Een derde deel van de IS-strijders is terug in Europa

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is een angstaanjagend bericht: een derde deel van de IS-strijders is terug in Europa. De meesten komen uit Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en België. Deze strijders zijn levensgevaarlijk. Zulke teruggekeerde strijders waren bij alle terreuraanslagen in de afgelopen tijd betrokken: bij “Charlie Hebdo”, bij het Joods Museum in Brussel, bij de aanslagen in Parijs op 13 november en bij de aanslagen in Brussel op 22 maart.  

Daarbij komt: de salafistische scene in Duitsland is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Men schat dat hiertoe ongeveer 8.500 personen behoren, waarvan 10% bereid is tot het gebruik van geweld.

Wat doet de Duitse regering om ons te beschermen? Waarom kijkt ze werkeloos toe als de salafistische scene in Duitsland zich steeds verder uitbreidt? Wat doet ze om het “islamisme” in Duitsland effectief te bestrijden?

Vragen waarop de burgers antwoorden verwachten.

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Een derde deel van de IS-strijders is terug in Europa

  1. bert zegt:

    wat ze doen is wachten en het verwelkomen van volgende twee derde. dit is de democratie van deze tijd. iedereen ziet de vooruitgang in samenleving. vooral politici . en daarom moeten er meer, nee veel meer van die stakkers hierheen komen .onze politici liegen , stelen op de nette manier , doofpotten en hebben een haat voor eigen bevolking ..en gesjoemel met stemmen .daar zijn ze goed in. leve het referendum op 6 april. eens zien of ze onze mening nu respecteren. ik weet de uitkomst al en u waarschijnlijk ook.

    Like

  2. Jan zegt:

    Vragen waarop de burgers antwoorden verwachten.

    Merkel: “Da könnt ihr warten bis ihr schwarz sieht”

    Like

  3. Jean zegt:

    Ze hebben het vak blijkbaar goed geleerd in Syrië? De EU misdadigers snappen het nog steeds niet, maar ja, wat wil je nu verwachten aan zuipschuiten en huichelaars? M.i. niets positiefs.
    Er zal helaas nog veel bloed vloeien, jammer dat het steeds onschuldige burgers zijn en nooit schuldige lafaards.

    Like

  4. joopklepzeiker zegt:

    Snel nog wat kaarsjes inslaan !

    Like

  5. Joshua zegt:

    Allemaal tegen de muur, zoals zij ook gedaan hebben met onschuldigen, geen excuus mogelijk, is aanhangers/moordenaars verdienen vernietigt te worden.
    De overheden die dit tuig nog een kans geven zijn net zo schuldig als dit uitschot!!!!
    De militair die de koerden hielp moet wel volgens de nette roverheid veroordeeld worden, onze verrotte,CORRUPTE roverheid en eu ambtenaren/uitschot verdiend het om het zelfde lot te ondergaan als vele onschudigen is overkomen!!!!

    Like

  6. Joshua zegt:

    Lees eens goed mossels hoe (intelligent) DOM jullie alla/mo is, er is geen beter voobeeld.

    Ongelovigen in de koran

    Like

  7. Guardiacivil zegt:

    Langleve de Veiligheidsdiensten van Europa, Interpol, Europol en de legers zonder scherpe munitie. Maar eens zal de maffia Brussel het onderspit delven en eens zal de verantwoordelijke regering op het schavot staan.

    Like

Plaats een reactie