Belgische minister van Binnenlandse Zaken: “De terroristen zijn maar een puist, daaronder zit een kankergezwel”

Screenshot_68

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Na de verwoestende terreuraanslagen in Brussel wordt de toon in het debat rondom de islam zienderogen scherper. De Belgische minister van Binnenlandse Zaken  Jan Jambon (foto boven) beklaagt  dat een aanzienlijk deel van de islamitische gemeenschap naar aanleiding van de aanslagen gedanst zou hebben.  De terroristen zouden maar een puist zijn, daaronder zou echter een kankergezwel zitten waar veel moeilijker bij te komen zou zijn.

Toen op 18 maart de vermeende aanslagpleger van Parijs, Salah Abdeslam, in Molenbeek werd gearresteerd, zouden zijn geestverwanten de politie met stenen en flessen hebben bekogeld. Jambon zei dat hij zich niet aan de grenzen van de politiek correctheid zou houden en een kat een kat noemt.

Bij “oe24” is verder te lezen:

In België zou men al jarenlang “de alarmsignalen niet hebben willen horen”, zei Jambon. Inmiddels zou het gevaar van de radicalisering van de nakomelingen van immigranten “te diep geworteld zijn.” Uit het onderzoek naar de aanslagen in Parijs bleek dat meerdere daders uit Molenbeek afkomstig waren. Intussen geldt Molenbeek als een van de belangrijkste thuisbases van islamitisch fundamentalisme in Europa.

 Voor het begrip “kankergezwel” werd ik nog in oktober 2014 voor het kantongerecht van München tot € 2.500,- veroordeeld. Maar inmiddels wordt de lucht voor de islam in Europa steeds ijler. Nog een paar terreuraanslagen, dan zullen de politieke duimschroeven vermoedelijk aangedraaid worden.

Screenshot_74

Als laatste Europese land vermoedelijk in Duitsland, omdat bij ons, zoals bekend, de politieke correctheid bijzonder diep geworteld is. Maar waar keiharde realiteit op wereldvreemde ideologie botst, wint in de regel vroeger of later dan toch de op feiten gebaseerde waarheid. De gevestigde partijen moeten zich echter eerst dringend ontdoen van hun islamitische duikboten, zoals onderstaande Cemile Giosouf, parlementariër van de CDU, die serieus islamlessen op scholen, islamitische “theologie”aan de universiteiten, islamitisch personeel voor de geestelijke verzorging evenals islamitische academies in Duitsland wil uitbreiden en intensiveren.

Screenshot_69

Per slot van rekening hebben ook veel linksen, “betermenschen” en ontkenners van de realiteit kinderen, die in een veilig en vrij land willen leven. En niet in een barbaarse sharia-dictatuur, wanneer islamitische meerderheden eenmaal de macht naar zich toe getrokken hebben, zoals hen bevolen wordt door de koran en hun “god” Allah. . .

Screenshot_70

Screenshot_73

Screenshot_71

Screenshot_72

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, Eurabië, Europa, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Belgische minister van Binnenlandse Zaken: “De terroristen zijn maar een puist, daaronder zit een kankergezwel”

  1. Sabeltant zegt:

    Het feit dat er geen land in de wereld is waar moslims in vrede leven met de oorspronkelijke bevolking zegt eigenlijk al genoeg. Het kankergezwel waar men het in dit bericht over heeft heet in de volksmond gewoon islam!

    Like

  2. Jan zegt:

    Het kankergezwel dat islam heet zit overal. Hier Duitsland:

    Like

  3. carthago zegt:

    Geachte jan jambonneke, beetje te laat ontwaakt, vinde ge niet? Ga naar het Eussr “parlement” en geef ze de volle laag, al ontwijkend de diarree van de “heren debatters, neem daarna geen taxi maar de bus , en ga daarna je achtertuin in molenbeek desinfecteren met kalifaatrattengif! Dan pas mag je weer interessant overkomen op de msm.

    Geliked door 1 persoon

  4. delamontagne zegt:

    Alleen de naam van deze Minister is al een doorn in het oog van de islammers.
    Hij mag wel oppassen……………!

