OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE … (maar eigenlijk aan de STATEN-GENERAAL)

Screenshot_28

(Auteur onbekend)

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de Eerste en Tweede Kamer ermee instemmen dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen, en ze dan nog maandelijks € 600,- tot hun dood toesturen!!!! Wat ging er mis tijdens deze beslissing?? Over de kinderbijslag maar te zwijgen… Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 375,- eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,- per maand betalen en geen eens eigen risico!

Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel. We geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,- Hij had onterecht vast gezeten, hij was maar een illegaal… en die moet je koesteren, toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.  Maar 19 maart bracht de uitslag … niks huidige politieke partijen … Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op… En gelukkig blijkt na de verkiezingen… dat dit een keiharde afstraffing voor jou en je zittende club was. Dat D66 en GroenLinks proberen om in het Turks stemmen te krijgen … hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. die hielenlikkers van je regeringspartij mee…

Vooral geen liefs van mij! Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen… misschien leer je hier nog iets van!? Hallo allemaal, een Nederlandse 65-plusser spreekt! Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14e. Ik maakte 40 en soms tot 48 uur per week, en dat meer dan 40 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd, en ik werkte om dáár te komen waar ik vandaag ben. Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn om gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.

Ik ben het beu om te horen dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werkethiek niet kennen. Ik ben het beu om te horen dat de regering het geld dat ik verdiend heb van mij wil afpakken – desnoods met geweld? Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer  kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed, die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier ongeveer € 900,- werklozensteun of O.C.M.W. (DWI) opstrijken. Ik ben het beu dat men mij vertelt dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de opwarming van de planeet tegen te gaan, terwijl de VS het vertikken om de Kyoto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner dan heel mijn straat. Ik ben het beu verteld te krijgen dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade die zij bij zichzelf aanrichten. Te velen onder ons die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen. Ik ben dat werkelijk beu. Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben…… want….. nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken.

Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties. Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans om het verschil te maken. Ik ben 65-plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Door:
onbekend
(h/t A.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE … (maar eigenlijk aan de STATEN-GENERAAL)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Volledig eens met schrijver. Ik ben 78 en onderga evenals schrijver de inkomstendaling die al jaren aan de gang is. Toen ik met pensioen ging werd er nog geïndexeerd. Nu weet ik niet meer wat dat is.
  Te weinig mensen (2eK en 1eK) nemen besluiten over te veel mensen. Als ik staatssecretaris van Rijn hoor zeggen dat er 260 miljoen bezuinigd moet worden op de ‘zorg’kosten maar ik tegelijkertijd hoor dat er 700 miljoen extra wordt uitgetrokken voor de opvang van vluchtelingen (?) / gelukzoekers, dan voel ik me enorm bekocht. En ik vermoed velen met mij.
  Ik deel de mening dat dit verhaal bij veel meer mensen terecht moet komen. Doe het door middel van de link van het artikel want dan kan de ontvanger zien welke bijval schrijver krijgt.
  Als de regering en het parlement niet bereid zijn om de gepensioneerden te geven waar ze recht op hebben, bestaat de kans dat een groot aantal oude knarren naar Den Haag komt om wat te kort is gedaan zelf te halen. Het torentje is gemakkelijk genoeg te vinden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Driek zegt:

   Sion zegt: Als ik staatssecretaris van Rijn hoor zeggen dat er 260 miljoen bezuinigd moet worden op de ‘zorgkosten maar ik tegelijkertijd hoor dat er 700 miljoen extra wordt uitgetrokken voor de opvang van vluchtelingen (?) / gelukzoekers, dan voel ik me enorm bekocht. En ik vermoed velen met mij.

