Vlaams Belang lanceert website islamwatch.net

Screenshot_38

Filip Dewinter en Sam van Rooy van het Vlaams Belang.

(Door: Klaas Slootmans)

OPEN JE OGEN VOOR DE ISLAM ZE SLUIT

De immigratie-invasie heeft de voorbije decennia gezorgd voor de toevloed van meer dan 25 miljoen moslims in Europa. De islam is volop bezig Europa te koloniseren. Moskeëen rijzen als paddenstoelen uit de grond. Arabisch is de voertaal geworden in vele wijken en buurten van onze grote steden. Halal-producten en -winkels vind je terug in iedere winkelstraat. Hoofddoeken, hidjabs, djellabahs en boerka’s zie je overal.

De vele moslims zijn niet van plan om zich aan te passen aan onze manier van leven, maar eisen dat wij ons schikken naar hun regels, waarden en normen. Hun gebruiken dreigen de regel te worden i.p.v. de uitzondering. De invloed van de islam op onze samenleving mag niet onderschat worden. Steeds meer boeten we in op de vrijheden, rechten en verworvenheden van onze democratische en Westerse samenleving. Niet alleen worden we geconfronteerd met de islamisering van ons land en van onze maatschappij. De islamterreur zorgt er eveneens voor dat we ons onveilig en bedreigd voelen. De islam voert een jihad – heilige oorlog – tegen Europa. De website www.islamwatch.net wil de islam in Vlaanderen op de voet volgen en monitoren.

Alle feiten van islamisering – een nieuwe moskee in uw buurt, activiteiten van islamitische organisaties, een halal-winkel of -slager die geopend wordt in uw straat, de invoering van gescheiden zwemmen in het zwembad om de hoek, gesluierde vrouwen als loketbediende in uw gemeentehuis of als lerares in de school van uw kinderen, het bezoek van een klasje kinderen aan de moskee… – mogen via deze website gemeld worden. Het is immers belangrijk dat al deze feiten geregistreerd en in kaart gebracht worden. Op deze manier kunnen we nagaan hoe de islamisering in onze steden en gemeenten evolueert en toeneemt en gepast reageren wanneer noodzakelijk.

Video voorstelling ismwatch.net:

 

Filip Dewinter
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, België, Counterjihad, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Patriottisme, Rotzakken, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vlaams Belang lanceert website islamwatch.net

  1. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    welke kennis hebben we nog méér nodig om eindelijk eens tot actie over te gaan !!!
    .
    Jasterke
    .

    Like

  2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Radicaliseren

    Weinig inkomen
    Slecht onderwijs
    Geen kansen
    Maatschappelijk
    Achtergesteld

    De factoren
    Bij uitstek
    Om te radicaliseren
    Om te gaan moorden
    Uit naam van een god

    Raar denk ik
    Ik kijk naar mijzelf
    Kijk ook naar anderen
    Die net als ik
    Dom blond zijn en autochtoon

    Waarom heb ik
    Dit niet eerder begrepen
    Waarom wisten
    Al die anderen
    Het blijkbaar net zo min

    Waarom ben
    Ik niet gaan moorden
    Dat had ik toch
    Samen met mijn maten
    Moeten gaan doen

    Opgegroeid in armoede
    Hoewel dat is relatief
    Zonder goed onderwijs
    Maatschappelijk achtergesteld
    Weinig tot geen kansen gekregen

    Zit het in die anderen hun geesten
    Zit het in die discriminatie
    Die positieve wel te verstaan
    Waarom hedendaagse boefjes weten
    Altijd onder aan de ladder te staan

    Zoals een meisje in de Volkskrant
    Met een pruillip zat te jammeren
    Twee pagina’s aan een stuk door
    Zonder enig besef hoeveel en wat
    Die discriminatie haar had gebracht

    Een draai om haar oren
    Diende dat verwende kreng te krijgen
    In plaats daarvan
    Stonden velen beschermend om haar heen
    Om te troosten zoals zij is gewend