    Like

  5. louis-portugal zegt:

    Die begint het te begrijpen, en vooral, durft het te zeggen.
    Ik had een discussie met mijn vrouw over het opnemen van enkele moslim gezinnen in het vaticaan door de paus.
    Het leek haar een goede actie om te proberen vrede tussen christenen en moslims te bereiken.
    Ik heb haar geprbeerd zo goed mogelijk duidelijk te maken dat dat NOOIT gaat lukken en vroeg haar meteen waarom hij dan niet wat vervolgde christenen opneemt want daar zijn er veel meer van.

    Like

    • milaK9 zegt:

      @ louis-portugal

      Vrede zal er i.d.d. nooit komen tussen die twee maar om dat te snappen moet je de leer van mohammed begrijpen.
      Het hoogst haalbare is een schijn-vrede tussen beiden totdat de moslims in de meerderheid zijn zodat zij kunnen regeren en onderwerpen.
      En dan is het snel gedaan met die schijn-vrede.

      Dat het vaticaan moslims opvangt is ook niet zo raar.
      -Sommigen beweren dat het vaticaan juist de islam heeft gecreëerd. Mohammed’s eerste vrouw was een non–> invloeden van de Roomse leer.-
      Ze tappen beiden uit hetzelfde vaatje; het oude Babylon.

      -Soort zoekt soort.-

      Like

  6. Bob Fleumer zegt:

    Kanker is soms te genezen maar islam niet, het is een “cul de sac”

    Like

  7. Geronimo zegt:

    Wat de N-VA betreft, de partij van Jantje hesp, is het altijd hetzelfde: veel geblaat en weinig wol. Vooral als ze gewaar worden, volgens de laatste peilingen, dat veel Vlaams-nationisten hun weg terug vinden naar het origineel, het VB, compromisloze anti-islam en anti-EU partij. Dan beginnen ze bij de N-VA op dat vlak ineens ook stoere taal te verkondigen. Het is tenslotte maar voor de perceptie, kwestie van de terugstroom van kiezers naar het VB te stoppen. Meer moet je daar werkelijk niet achter zoeken. Voor het overige steunen ze onverminderd alles wat de vermaledijde EU omtrent de asielcrisis beslist, o.m. de omstreden deal tussen het Merkelwijf en de EU, nietwaar Bart De Wever? Tegelijkertijd koud en warm blazen, daar zijn ze bij de N-VA allemaal zonder onderscheid meesters in. Wie ze beter kent, tuint er niet meer in.

    Like

  8. Pieter zegt:

    De moslimkanker is helemaal niet moeilijk om bij te komen, je moet alleen wel willen en de moed tonen die kanker aan te pakken. Kankers wegsnijden is nog altijd het beste, dus wat let de heren politici ?

    Like

  9. guusvelraeds zegt:

    Wil je het islamitisch carcinoom afdoende verwijderen uit de samenleving zodat op later tijdstip niet opnieuw maligne islamitische geweld uitzaaiingen zich voordoen zul je ook diep moeten snijden in het maatschappelijk weefsel dat op het eerste oog gezien best nog gezond uit ziet. De pest met islam is het feit dat haar oorsprongsbronnen vergeven zijn van de meest virulente oproepen tot religieus geweld. Zolang moslims vast blijven houden aan dit vitriool en aan hun moordende profeet zolang blijven moslims potentieel een gevaar voor de samenleving. Het allerergste is dat de burger nooit aan de elite gevraagd heeft islamiseert onze samenlevingen. De islam wordt ons door de strot geduwd en als je er iets van vindt wordt je aan de kant gezet als haatzaaier. Hoeveel aanslagen hebben we nog nodig. Regelmatig denk ik, is er echt een vuile bom nodig in het centrum van Amsterdam alvorens hun ogen open gaan. Tomeloos wordt ons voorgehouden ze niet allemaal over een kam te scheren. Evenwel met de jaren wordt dit steeds lastiger. Gewelddadige jihad is binnen de islam geen rand verschijnsel sterker het is de meest ultieme uitdrukking van gelovig zijn. Jihadisten worden binnen de islamitische gemeenschappen geëerd en beschermd gelijk heiligen binnen de RK kerk.