   Ja, beste meneer of mevrouw Sion, ik voel mij ook enorm bekocht, niet dat ik wat te klagen heb, tenslotte zijn ‘we hier gekomen met lege handen en vertrekken we ook weer met lege handen’, maar het zit me toch niet lekker. Ik zie hier mensen lopen in ‘kledij uit verre vreemde landen’, die nog geen cent hebben bijgedragen aan onze sociale voorzieningen. En die mensen hebben nog praatjes ook.
   Mijn eigen risico van 385.- euro is meteen al opgesoupeerd, en bij de apotheek moet ik gewoon sjacheren om de juiste (duurdere) medicijnen, want ze splitsen me iedere keer goedkopere medicijnen in de maag. Ik moet dan weer een verklaring van mijn huisarts hebben voor duurdere medicatie.
   Vroeger bestond dat niet. Het Ziekenfonds was collectief (dat is het enige wat we van de Duitse bezetting hebben overgehouden), een ieder betaalde daar aan mee, of je was particulier, en dat was dan een slag duurder. Doch wij moeten ons daar maar niet meer druk over maken. Zonde van de tijd die ons nog rest. Beter kunnen wij een mooi boek gaan lezen. Of fijn een eind fietsen, zolang het nog kan.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Als je ouder bent heb je meer kans bij de dokter te moeten komen of medicijnen te moeten gebruiken etc.
    Sinds wij hier wonen ben ik meer bij dokter/ziekenhuis geweest dan de voorgaande 60 jaren in NL toen ik nog jong was.
    Een eigen risico is hier niet. Soms worden de duurdere medicijnen vervangen door goedkopere, maar dan vraagt de arts of je ,t er mee eens bent !
    Ik hoorde van iemand uit NL dat als men bij de apotheek een andere medicijn voor geschreven krijgt, je van de Apoteker wordt “opgelicht” hoe dit te gebruiken.
    ER MOET DAN EURO 6 à 7 voor worden betaald voor dat praatje.
    Of het waar is weet ik niet.?
    Enfin wij zijn blij hier de zorg mee-te-maken…………

    Like

  • Jaap zegt:

   Wij worden geregeerd door NSBers .Op landverraad staat toch de kogel ??? Nou dan kan je de hele regering plus een groot deel van de 2de kamer afschieten .Maar wel beginnen met Pinoccio .

   Like

 2. Japio zegt:

  Behalve de PVV hebben wij een regering vol dwazen, leugenaars, NSB’ers, idioten, wegkijkers, en ander soortig gespuis. Het wordt hoog tijd om de straten op te gaan en terug eisen wat van ons is. Het is zo debiel daar in Den Haag dat je het niet kan geloven dat het allemaal gebeurt.

  Like

 3. Dit klopt! In het kader van een bestaande remigratieregeling krijg je inderdaad een verhuisvergoeding en een maandelijkse uitkering waarvan je in het thuisland riant kunt leven omdat daar de kosten levensonderhoud aanzienlijk lager zijn dan in Nederland.

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Kort samengevat, ons land wordt bestuurd, lees naar de verdommenis geholpen, door een godvergeten roversbende, en dat krijg je doordat wij alles maar blijven slikken wat ons door je strot geduwd wordt en lijdzaam en stilzwijgend door blijven sukkelen, verloederen en verarmen.
  Wanneer rammen wij gvd eens met de vuist op tafel (of op Rutten z’n glimlachende smoelwerk)
  ”nu is het een keertje genoeg geweest!”

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Quote: ” Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben…… want….. nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken.” ??
  Nee, te makkelijk, want de wereld ben je zelf. Heb je zelf gemaakt. Heb je zelf laten ontsporen. Al die jaren braaf TV gekeken en netjes propaganda uit de krant gelezen en de ene keer CDA gestemd. Dan wel een andere keer VVD of PvdA. En niks te kort gekomen?
  Het wordt juist tijd om eindelijk iets te gaan doen. Voor jezelf en voor je kinderen, anders wel voor mijn kinderen. Kom in verzet en pik het niet langer, de NSB is weer terug en zetelt weer in den Haag. Je koper mag je houden dit keer, maar je pensioen ben je kwijt. En je huis en je spaarpot.
  Ik wil de auteur niet beledigen, maar oude mensen moeten voor zichzelf opkomen. Daar hebben we allemaal baat bij.

