Vlaams Belang lanceert website islamwatch.net

Screenshot_38

Filip Dewinter en Sam van Rooy van het Vlaams Belang.

(Door: Klaas Slootmans)

OPEN JE OGEN VOOR DE ISLAM ZE SLUIT

De immigratie-invasie heeft de voorbije decennia gezorgd voor de toevloed van meer dan 25 miljoen moslims in Europa. De islam is volop bezig Europa te koloniseren. Moskeëen rijzen als paddenstoelen uit de grond. Arabisch is de voertaal geworden in vele wijken en buurten van onze grote steden. Halal-producten en -winkels vind je terug in iedere winkelstraat. Hoofddoeken, hidjabs, djellabahs en boerka’s zie je overal.

De vele moslims zijn niet van plan om zich aan te passen aan onze manier van leven, maar eisen dat wij ons schikken naar hun regels, waarden en normen. Hun gebruiken dreigen de regel te worden i.p.v. de uitzondering. De invloed van de islam op onze samenleving mag niet onderschat worden. Steeds meer boeten we in op de vrijheden, rechten en verworvenheden van onze democratische en Westerse samenleving. Niet alleen worden we geconfronteerd met de islamisering van ons land en van onze maatschappij. De islamterreur zorgt er eveneens voor dat we ons onveilig en bedreigd voelen. De islam voert een jihad – heilige oorlog – tegen Europa. De website www.islamwatch.net wil de islam in Vlaanderen op de voet volgen en monitoren.

Alle feiten van islamisering – een nieuwe moskee in uw buurt, activiteiten van islamitische organisaties, een halal-winkel of -slager die geopend wordt in uw straat, de invoering van gescheiden zwemmen in het zwembad om de hoek, gesluierde vrouwen als loketbediende in uw gemeentehuis of als lerares in de school van uw kinderen, het bezoek van een klasje kinderen aan de moskee… – mogen via deze website gemeld worden. Het is immers belangrijk dat al deze feiten geregistreerd en in kaart gebracht worden. Op deze manier kunnen we nagaan hoe de islamisering in onze steden en gemeenten evolueert en toeneemt en gepast reageren wanneer noodzakelijk.

Video voorstelling ismwatch.net:

 

Filip Dewinter
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, België, Counterjihad, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Patriottisme, Rotzakken, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vlaams Belang lanceert website islamwatch.net

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  welke kennis hebben we nog méér nodig om eindelijk eens tot actie over te gaan !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Radicaliseren

  Weinig inkomen
  Slecht onderwijs
  Geen kansen
  Maatschappelijk
  Achtergesteld

  De factoren
  Bij uitstek
  Om te radicaliseren
  Om te gaan moorden
  Uit naam van een god

  Raar denk ik
  Ik kijk naar mijzelf
  Kijk ook naar anderen
  Die net als ik
  Dom blond zijn en autochtoon

  Waarom heb ik
  Dit niet eerder begrepen
  Waarom wisten
  Al die anderen
  Het blijkbaar net zo min

  Waarom ben
  Ik niet gaan moorden
  Dat had ik toch
  Samen met mijn maten
  Moeten gaan doen

  Opgegroeid in armoede
  Hoewel dat is relatief
  Zonder goed onderwijs
  Maatschappelijk achtergesteld
  Weinig tot geen kansen gekregen

  Zit het in die anderen hun geesten
  Zit het in die discriminatie
  Die positieve wel te verstaan
  Waarom hedendaagse boefjes weten
  Altijd onder aan de ladder te staan

  Zoals een meisje in de Volkskrant
  Met een pruillip zat te jammeren
  Twee pagina’s aan een stuk door
  Zonder enig besef hoeveel en wat
  Die discriminatie haar had gebracht

  Een draai om haar oren
  Diende dat verwende kreng te krijgen
  In plaats daarvan
  Stonden velen beschermend om haar heen
  Om te troosten zoals zij is gewend

  Plaatselijke inboorlingen
  Moeten onmiddellijk zwijgen
  Zodat achtergestelde migranten
  Met meer discriminatie worden verwend
  Om met meer nog minder tevreden te zijn

  Het zit tussen de oren
  Van sommige decadente westerlingen
  Die zich schuldig voelen
  Met de rijkdom van hen
  En geloven dat deze standaard bijgeleverd hoort

  © 2016 Bedonderde burger

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Europese landen, begin eens met alle moskeën te sluiten, ontneem elke kans voor radicale samenscholing en het verspreiden van allerlei prediken die de moslims ophitsen tegen het westen.
  Alleen daarmee halen wij ons eigen sucses met het bestrijden.

  Like

 4. walt7500 zegt:

  Constateren is passief!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De hele Islam dient verwijdert te worden, uit heel de beschaafde samenleving(en). Tevens dient LINKS aangepakt te worden, de 5e colonne der Islam!

  Like

 6. Avidia zegt:

  We moeten actie ondernemen, voor we het weten zitten we in een islamitische staat, dat willen we toch niet met z’n allen??? Kom op, demonstreren, weg met die moskeeën, laten ze allemaal weer terug gaan naar hun thuisland, kunnen zij zich uitleven, dat gejank tijdens een dienst is ook niet om aan te horen, in tegenstelling met onze prachtige kerkgezangen van welke religie dan ook. En de preken in onze kerken zijn veelal vriendelijk, maar hun preken zitten vol met haat tegen ONS, ja, tegen ons, wij die hen voeden, want uit hun handen komt helemaal niets!!!!

  Like

  • Joh, demonstreren…..Persoonlijk doe ik niet anders, maar één keer hardop zeggen, wat iedereen denkt -over het in de fik steken van moskeeën of zoiets- en iedereen wordt geacht, zich van de spreker af te keren en te betuigen, dat dat niet de bedoeling is. (Is het uiteindelijk ook wel niet, in die zin, dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als ze op tafel komt,maar het komt er op neer, dat we ze bij voorbaat láuw op tafel dienen te brengen.)
   Tegen Raffie Chohan loopt nog steeds justitieel onderzoek, louter omdat ze in een speech iets gezegd heeft, dat gewoon de realiteit is! Kun je nagaan!
   De censuur doet wel degelijk zijn werk en om aanvaardbaar te blijven gaan de protestgroepen er werktuiglijk tóch in mee, daar doe je weinig aan.
   Dat wil dan zeggen: Pegida c.s. De AFA lijkt álles te mogen zeggen.
   Daar worden wel veel individuele arrestaties verricht, maar er is nooit sprake van, dat de beweging in z’n geheel verboden wordt. En dat allemaal omdat ze vóórgeven, dat ze de “vluchtelingen” en al die andere klote-moslims steunen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. johan zegt:

  Zolang de linkse neo fascisten bestaande uit d66 gl sp pvda media en die christelijke partijtjes met hun denkgedrag van eeuwen geleden en hun slaven de politie het bepalen in Nederland blijven we in een steeds groter chaos zitten.
  Over 10 jaar is er geen zorg, pensioen meer waar Nederland op kon roemen, het geld wat over is wordt gebruikt voor opvang moslims en het in stand houden van de EU als orgaan ten kosten van onze eigen burgers.
  Het gevolg chaos en anarchie in Europa, ik denk dat de voorspelling van Nostradamus uit zal komen een oorlog tussen het kruis en de halve maan veel van zijn voorspellingen zijn uitgekomen zoals WO 1 en 2.
  Hoop dan dat al die partijen en mensen die schandeerde welkom refugees een nekschot krijgen want de uitslag van die oorlog kost het leven van miljoenen mensen de woestijnapen tel ik niet mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s