OPEN BRIEF AAN DE LINKSE GEWETENLOZE GRAAIERS IN DEN HAAG EN AAN HET HARTELOZE KONINGSHUIS

Screenshot_80

(Door: “Tistochwat”)

Natuurlijk wordt deze brief niet door jullie gelezen en in het wonderbaarlijke geval dat jullie dat wél doen, zullen jullie er, zoals gewoonlijk, volkomen maling aan hebben. Ik scheer jullie allemaal – de PVV van Geert Wilders uitgezonderd – ALLEMAAL over één kam. Jullie zijn allemaal schuldig aan moord – ja, MOORD – op onze weerloze, beklagenswaardige, arme bejaarde mensen. Mensen die zich hun hele leven kapot hebben gewerkt!

Jullie zijn schuldig aan de langzame dood die deze mensen moeten sterven.
Jullie zijn schuldig aan het verdriet van deze mensen.
Jullie zijn schuldig aan de vernedering van deze mensen.
Jullie zijn schuldig aan de wanhoop van deze mensen.
Jullie zijn schuldig aan de armoede van deze mensen.
Jullie zijn schuldig aan diefstal van de levensvreugde van deze mensen.
Jullie zijn schuldig aan smerig verraad.

Jullie zijn verachtelijk wezens met jullie mooie praatjes en jullie fraaie bewoordingen voor rampzalige ellende. Jullie zijn slecht, door en door slecht. KWAADAARDIG!

Een luier voor een bejaarde heet tegenwoordig een ‘inco’. Het lichamelijk en psychisch uitputten van ‘mantelzorgers’ valt onder het schitterende woord ‘participatiemaatschappij’. Jullie maken van kinderen, die worden gedwongen om ‘mantelzorg’ te verlenen, depressieve patiënten die geen rust meer kennen; ook ’s nachts niet. Die zélfs geen rust meer kennen na de dood van hun door jullie vermoorde ouders, omdat ze het beeld van de betreurenswaardige laatste jaren van hun ouders niet meer uit hun hoofd kunnen zetten. Jullie zijn schuldig aan hun onmetelijke verdriet dat nooit meer zal overgaan. Maar ook dáár hebben jullie lak aan.

Het vervolg van dit betoog gaat over mijn eigen situatie, maar ik ben me ervan bewust dat er uiteraard nog veel meer mensen met deze rampzalige toestanden te maken hebben. Ik wed dat dit jullie niet totaal interesseert, stel schaamteloze, zakkenvullende, leugenachtige, egoïstische dictators.

Mijn moeder is dementerend en kan helemaal niets zelfstandig meer doen; ze kan zelfs niet meer normaal eten en drinken. Ze zit elke dag in een groepje (zwaar) dementerende mensen, omdat ze bij alles geholpen moet worden. Een troosteloos levenseinde; dat kan ik jullie verzekeren. Maar daar zullen jullie nooit onder hoeven te lijden; voor jullie zijn er betere vooruitzichten; daar zullen jullie wel voor zorgen.

Mijn vader zit de hele dag alleen op zijn vervuilde kamer (want hij ‘heeft recht’ op slechts 45(!) minuten schoonmaakhulp per week) en moet het stellen met een onfris toilet. Hij kan niet meer lopen en is volkomen afhankelijk van hulp. Zijn gezicht zit altijd onder de smurrie, omdat hij vanwege zijn bevende handjes niet netjes kan eten en drinken. Ook het scheren lukt hem niet al te best meer.

Mijn vader ziet eruit als een stoppelige zwerver in vodden. Hij bezit alleen maar schamele versleten meubeltjes en zit maar te wachten, te wachten, te wachten, in de door jullie, kleptomane overheid, onmenselijk gemaakte en volkomen uitgeklede ‘wachtkamer van de dood’.