  Like

  • Driek zegt:

   leefbarbaar zegt: Nee, te makkelijk, want de wereld ben je zelf. Heb je zelf gemaakt. Heb je zelf laten ontsporen. Al die jaren braaf TV gekeken en netjes propaganda uit de krant gelezen en de ene keer CDA gestemd. Dan wel een andere keer VVD of PvdA. En niks te kort gekomen?

   Welnu, beste leefbarbaar, ik voel mij absoluut niet verantwoordelijk voor de wereld zoals die nu is. Natuurlijk moeten oude lieden voor zichzelf opkomen, maar dat doen ze toch ook? Er zijn organisaties die de belangen behartigen van bejaarden, je kunt daar wel of geen lid van zijn.
   Trouwens al die activiteiten die u hier noemt, televisiekijken en stemmen op de door u genoemde partijen, neen, daar heb ik nimmer aan deel genomen. Stel je voor. We zijn gelukkig niet allemaal gelijk.

   Like

 6. Joshua zegt:

  @leefbarbaar,
  U weet niet waarover u praat, wij de gepensioneerden hebben zonder commentaar voor de ouderen betaald , dat deed je gewoon,saamhorigheid noemt men dat.
  Tegenwoordig is het alleen nog maar egoïsme wat de klok slaat.
  Wij zijn vroeger ook de straat opgegaan om te demonstreren voor betere lonen zodat onze jongeren konden gaan studeren , waar u misschien ook een van bent, en de jongeren willen dat wij weer de kooltjes uit het vuur gaan halen, komen jullie nu eens bij je computer vandaan en ga ook de straat eens op om je stem te laten horen.
  groet, Joshua

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Joshua,
   het is niet mijn Brussel, maar jullie Brussel. Het is niet mijn islam, maar jullie islam. Het is niet mijn vakbond, maar jullie vakbond, het is niet mijn TV, maar jullie TV..
   Zolang 90% van de ouderen eens in de vier jaar braaf zijn stem uitbrengt op de NSB / VVD, CDA, PvdA, GsL, Chr. zal er niks veranderen.
   En die saamhorigheid van u bestaat ook uit mijn saamhorigheid. Ik moet werken tot mijn 67ste, mede omdat vele ouderen met hun 60ste stopten met werken. En ik heb evenmin een keus, de overheid bepaalt dat en dat heeft niks van doen met saamhorigheid.

   Like

   • Joshua zegt:

    Tjonge leefbaar, dat is krasse taal voor een snotneus als jij je weet nog steeds niet waar je over praat.
    Ik heb 48 jaar hard moeten werken tot mijn 65e voor mijn centjes,dus wat klets je nou.
    Wat jij allemaal op noemt is niet van mij maar van jullie slapjanussen die ouderen afzijken
    omdat zij nu met pensioen zijn en altijd maar een makkelijk baantje hadden volgens jouw onbenullen begrip.
    Probeer zulke taal bij die witteboorden criminelen in den haag te spuien, die worden slapende rijk.

    Like

 7. Jade zegt:

  Heeft een brief nog zin als het gewoon kwaadwil is?
  De 1% superrijken die de werkelijke macht bezitten,
  moet tegen de muur gezet en afgeknald worden.
  Zolang dat niet gebeurt veranderd er niets.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Het is toch van de gekke dat we, buiten de terugkeervergoeding van de reiskosten, ook nog eens betalen voor onderhoud van deze mensen in hun eigen land voor de rest van hun leven?!
  Wie heeft dit idiote scenario uitgedokterd? We zijn NIET verantwoordelijk voor deze mensen. Ze moeten hun eigen toekomst opbouwen. Als ze niet hier naar toe waren gekomen, hadden ze helemaal niets gehad. De Nederlandse regering is gek!

