Libanese politie bevrijdt 75 minderjarige seksslavinnen

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

Medewerkers van de Libanese politie hebben de grootste bende mensenhandelaars in het land opgerold en 75 minderjarige meisjes bevrijd die tot prostitutie werden gedwongen, deelde het persbureau Reuters onder verwijzing naar een politiebericht mee.

nieuws spoetnik

De meeste seksslavinnen zijn volgens de Libanese politie afkomstig uit Syrië. Enkelen van hen werden door de misdadigers uit de vluchtelingenkampen gelokt, velen werden echter door andere Syriërs verkocht.

Men zegt dat de meisjes geslagen en gemarteld werden. Bovendien dreigden de criminelen naaktfoto´s van hen te publiceren als ze zouden weigeren prostitutie te bedrijven.

De politieagenten arresteerden tijdens een razzia 18 personen, acht vrouwen en tien mannen, die de meisjes in de nachtclubs en woningen bewaakt hadden waar ze seksuele diensten moesten verlenen. De bende was actief in de stad Jounieh ten noorden van de Libanese hoofdstad Beiroet. Twee daders zijn nog voortvluchtig.

Het vijf jaar durende conflict in Syrië had voor de komst van duidelijk meer vluchtelingen in het naburige Libanon gezorgd, benadrukt Reuters. Volgens de nieuwste informatie heeft hun aantal de twee miljoen overschreden. Veel vluchtelingen zijn arm en zonder enige bescherming.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Criminaliteit, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Libanon, Moslims, Rotzakken, Seks, Slavernij, Syrië, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Libanese politie bevrijdt 75 minderjarige seksslavinnen

  1. Avidia zegt:

    Razend kan ik worden, wat een smerig rot volk, hoe durven ze nog te bestaan, en wij halen ze hier ook naar binnen, weg allemaal!!!

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    En het is de rotte ISLAM, die dit veroorzaakt. De islam is het probleem!

    Like

  3. Jean zegt:

    En….wat gaat er nu gebeuren met die slavendrijvers? Toch het minste is ophangen, niet?

    Like

  4. M.Reitsema zegt:

    Het zijn de mensen die dat achterlijke misdadige (geloof) islam volgen.

    Like

  5. Dat islam geloof is het kutsmoesje,om ALLES te kunnen doen wat de Ware GOD verbied.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Wat heb ik er mee te maken?
    Wens iedereen een gelukkig leven.
    Oprotten met die lui.
    Laat me met rust.

    Like

Plaats een reactie