Hij is de afgelopen week driemaal ‘op de grond aangetroffen’ met de sporen van braaksel tussen hem en zijn bed. Vanmiddag was ik weer bij hem en de radeloze wanhoop die van zijn gezicht afstraalde, scheurde mijn ziel nóg verder in stukken. Mijn vaders rechterbeen zat onder de wonden door één van zijn vele valpartijen.

Een paar maanden geleden was o.a. zijn hele gezicht bont en blauw en opgezet. Ook weer door een val. Maar ook dat laat jullie ongetwijfeld volledig koud. Jullie schateren erom; is het niet, Mark? Het gaat jullie toch immers voor de wind? Wat kan jullie het schelen? Graaien, graaien, graaien is jullie motto. En maar ‘bezuinigen’. Stelen van de burger, dáár gaat het jullie om. Wat krijgen wij er nu eigenlijk voor terug? Onze toekomst wordt steeds afgrijselijker.

En jullie, leden van het koningshuis, waarom denken jullie alleen maar aan jullie eigen genot? Waarom houden jullie nog steeds bij de burger je hand op voor het bekostigen van jullie meer dan weelderige levensstijl? Waarom leveren JULLIE niets in? Waarom laten jullie je ‘landgenoten’ gewoon barsten? Waarom laten jullie je zo graag bewieroken? Waarom moeten wij respect voor jullie hebben? Waarom durven jullie je nog ‘christen’ te noemen? Wanneer gaan jullie je ‘eigen’ bij elkaar geharkte vermogen eindelijk eens aanspreken? Pas nadat wij, belastingbetalers, slaven-leefboete-betalers, allemaal dood gepest zijn en er dus niets meer bij ons te halen valt? Gaat het grote genieten van jullie dan gewoon door? Zal wel hè? Ik heb in mijn pink veel meer fatsoen, rechtvaardigheidsgevoel, empathie, compassie en hart voor mens en dier dan jullie hele familie bij elkaar ooit zal hebben.

Ik besluit dit schrijven met de wens dat, als ons geen enkele pleziertje meer wordt gegund en als wij dan tóch kapot moeten omdat er binnenkort geen geld meer is voor ‘zorg’, jullie ons dan tenminste een ‘humaan’ spuitje zullen geven als wij daar ZELF om vragen…

Maar nee, jullie vermoorden mij – en vele anderen met mij – liever langzaam en daar zijn jullie al heel lang mee bezig…

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Koningshuis, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op OPEN BRIEF AAN DE LINKSE GEWETENLOZE GRAAIERS IN DEN HAAG EN AAN HET HARTELOZE KONINGSHUIS

 1. Pieter zegt:

  je hebt ergens wel een punt hoor, maar geen scheidsrechter ter wereld gaat jou dat punt toekennen…

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ik begrijp wat je bedoelt, misschien is onderstaand iets te recht voor zijn raap maar zoals geschreven voel ik het wel vaak

  Ik kan het niet helpen
  Dat ik soms denk
  Waren Schnitzelgruber
  En zijn makkers er nog maar

  Dat waren tenminste
  Geen hypocrieten
  Die vergaste me gewoon
  Zonder gelul over fatsoen

  De nieuwe horde
  Verschuilt zich achter
  Grote woorden als
  Individualiteit en zelfredzaamheid

  De nieuwe horde
  Schuift mij heen en weer
  Van krot naar krot
  Waar ik ook weer uit verdwijnen moet

  De nieuwe horde
  Is zogenaamd met mij begaan
  De nieuwe horde
  Bedoelt het politiek correct

  De nieuwe horde
  Weet wat goed is voor mij
  Zonder dat wat ik wil
  Er een millimeter toe doet

  De nieuwe horde
  Die zoveel op de oude lijkt
  Maar zij zijn niet als Schnitzelgruber
  En zeker niet als zijn doodskoppentroep

  Van hen mag ik leven
  Maar niet waar ik dat wil
  Daar moet ik weg
  Mijn huisje is te goedkoop

  Daar is nieuwbouw gepland
  Voor hun succesvolle leden
  Daarom moet ik eruit
  En mag creperen op straat

