Engeland? Gematigden? Hoe zat dat ook alweer?

Screenshot_57

(Door: Douglas Murray)

Men hoort vaak van de “gematigde islamitische meerderheid”. Na elke terroristische aanval vertellen politici ons dat “de gematigde islamitische meerderheid dit regelrecht veroordeelt.” En na elke ophef haasten commentatoren zich te zeggen dat “Natuurlijk de grote meerderheid van moslims gematigd is.” Maar klopt het? Is de grote meerderheid inderdaad “gematigd”?

Een aantal factoren suggereren dat dit wellicht niet het geval is — waarbij de problemen die de onderzoeken aantonen het meest in het oog springen. Keer op keer tonen onderzoeken in de westerse wereld, laat staan het Midden-Oosten en Noord-Afrika, een geheel ander beeld aan waar het die “gematigde meerderheid” betreft.

Lees verder>>>
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

Een reactie op Engeland? Gematigden? Hoe zat dat ook alweer?

  1. De radicalen richten de bloedbaden aan en de gematigden boenen na afloop het bloed weg, dat is het enige, waar het uiteindelijk op neer komt.
    Of noem het voor mijn part: De radicalen intimideren en de gematigden spelen mooi weer….Aan geen van beide heb je iets, als het er op aankomt.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

Plaats een reactie