    Like

  10. Jan zegt:

    Terroristen ‘doodsbang’ voor bevolking, na ‘verbroedering’ moslims en niet moslims:

    Mars tegen Terreur in Brussel

    Duizenden mensen hebben zondag in Brussel een Mars tegen Terreur en Haat gehouden. Later sloten 1500 mensen zich aan bij de optocht, die zonder incidenten verliep. Veel deelnemers droegen witte rozen of de Belgische driekleur.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4284072/2016/04/17/Duizenden-lopen-mee-in-Mars-tegen-Terreur-in-Brussel.dhtml

    Like

  11. johan zegt:

    Willen we van het kanker gezwel af, stuur alle asielzoekers en moslims met een crimineelverleden terug naar land van herkomst, tevens moeten we af van politieke correctheid. En als we dan toch bezig zijn stuur meteen alle gutt menschen mee naar die moslimlanden.

    Like

  12. Wat mij het meeste bevreemdt is dat men meer de nadruk legt op het feit dat uitspraken van de Belgische minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon zoals naar oud Belgisch gebruik politiek correct weggezet wordt. Net zoals hier in Nederland waar óók nog de politiek correctheid heerst en partij leider G. Wilders voor minder in het verdachtenbankje plaats moet nemen en door de politiek correcte PvdA en D66 magistratuur en politiek proces moet ondergaan, waarvan de afloop gelukkig nog onzeker blijkt.

    Heb het wel eens meer gezegd er bestaat geen link, rechts en het politiek midden het zijn termen welke de opmaat voor verkiezingen zorgen. Dan ineens heeft elke politieke partij een eigen koers en ideologie die weinig onderlinge verschillen kennen. De partij ideologieën smelten als sneeuw voor de zon wanneer de inkt van het regeerakkoord nog nat is en dat sinds 1848 waarbij de Eerste en Tweede Kamer het zó goed met een ander kunnen vinden.

    In België zou men al jarenlang “de alarmsignalen niet hebben willen horen”, zei Jambon. Inmiddels zou het gevaar van de radicalisering van de nakomelingen van immigranten “te diep geworteld zijn.”

    Tja dit geldt óók natuurlijk voor de in Nederland verblijvende groei-briljanten en kansparels, hier in Nederland heeft de overheid het geluk dat buiten de aanslagen op Theo van Gogh en Pim Fortuyn geen een aanslag van betekenis is geweest. Maar toch werd door geheel het politieke spectrum op de PVV na, gesteld dat er géén sharia driehoek in Den Haag te vinden is.

    De stoelpoten werden onder de zittingen van het recht op demonstreren weg gezaagd door van Aartsen, Afijn een of meerdere aanslagen zouden hier in Nederland ook het verschil gaan uit maken tussen de primaire taak van de overheid namelijk ‘veiligheid’ en een strenger overheidsbeleid ten aanzien van de vele tienduizenden nieuwe Nederlanders welke een huis en geld toe krijgen…

    Like

  13. Hypocriet links tuig bedreigt Alain Finkielkraut, valt door mand
    ‘Burgers weer een stem geven’, behalve als zij de verkeerde mening hebben

    De Franse filosoof Alain Finkielkraut werd uitgescholden, bespuugd en uiteindelijk verjaagd van het Parijse Place de la République. Hij en zijn vrouw kwamen een kijkje nemen bij de zogenaamde Nuit Debout. Dit zijn bijeenkomsten van extreemlinkse jongeren die via open inspraak-vergaderingen zonder leiders de burgers weer een stem willen geven en zich verzetten tegen onder andere het kapitalisme. lees verder >>>> http://nieuws.tpo.nl/2016/04/18/hypocriet-links-nuit-debout-tuig-bedreigt-alain-finkielkraut-valt-door-mand/

    Like

  14. Charles Martel zegt:

    Er was blijkbaar niet zoveel volk als de media ons doen geloven. Evenals de charlie hebdo mars in Parijs, is ook deze in Brussel door linkse uebermenschen gerecupereerd, Men schrijft de geschiedenis van de tweede wereldoorlog zonder ook maar één keer het woord ‘nazi’ te gebruiken. De bevolking trapt er echter niet meer in, evenmin als in een parlementaire ‘onderzoekscommissie’, waar de echte klokkenluiders gewoon buiten gesloten worden: stel je voor dat ze het varken bij naam durven noemen.