  Op straat mag ik leven
  En sterven zoals ik dat wil
  Mits ik niet opval
  Of het de horde lastig maak

  Geliked door 2 people

 3. Vreselijk, Tistochwat! Mijn moeder stierf dit jaar 15 jaar geleden, maar ik geloof waarachtig, dat ze net op tijd de dans ontsprongen is.
  In haar tijd werd er tenminste nog goed voor de ouderen gezorgd: Zelfs in het Verpleeghuis zei ze zelf, dat ze het eten er heerlijk vond! En z i j is bij mijn weten nooit uit bed gevallen, waarna ze haar uren lieten liggen.
  Maar ja, dat was dan ook bijna geheel vóór 2001, “Het jaar van de euro.”
  Alle jezus, waar zijn we sinsdien in terecht gekomen!
  En inderdaad: Die volgevreten bolle overbodige met zijn volgevreten gezinnetje, z’n Argentijnse kapsoneswijf en z’n bitch van een moeder! Wanneer legt iemand eens een bom onder die Horsten, GVD! De dag dat dat gebeurt, gaat bij mij de…….ja, de PRINCENVLAG uit! Leve de Republiek!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 4. Duchesne zegt:

  Ooit was ik met iemand op pad die al vele wateren had doorzwommen, sommige meer trowbel dan andere…..
  Zijn uitspraak over hoe de wereld in elkaar zat was simpel en heel passend: ” it’s mind over matter, you don’t matter and they don’t mind” en zo staat de politiek tegenover de burger.

  Of zoals het nu ook word gezegd: ” gewoon omdat het kan”…….

  Ik begrijp uw gevoelens, uw woede en uw teleurstelling, ook ik ben opgegroeid in een wereld waarbij je respect had voor een ander, waar je deel uitmaakte van een samenleving en waarbij je je deel probeerde te doen, gewoon omdat je solidair was met anderen. Je gaf aan collecte omdat je de ruimte had, en soms gewoon omdat je graag iets wilde doen voor wie het minder had of ziek was…
  De rol van politici en journalisten is tweeledig. Politici moeten de belangen van de bevolking bewaken en een voorbeeld rol vervullen, goed rentmeester zijn van het toevertrouwde goed, ze moeten integer en respectvol zijn. Respectvol voor wet en burger, respectvol voor het werk van voorouders, respectvol naar de toekomst. Respectvol/ integer, voorbeeld functie, goed beheer.
  Op ieder van deze vlakken faalt de politiek.

  Journalisten moeten ons voorlichten, ons helpen onze plaats in de wereld te kennen en ze moeten integer zijn, zodat we beslissingen en oordelen kunnen geven over zaken die ons aangaan met correcte informatie. Daarmee kunnen we een samenleving goed laten werken en maken we dingen lichter voor iedereen.
  Journalisten moeten integer en goed onderlegd zijn, objectief dan wel goed beslagen verslag doen, geen doorgeefluik zijn maar zelf het verhaal vinden en in het juiste perspectief weergeven.
  Op ieder van deze vlakken faalt de journalistiek.

  Het resultaat is een samenleving waarin een deel losgeslagen is en een deel op drift, niet langer wetende hoe men nog zaken kan plannen, op dingen kan vertrouwen en feitelijk word op dit moment de basis van de samenleving ondergraven en afbreken.
  Opzettelijk, omdat er nu eenmaal heren en slaven moeten zijn, en dat is precies wat de politiek wil. Welke kleur van huid of geloof maakt niet uit, als ze maar betalen. Uiteindelijk zit alles onder een vastgestelde lijn in de rotzooi, en word men afgerekend op bezit en vermogen, dat is straks het criterium voor het recht op leven.

  “Macht is wat iemand een ander geeft, net als schuldgevoel. En schuld word vaak bij het slachtoffer gelegd, omdat die geen verweer heeft. Alles heeft hetzelfde rotatiepunt: het is wat je toelaat. En kracht is wat je zelf moet opbouwen, stap voor stap, zoals een baby leert te kruipen voordat het kan lopen, stukje bij beetje.”

