moslimscholieren die juichten over de aanslagen in Brussel. De onafhankelijke Kamerleden Joram van Klaveren en Louis Bontes willen van de minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Veiligheid en Justitie het naadje van de kous weten.

De Bredanaar Ivar Mol kreeg volgens eigen zeggen drie agenten aan de deur. Hij zou zijn aangesproken over de tweet: “Hoe geef je nog les als er in je klas door moslim kinderen geapplaudisseerd wordt?”

Lees verder>>>
(h/t “Brabosh”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ophef over politiebezoek na kritische tweet

  1. Edjan zegt:

    Valt me nog mee dat de polizei de man niet gedeporteerd heeft.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Deze PvdA-burgemeester heeft even zijn ware gezicht getoond. Toen er ophef in de Tweede Kamer ontstond, bond hij opeens in. Maar inmiddels heeft die docent wel drie politie-agenten aan de deur gehad.
    Ik heb het gevoel dat dit ‘gebaar van de politie’ de laatste tijd vaker voorkomt. Of vergis ik me?

    Like

    • Ron zegt:

      Je vergist je helemaal niet. Dat gebeurt de laatste tijd overduidelijk vaker.
      Latere excuses van burgermeesters maakt niet meer uit. De intimidatie is toch gebeurd en de twitteraar waartegen het gericht was zal in de meeste gevallen zich de volgende keer ongemakkelijker voelen en misschien een tweet niet geven terwijl deze dit anders wel gedaan zou hebben.
      Als dit in 20% van de gevallen gebeurt heeft de intimidatie duidelijk effect gehad en zal het ongeacht wel of geen excuses de volgende keer gewoon weer gebeuren wegens grote kans op succes.

      Dit gaat dus veel vaker nog gebeuren, tenzij iemand de politie en justitie in deze eens hard gaat aanpakken. Ik zie hier werk voor advocaat Knoops die heden Wilders verdedigt.

      Like

  3. Giny zegt:

    Hebben die twee niets anders te doen, hier bereik je niets mee!

    Like

  4. koddebeier zegt:

    De bredase politie wordt omgedoopt tot shariapolitie !! Wederom staat de politie in een twijfelachtig daglicht, 40-45 vergeten zeker ??

    Like

  5. Jan zegt:

    Ach ja, weer de landverraders, de PvdA: Paul Depla*

    Burgemeester Breda zegt sorry tegen twitteraar: ‘Vreselijk domme actie’
    http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/burgemeester-breda-zegt-sorry-tegen-twitteraar-vreselijk-domme-actie

    Wie niet meer weet wie deze imbeciel is, het was degene die zich in het fietshok liet pijpen:

    PvdA-wethouder oraal bevredigd in fietsenhok

    PvdA-wethouder Paul Depla, gedoodverfd voor een mooie functie in Den Haag, heeft zich oraal laten bevredigen in het fietsenhok. Het incident gebeurde onlangs na de fractievergadering. Na afloop van een ongetwijfeld verhit debat trok Depla zich terug met het enige vrouwelijke gemeenteraadslid van de VVD-fractie, om de avond, op geheel eigen wijze, nog even te evalueren. Wat het tweetal niet wist, was dat de beveiligingscamera stilletjes meesnorde.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2007/11/raadslid_nijmegen_gepijpt_in_f.html

    Like

  6. elisah zegt:

    Ongeloofelijk, ik zal verder niks typen, anders krijg ik 100 agenten op bezoek!

    Like

  7. witte raaf zegt:

    Burgemeester wist van niets Mmmmm…….ff denken….Mmmm…geloof ik niets van!
    Belachelijke actie van de fluisterpolitie!

    Like

  8. Hij was niet op de hoogte? Wie heeft die man dan die kit op z’n dak gestuurd?!
    Als hij in deze wat góeds wil doen, moet hij beginnen, die moslimpubers en hun ouders aan te pakken!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  9. leefbarbaar zegt:

    Alweer het bewijs dat de politie de PvdA dient.
    Ik zag trouwens vanmorgen een groepje kansenparels / scooterdieven in de metro van 010 en ze waren zeer opgewonden en enthousiast, ik weet nu waarom, er zijn aanslagen gepleegd. Een feestje voor ze.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @leefbarbaar: 20.00. uur, op 22/03. Bewijs geleverd, dat we MOSLIMPOLITIE en LINKSPOLITIE hebben! Alles op bevel van de RODE bende in Den Haag, en de meelopers van de VVD,CDA,D66 etc.

      Like

  10. fransdewit zegt:

    ik vermoed dat de IS aanhangers ook bij de Politie geïntegreerd zitten en dat ze hun kameraden netjes van te voren een seintje geven, als er een inval dreigt. Als ze nu maar niet bij mij aan de deur komen zeuren, want de waarheid mag nergens meer verteld worden, corrupt land geworden hoor.

    Like

  11. elisah zegt:

    Deze meneer is yogaleraar en staat zelf niet voor de klas, maar schreef het bericht n.a.v wat hij gehoord had in de media. Tenminste, dat heb ik zojuist gelezen.

    Like

  12. Japio zegt:

    De wereld op z’n kop, snap werkelijk niet waar die agenten zich voor laten gebruiken. GA BOEVEN VANGEN, ISLAMITISCHE BOEVEN.

    Like

  13. carthago zegt:

    De dag komt nader dat wij vervolgd gaan worden voor het uitoefenen van democratische gedragsregels.nosferatu.

    Like

  14. leefbarbaar zegt:

    De PvdA-burgemeester heeft inmiddels verklaard totaal niet te weten wat zijn agenten hebben gedaan.
    Wat natuurlijk een leugen is, want wil je drie (3!) agenten vanachter hun bureau vandaan krijgen, dan moet daar een richtlijn achter zitten. Een draaiboek, protocol of een bevel.
    Hetzelfde met al die foute agenten, die mensen thuis bezoeken / bedreigen, die tegen een AZC in hun gemeente zijn.
    Het moet zwart op wit staan.
    In ieder geval is de grondwet met voeten getreden in Breda en is Paul Depla de schuldige en de smoes, dat hij niet weet wat zijn politie uitvreet is onacceptabel. Je geeft leiding of niet, meer smaken zijn er niet.

    Like

Plaats een reactie