    Like

  15. Jean zegt:

    Omdat Janbom “de waarheid” zegt wordt hij momenteel aangevallen door de rode en vooral door de groene vuile ratten in Vlaanderen.
    Normaal moeten ratten uitgeroeid worden want ze verrichten enorm veel schade, helaas worden de ratten in Vlaanderen extra voedsel gegeven want de kermis moet draaien.
    Voor ons is er maar een oplossing in Vlaanderen en dat is: “Vlaanderen uitroepen tot Republiek en dadelijk alle moslims/islamieten Vlaanderen buiten flikkeren”.
    Daar er maar één partij in Vlaanderen is die dat ook graag wilt zullen wij die partij dus ook massaal gaan steunen en die partij is het Vlaams Belang.

    Like

  16. Guardiacivil zegt:

    Maligne is kwaadaardig. De politiek correcten is de puist met daaronder het kabinet die het maligne gezwel vormt……dit even voor de aller duidelijkheid meneer Jambon. Wij de burgers zijn momenteel hard zoekende naar de juiste chirurg om het geheel weg te snijden/laseren.

    Like

  17. Mirjam zegt:

    Ik wordt doodmoe van die kopdoekjes foto’s. Zelfs in de reclame, in talkshows, in andere programma’s: je ziet niets anders meer dan mensen van moslimse afkomst. Verder wordt er in alles gepropagandeerd over de islam, de moslims, de Turken etc.
    Ik wil de molens van onze landen weer zien, de kaaskopjes van de kinderen, onze kinderen, de normale vrijheid van het uiten van de meningen van de burgers van Nederland, maar ook van Europa, zonder dat er een moefti met een cikkel op de achtergrond meteen in actie komt om zogenaamde ‘racisten’ een kopje kleiner te maken. En zonder dat de andere, blanke Nederlanders, meteen in de bres schieten om de moslims/islam/Turken or whatever te verdedigen. Je ziet de onbehaaglijkheid van onze Nederlanders als ze erbij zitten/staan, de onbehaaglijkheid over het niet eens zijn met wat er eigenlijk gezegd wordt, maar toch de angst of de twijfel voelende om zelf de waarheid te zeggen. Ze durven niet meer te uiten dat ze het ook moe zijn.

    In wat voor een dictatuur zijn we toch terechtgekomen? Under pressure, het lied van Queen en David Bowie geeft perfect het gevoel weer, wat we allen voelen. Ik moet er soms zelfs van huilen als ik de bijna stoïcijnse gezichten zie van het publiek achter de spreektafels bij Pauw, DWDD, RTL late night, want je ziet vaak genoeg dat ze het er niet mee eens zijn, maar toch zwijgen. Niet goed voor je hart, je ziel, je hele wezen, deze suppressie van gevoelens. Waar zijn onze waarden en normen gebleven, waar onze moed, die nu door onze angst onder de voeten wordt gelopen?
    We zijn moe, zo moe…en willen dat we gewoon weer Nederlanders kunnen zijn, i.p.v. Europeanen.
    Wij, de mensen die het doorzien, zijn nooit anders geweest, dan Nederlanders en hebben ons ook nooit anders gevoeld, ondanks dat men dat probeerde te veranderen. Ik hoop en bid dat iedereen zo moslim moe zal worden, dat er geen een meer in Europa wordt binnengelaten. Dat er geen asielzoeker meer wordt binnengelaten. Laat ze maar daar naar toe gaan waar ze dezelfde mentaliteit hebben, dezelfde idiote massa hysterie, daar voelen ze zich thuis. Wij willen dit helsvuur niet meer. Wij willen vrede in onze landen. Vrede en verlossing van de Europese dictatuur, de Europese waanzin en de angst. Kortom: wij willen vrijheid en lucht om te ademen. En geen kopdoekjes, moefties, cikkels, islam, talkshows met duivels etc.. Wij willen de hemel en het leven zoals God geschapen heeft: rein.

    Like

Plaats een reactie