  Like

 9. Robby E. zegt:

  Het is nog veel erger, als ze binnen een bepaalde tijd aangeven (2 jaar meen ik) dat ze toch niet meer kunnen wennen in dat land van herkomst, de hele verhuizing weer terug naar hier wordt geregeld! Zo regelen ze dus familiebezoek en een betaalde vakantie van 2 jaar!
  Uiteraard op onze kosten!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Hoe anders is het dan voor NL-ers die na jaren in het buitenland gewoond te hebben, terug willen keren naar hun “Vaderland” …… [ moederland ? ].
   Zij worden door de instanties zoveel mogelijk tegengewerkt.
   Een radio-programma hierover was vorig jaar;

   “Veel Nederlanders ondervinden na een lang verblijf in het buitenland problemen bij het terugkeren naar Nederland. Een aantal van hen ziet om die reden zelfs af van terugkeer

   http://www.vpro.nl/argos/lees/nieuws/2014/Terugkeren-naar-Nederland-vaak-ingewikkeld.html.

   Like

   • rightie zegt:

    Ik ben met een Amerikaan getrouwd en was mijn Nederlandse nationaliteit kwijtgeraakt. Die heb ik met heel veel tijd, moeite en geld weer terug kunnen krijgen. Moest wel alles wat betreft mijn financien laten zien (belastingopgaven, investeringen enzovoort), want de Nederlandse regering wilde wel zeker weten dat ik niet mee kwam eten uit de Nederlandse staatsruif als ik ooit weer terug wilde keren naar mijn vaderland en dat ik mezelf kan bedruipen (gelukkig wel). Ook moest ik met een goede gedragsverklaring komen van mijn lokale sheriff. Je wilt niet geloven hoeveel papieren en documenten je moet overleggen om je Nederlanderschap weer terug te krijgen. Maar wat ik er nu van begrijp mag dat islamitische tuig uit Noord Afrika en het Midden Oosten waaronder toch ook een stel terroristen zit gewoon binnenkomen, krijgen ze geld toe voor de rest van hun leven en worden ze ook niet gecontroleerd op begane misdaden want dat kan men toch niet nagaan. Ik beschouw mezelf nog steeds eigen volk maar als geboren en getogen Nederlandse die zich netjes volgens de wet gedraagt en financieel onafhankelijk is en die misschien tzt terug wil keren naar Nederland hebben ze toch liever niet, krijg ik zo de indruk. Ik vind deze hele gang van zaken op en top schandalig en het is pure discriminatie.

    Geliked door 1 persoon

 10. Mirjam zegt:

  Toch niet meer kunnen wennen in het land van herkomst? Ze hebben er het grootste gedeelte van hun leven gewoond. Ze zijn er geboren. Wat een quatsch! Dit is paternalisme pur sang en dan ook nog eens voor mensen die hier niet horen, vandaar dat men ze terugstuurt.

  Like

  • Thom zegt:

   Dat niet meer kunnen wennen aan Nederland zou best wel eens voor een deel waar kunnen zijn.
   Ik zag onlangs een video over mijn geboortedorp van ruim 50 jaar terug. Ik kon me niet voorstellen dat ik er toen zo bij heb gelopen. Ik herkende wel eens iemand. Het was bij wijze van spreken gewoon buitenaards wat ik zag. Iemand die een aantal jaren buiten Europa heeft gewoond en dan terugkomt zou zich wel eens rot kunnen schrikken bij hetgeen hij echt aantreft en hetgeen hij dacht aan te treffen als hij in gedachten heeft hoe het was toen hij wegging.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik denk niet wij weer zouden kunnen wennen in NL.
    Hebben hier NL-ers meegemaakt die terug-gingen, maar naar één jaar alsnog weer vertrokken en hier terugkwamen.
    In NL “wordt-je-geleefd”. Die vreselijke betutteling. En als oudere tel je helemaal niet meer mee.
    In andere landen heeft men nog een zeker respect voor oude mensen.
    Dan denk ik nog niet eens aan de islamisering in NL, die blijkbaar tot in de kleinste dorpen is doorgedrongen.
    Dat maak ik dan op uit reacties van reageerders hier, het me echt voorstellen kan ik niet.
    Als ik sommige dingen lees, die zwembaden, die Marocs, hoofddoekjes etc,etc., ik zou me groen en blauw ergeren.
    Niet goed voor mijn hart en bloeddruk.

    Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik ben niet alleen 60+-er, ben zelfs 70 plusser.
  Hoe anders is het voor de originelen, ik bedoel de NL-se “autochtonen”, die na hun pensionering het land verlieten om in warmere oorden de laatste dagen te slijten.
  Zij worden zelfs dan nog door hun voormalige NL-overheid “gekoeieneerd” en bestolen als ze er financieël van afhankelijk zijn.
  Ik bedoel de pensioenen, AoW etc.
  Bij die verderfelijke ZORGWET van 1 januari 2006 kregen zij in de eerste maanden van dat jaar een, IK NOEM HET MAAR DREIGBRIEF, als je de bewoordingen ziet.
  Zij werden toen ook onder die Wet geplaatst. Zelfs als men al jarenlang zelfstandig zijn “ziekte-kosten-verzekering” in het betreffende buitenland had geregeld.
  De brief begon met de zalvende woorden:” U bent vanaf 1 januari 2006 verzekerd voor de Zorg……………..TEN LASTE VAN NEDERLAND.
  d.w.z, NL betaald de premies voor U in het buitenland EN…………… mag daar een bedrag voor in rekening brengen.
  U moet zich met een E 12 1 formulier melden, etc,etc,
  DOET U DIT NIET DAN VOLGEN ER SANCTIES EN BOETES.
  Uw vermoedelijk door ons geschatte inkomen wordt met een factor vermenigvuldigd, waarover dan de premie wordt berekend.
  Nadat NL van onze AoW/pensioenen) de premie inhield, waren wij 2 maal duurder uit dan toen we de premie rechtstreeks in woonland betaalden.
  Ik heb soms het gevoel men liever de z.g.n. “nieuwe NL-ers” vertroetelt en de ouderen kunnen barsten.

  Like

 12. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Dit heb ik een tijdje gelden opgestuurd aan HET PAROOL die er niets mee heeft gedaan. Het was ook in het belang van de briefschrijver waarop ik hier reageer.

  Open brief aan politici in Den Haag

  Vanaf mijn kindsjaren lijd ik aan slaapapneu. Dit betekent dat mijn slaap van dermate slechte kwaliteit is dat ik vrijwel altijd erg vermoeid ben. Iedereen heeft weleens een slechte nacht, zo heb ik weleens een goede. Dit om duidelijk te maken hoe ik mij vaak voel.

  Onder andere vanwege ziekte ben ik op een gegeven moment in de bijstand terechtgekomen. Enkele jaren geleden heb ik er longemfyseem bij gekregen. Uit de bijstand komen is voor mij dan ook niet aan de orde. De ziektewet of WIA is onbereikbaar omdat ik al in de bijstand zat toen ik longemfyseem kreeg dat als ziekte wordt erkent. Slaapapneu en slapeloosheid worden dat niet. Persoonlijk heb ik geen probleem met de bijstand en kan ik zonder vakanties of wekelijks uitgaan rondkomen.

  Hoe lang nog is echter voor mij en voor velen met mij de vraag, de huur blijft stijgen, net als de ziektekostenpremie en de energierekening. Als alleenstaande ontvang ik via de bijstand 924 Euro, via huursubsidie en zorgtoeslag kom ik maandelijks uit op 1202 Euro netto per maand. Daar gaat aan vaste lasten huur 440, energie 123, en premie ziektekosten 127 is 690 Euro vanaf. Vijfhonderd plus twaalf Euries is wat ik overhoud voor levensonderhoud, vervanging wasmachine en dergelijke, kleding, telefoon, televisie radio en internet, variabele kosten als WA en inboedelverzekering, krant, et cetera.

