WE MOETEN NIET OM ONZE DODEN HUILEN, WE MOETEN ZE WREKEN!

Screenshot_53

“Het lot van een radicale islamiet. Snel, efficiënt en zonder kans om in herhaling te vallen.”

(Door: Marc Noé – Vertaling: “delamontagne”)

Je huilt niet om je doden, je  wreekt ze! Dit is het heel normale principe bij de paratroepen en de soldaten van het Vreemdelingenlegioen. En het is in ieder geval de normale reactie die een reguliere staat zou moeten hebben met betrekking tot aanslagen zoals Frankrijk en België die meemaakten. In plaats daarvan houden degenen die de leiding hebben in zowel Frankrijk als België verzachtende en vooral kalmerende toespraken voor de Europese bevolkingen.

En men ziet het resultaat: vooral als men duidelijk de pijn van de slachtoffers en hun naasten begrijpt, is het toch ontstellend om te zien hoe grote menigten zich overgeven aan demonstraties van sentimentaliteit en misplaatste huilpartijen. Erger dan schapen die naar de slachtbank worden geleid. Men steekt kaarsjes aan, tekent kleine hartjes op het wegdek, legt bloemen neer en doet  betraande “knuffels”. En het vuil van de Islamitische Staat piest zich in de broek van het lachen.

In alle officiële voorstellen is geen sprake van het arresteren van terroristen of van geregistreerde islamisten of Jihadisten en hen voor de rechtbank te slepen. Maar waarom zouden we dat doen?……. hen berechten…..? Na die  “vriendelijke” ondervragingen waarbij zij niet de geringste angst of lichamelijke pijn ondervinden en waarbij zij worden aangesproken met: “Mijnheer Mohammad B.” in afwachting van hun volgende maaltijd die de onderdanige verdedigende advocaten van verdediging niet willen verstoren, want zij doen hun best de regels te handhaven……in naam van een vermeende “beroepsethiek”.

NIET dus! Het is de hoogste tijd op te houden met dit soort achterlijkheid. Men moet ophouden met dit soort valse humaniteit die eruit bestaat om de rechten van hen te erkennen die zelf de onze verkrachten: wat ons betreft; ZIJ HEBBEN GEEN RECHTEN. Geen enkel?   Natuurlijk wel, die van alles opbiechten en te praten. Een paar harde noten kraken………..ongeacht hoe we dat zullen doen. Want in zulke gevallen is het niet belangrijk om de rechten en de lichamelijke  integriteit van de gearresteerde radicale islamiet te beschermen, maar om alle noodzakelijke inlichtingen uit hem te krijgen om een volgende aanslag te kunnen verijdelen.

Ik schrijf dit natuurlijk, omdat ik tegelijkertijd denk aan die vuile schoft Abdeslam die zich momenteel in handen in van Belgische Justitie bevindt en ongetwijfeld door haar “vertroeteld” wordt ! Dit sujet heeft nu het verzoek ingediend om naar Frankrijk te worden uitgewezen, want hij weet dat hij hoe dan ook niet veel risico loopt. En bovendien geeft deze procedure hem het voordeel van het tijd winnen.

In een normaal land zou voorrang moeten worden gegeven aan de bescherming van de bevolking. Deze schoft moet niet met zachte handjes worden aangepakt, maar alle noodzakelijke informatie moet uit hem worden getrokken. En als men alle informatie heeft, moeten er  korte metten met hem worden gemaakt door hem te executeren. Simpel zat….

Maar dat kan toch allemaal niet zult u zeggen! Dacht u dan  dat het verzet in de Tweede Wereldoorlog de zaken met fluwelen handschoentjes aanpakte? En  bovendien, de hele wereld weet hoe  de Jihadisten  handelen: We  zijn  in  oorlog. En een oorlog is nooit zuiver. Wij moeten alle middelen gebruiken om die te winnen. ALLE  MIDDELEN.

Bron:
www.francepresseinfos.com
Auteur: Marc Noé

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op WE MOETEN NIET OM ONZE DODEN HUILEN, WE MOETEN ZE WREKEN!

 1. paulzwueste zegt:

  Volkomen juist! Maar helaas ook volkomen uit de tijd!

  Like

 2. Thom zegt:

  Het wordt tijd dat Trump president wordt.

  Like

 3. Harrie Vaes zegt:

  Ik ben van mening dat je terreur zaaiende terroristen zonder mededogen per ongeluk kapot moet schieten…..Dus niet expres maar per ongeluk.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Helemaal mee eens. Zachte heelmeesters, stinkende wonden!

  Like

 5. Anna zegt:

  Dit is nu juist het grote verschil tussen de islamieten en de niet islamieten.
  Wij denken en leven volgens het principe schuld en vergeven…. Hier mag je fouten maken ze erkennen en ze vergeven en opnieuw beginnen.

  De islam leeft volgens het principe eer en wraak.
  Hierbij is fouten maken niet toegestaan….worden ze gemaakt B.v. Binnen een familie dan mag het zeker niet naar buiten komen…. ( Hierdoor leven ook velen in angst…. ) Komt het naar buiten dan moet het gewroken worden. Zo kan het gebeuren dat een vader zij eigen dochter dood maakt om de familie eer te redden.