    Plaatselijke inboorlingen
    Moeten onmiddellijk zwijgen
    Zodat achtergestelde migranten
    Met meer discriminatie worden verwend
    Om met meer nog minder tevreden te zijn

    Het zit tussen de oren
    Van sommige decadente westerlingen
    Die zich schuldig voelen
    Met de rijkdom van hen
    En geloven dat deze standaard bijgeleverd hoort

    © 2016 Bedonderde burger

    Like

  3. Guardiacivil zegt:

    Europese landen, begin eens met alle moskeën te sluiten, ontneem elke kans voor radicale samenscholing en het verspreiden van allerlei prediken die de moslims ophitsen tegen het westen.
    Alleen daarmee halen wij ons eigen sucses met het bestrijden.

    Like

  4. walt7500 zegt:

    Constateren is passief!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    De hele Islam dient verwijdert te worden, uit heel de beschaafde samenleving(en). Tevens dient LINKS aangepakt te worden, de 5e colonne der Islam!

    Like

  6. Avidia zegt:

    We moeten actie ondernemen, voor we het weten zitten we in een islamitische staat, dat willen we toch niet met z’n allen??? Kom op, demonstreren, weg met die moskeeën, laten ze allemaal weer terug gaan naar hun thuisland, kunnen zij zich uitleven, dat gejank tijdens een dienst is ook niet om aan te horen, in tegenstelling met onze prachtige kerkgezangen van welke religie dan ook. En de preken in onze kerken zijn veelal vriendelijk, maar hun preken zitten vol met haat tegen ONS, ja, tegen ons, wij die hen voeden, want uit hun handen komt helemaal niets!!!!

    Like

    • Joh, demonstreren…..Persoonlijk doe ik niet anders, maar één keer hardop zeggen, wat iedereen denkt -over het in de fik steken van moskeeën of zoiets- en iedereen wordt geacht, zich van de spreker af te keren en te betuigen, dat dat niet de bedoeling is. (Is het uiteindelijk ook wel niet, in die zin, dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als ze op tafel komt,maar het komt er op neer, dat we ze bij voorbaat láuw op tafel dienen te brengen.)
      Tegen Raffie Chohan loopt nog steeds justitieel onderzoek, louter omdat ze in een speech iets gezegd heeft, dat gewoon de realiteit is! Kun je nagaan!
      De censuur doet wel degelijk zijn werk en om aanvaardbaar te blijven gaan de protestgroepen er werktuiglijk tóch in mee, daar doe je weinig aan.
      Dat wil dan zeggen: Pegida c.s. De AFA lijkt álles te mogen zeggen.
      Daar worden wel veel individuele arrestaties verricht, maar er is nooit sprake van, dat de beweging in z’n geheel verboden wordt. En dat allemaal omdat ze vóórgeven, dat ze de “vluchtelingen” en al die andere klote-moslims steunen!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

  7. johan zegt:

    Zolang de linkse neo fascisten bestaande uit d66 gl sp pvda media en die christelijke partijtjes met hun denkgedrag van eeuwen geleden en hun slaven de politie het bepalen in Nederland blijven we in een steeds groter chaos zitten.
    Over 10 jaar is er geen zorg, pensioen meer waar Nederland op kon roemen, het geld wat over is wordt gebruikt voor opvang moslims en het in stand houden van de EU als orgaan ten kosten van onze eigen burgers.
    Het gevolg chaos en anarchie in Europa, ik denk dat de voorspelling van Nostradamus uit zal komen een oorlog tussen het kruis en de halve maan veel van zijn voorspellingen zijn uitgekomen zoals WO 1 en 2.
    Hoop dan dat al die partijen en mensen die schandeerde welkom refugees een nekschot krijgen want de uitslag van die oorlog kost het leven van miljoenen mensen de woestijnapen tel ik niet mee.

    Like

Plaats een reactie