  Waarschijnlijk zal iedereen snappen dat er dus aan het eind van de maand niet veel over is. Ik schets mijn situatie niet om zielig te worden gevonden maar om een andere reden. Iedereen die nooit iets met een uitkering te maken heeft gehad of via een kennis, vriend of familielid weet hoe het in werkelijkheid is wil ik voor eens en altijd duidelijk maken dat het echt geen paradijs is en dat opvatting ‘dat je voor alles vrijstelling krijgt’ ook niet echt aan de orde hoeft te zijn.

  Ieder jaar weer krijg ik aan het begin van het jaar een aanslag van het waterschap. Ieder jaar weer stelt het waterschap ‘dat ik voldoende financiële ruimte heb om de aanslag te betalen’. Ieder jaar weer moet ik beroep aantekenen en bijna een volledige boekhouding overleggen om uiteindelijk weer vrijstelling te krijgen. Nou kan ik dit laatste prima omdat ik onder andere een tijdje rechten heb gestudeerd, maar dat is mijn geluk. Velen in de bijstand zullen dat geluk niet hebben en betalen, terwijl ze dit eigenlijk niet kunnen.

  Om een lang verhaal kort te maken, ik pleit hierbij voor een ander systeem. Een systeem waarin mensen die een minimaal inkomen hebben per definitie dit soort en andere belastingaanslagen niet meer krijgen zodat zij iets lekkerder in hun vel zitten en dus ook niet meer gestrest zijn met weer een aanslag op hun toch al dunne vaak bijna lege portemonnee. Dit is redelijk eenvoudig via de Belastingdienst te verwezenlijken en geldt tevens bijvoorbeeld ouderen in de AOW en zelfstandigen die niet of nauwelijks kunnen rondkomen of anders gesteld een ieder die minder dan een minimaal jaarinkomen heeft.

  Dit kost de maatschappij geld maar er staat zoveel beters tegenover, mensen die zich prettiger voelen en daardoor vrolijker en gezonder zijn. En dat betaald zich op diverse terreinen op termijn dubbel en dwars terug. Wat denkt u hiervan, heren en dames politici in Den Haag?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Stop deze regering, jaag dat tuig het Binnenhof uit !!

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  We weten het met z’n allen prima te vertellen. En terecht.
  Daarnaast zien we een hele grote meerderheid van de bevolking op de handen zitten.
  Als we ons nu eens met z’n allen in zouden zitten om die ‘op-de-handen-zitters’ wakker te schudden. Hard nodig!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 9 sec9 seconden geleden
  #PVV #KOMINVERZET OPEN BRIEF AAN @MinPres #MARKRUTTE .. (maar eigenlijk aan de STATEN-GENERAAL) https://ejbron.wordpress.com/2016/05/02/open-brief-aan-mark-rutte-maar-eigenlijk-aan-de-staten-generaal/ … via @wordpressdotcom

  WAAROM pikken wij t nog steeds dat wij GEDWONGEN ONS GELD AF STAAN ALS VERPLICHTE PENSIOEN AFDRAGE? Alsof wij ZELF niet in staat zouden zijn om geld te sparen maar t is gewoon kwade opzet en daarvoor zijn de pensioenfondsen opgericht die van ONS geld zelf MILJOENEN als SALARIS PER JAAR BINNENSLEPEN en geen CENT minder krijgen wanneer zij FOUT belegd hebben en ONS MEEGEDEELD WORDT DAT WIJ MINDER PENSIOEN KRIJGEN!!
  http://www.npo.nl/zwarte-zwanen/POMS_S_MAX_374456

  Like

 16. Alphons Mantel zegt:

  De netto kosten van de keuze tot paspoortverstrekking aan Turken en Marokkanen zijn 7 miljard euro per jaar voor alle belastingbetalers, dus zowel voor 65+ als voor 65-.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s