  Wij in het westen erkennen volgens de islamieten hun religie niet, of wij willen ze volgens hen integreren en dat willen ze niet want hun religie is beter dan de westerse verdorvenheden. Hun religie is superieur aan het Christendom , of wat er nog van over is.

  Alleen al hiermee ( het leven in onze maatschappij ) hierdoor is de eer al aangetast en zal de eer gewroken moeten worden…. Dat is de reden waarom dit soort agressieve islamieten aanslagen plegen ze denken volkomen in hun ( islamitisch) recht te staan.
  Voor wreken is het al geen tijd meer ( Want als je de statistieken kunt geloven is 25 % aanhanger van de agressieve islam dus terrorist) maar deporteren zou een oplossing kunnen zijn…..
  De wetten zo streng maken dat ze op grond van deze wetten uitgezet kunnen worden…..

  Like

 6. Fred zegt:

  *Je huilt niet om je doden, je wreekt ze!*
  Zo dachten Milosevitch, Mladic en Karadzic er ook over.
  En zie.
  Misschien, heel misschien moeten we overwegen om de doodstraf voor deze islamitische moordenaars weer in te voeren.
  Dat wil zeggen voor degenen die moorddadige aanslagen plannen of ze overleven.

  Like

  • Prima voorstel, dat laatste, maar ook dat is dan ook wréken, inplaats van huilen “om.”
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Thom zegt:

   Milosevitch had uiteraard de linkse Clinton tegen. Hij heeft zelf ook enorme blunders gemaakt. Hij begon nota bene in het begin een oorlog tegen Slovenië om van Joegoslavië een groot Servisch rijk te maken. Toen hij uiteindelijk aan Bosnië en Kosovo begon had hij door Slovenië en Kroatië ook aangevallen te hebben de schijn en publieke opinie in het westen tegen. Daarbij haf hij de pech dat Rusland een zatlap als Jeltsin als president had en geen Poetin

   Like

 7. fransLdewit zegt:

  Ze moeten ze terug pakken zoals zij bij andere doen, dus opblazen of strot doorsnijden.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En ik voorspel het nu al !
  Wanneer het loopt uit de Hand,
  dan Geld,,
  Oog om Oog,
  Tand um Tand !

  Like

 9. Pingback: WE MOETEN NIET OM ONZE DODEN HUILEN, WE MOETEN ZE WREKEN!

 10. Elena zegt:

  Huilen om de doden is voor de naasten.
  Ik kan er onmogelijk om huilen…maar mijn woede op het smerige tering tuig is zeer heftig.

  Wij als toeschouwers moeten de doden wreken.
  De doodstraf aan de moslimextremisten is te eenvoudig oftewel te zacht.
  Een levenslange gevangenisstraf onder leiding van de ongelovigen, doet de extremisten meer vernederen dan de doodstraf
  .
  Bij de doodstraf hebben de moslimextremisten nog altijd hun geloof in het paradijs te komen bij hun denkbeeldige vriend Alahlala.
  Dat moeten we hen niet gunnen.

  Like

  • Ellen zegt:

   vergeet de 7 maagden niet , idioten

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Elena, als hun beulen vrouwen zijn komt dat satansgebroed niet in het paradijs.Ik heb zomaar het idee dat er onder onze vrouwen genoeg vrijwilligers zijn. Ik verheug me erop om plofkoppen door een vrouw gelanceerd te zien worden. Alles mooi in hun eigen stijl. Dat worden de volksvermaken van de lage landen.

   Like

 11. Harry zegt:

  Helemaal eens met het verhaal , Delamontagne !
  Maar ik hoor nooit iets wat het vreemdelingenlegioen verricht heeft , wordt dat geheim gehouden of worden ze achter de hand gehouden voor als het nóg erger wordt ?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb ,t alleen vertaald. Het is dus niet mijn mening………..! al hoelwel ?
   Dat vreemdelingenlegioen heeft ook bepaald niet-al-te-nette dingen gedaan. Maar zoals artikel al zegt; oorlog is oorlog.
   Die terroristen/moslims moet je op gelijke, dus hun manier, behandelen.
   Niet zoals in NL en vooral Zweden met “zachte-handjes” aanpakken.
   Maar als jij je nog aan wilt melden [ op die leeftijd ? ], dat kan hier

   http://en.legion-recrute.com/

   Like

 12. dimitri zegt:

  Het is allemaal de fout van de E.U. Door hun open-grenzen-beleid en de halfzachte civiele wetgevingen die ze ons opdringen gaat het er niet veiliger op worden. We mogen onze veiligheid niet langer in handen laten van wereldvreemde EU-politici die bovendien niet willen dat we ons zelf beschermen. Extremisten die onze Westerse samenleving afwijzen en bedreigen kunnen maar beter aangepakt worden volgens het oog-om-oog, tand om tand principe. Geen genade, meteen definitief uitschakelen.

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Klopt als een bus! De belachelijk overdreven tolerantie wordt door de vijand gezien als lafheid en een reden om nóg meer aanslagen te plegen!

  Like

 14. Pingback: WE MOETEN NIET OM ONZE DODEN HUILEN, WE MOETEN ZE WREKEN! – Kattukse Vrienden voor Israël

 15. j Hollander zegt:

  En gelijk ook de rest van hun inteeltfamilie.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s