  Duchesne, tussen Ghandi en moeder Theresa……😎

  Geliked door 3 people

 5. S.Breget zegt:

  En maken ons burgers medeplichtig aan MOORD omdat we geen zeggenschap meer hebben over onze gelden die rijkelijk door de regeerders aan de oorlogsindustrie worden overhandigd ,hoe schaamteloos is de elite die zich achter deze moorden schuild.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pegidafan zegt:

  Tís toch wat , je hebt het goed beschreven , die schoften laten de gene die ons land juist op hebben gebouwd en alle eer verdienen die er is , gewoon in de stront zakken .
  Maar wat kun je verwachten , van martin van rijn die laat zelfs zijn eigen vader in een strontbroek zitten , de schoft .De beste vriend van zijn vader zat het met betraande ogen te vertellen op tv .
  Dus wat verwacht je van zo’n schoft . En zo is die hele kliek die er nu zitten , die gaan alleen voor eigen succes , nou ja succes , het is ene grote catastrofe die ze veroorzaakt hebben .
  Ons eens zo mooie land is er nog nooit zo slecht aan toe geweest als nu. (buiten oorlogstijd).

  En wat het koningshuis betreft , ja je ziet aan de vrienden die ze hebben waar we mee te maken hebben .

  Like

 7. Republikein zegt:

  Bravo, voor de roep uit een warm hart.
  Wat doen we ons elkaar aan.
  Een schreeuw van herkenning.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Lieve Tistochwat, zoals u weet leef ik heel erg met u en uw ouders mee! Het is zeer schrijnend en diep verdrietig wat deze stakkers moeten meemaken! Als je dan de ‘Oranjes’ weer ergens ziet opduiken, altijd punctueel gekleed, geschoren en gekapt, dan vervult mij dit de laatste tijd met boosheid. Boosheid, omdat ze blijk geven vér van ons af te staan en te WILLEN blijven staan. Zij hebben geen centje pijn, want overal wordt voor gezorgd. Inlevingsvermogen kúnnen zij niet hebben, want dat kwartiertje per jaar wat ze in een verzorgingshuis doorbrengen, laat hun de meest positieve kanten van de ouderen’zorg’ zien. Daar wordt wel voor gezorgd!
  Het zou van moed getuigen als Maxima eens een dag mee zou lopen in het verpleeghuis waar uw ouders verblijven, Tistochwat! Ik vrees dat het meteen de laatste keer zal zijn! Het zijn allemaal wegkijkers, zij ook, die leven in een onwerkelijke wereld. Niet in onze wereld, maar in de wereld van het vele geld, van nergens gebrek aan, van feesten en ontvangsten, van pracht en praal.

  Ik vraag me wel eens af of deze mensen ’s avonds nog met een zuiver geweten hun hoofden neerleggen……..

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik wil nog graag aan mijn artikel toevoegen dat de demente mensen van het groepje waarin mijn moeder zich elke dag bevindt, verdunde ‘ranja’ als frisdankje aangeboden krijgen. Walgelijk spul, maar het mag niets kosten hè? Daar zou deze wellusteling geen genoegen mee nemen; voor hem en zijn ‘socialistische’ kameraden is alleen het beste van het beste goed genoeg. (Geldt ook voor de genotzuchtigen van de ‘koninklijke familie.)

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat om 07:55

   Kan het nóg erger? Ook al geen vruchtensapje meer bijvoorbeeld, maar ‘kinder-limonade’, en dan ook nog eens zo goedkoop mogelijk bereid? Schande!! Ik begrijp uw woede met de dag meer. Dit is echt niet meer te accepteren. Je kunt beter een ‘vluchteling’ zijn hier, want dan krijg je een betere kwaliteit voedsel dan deze arme oude stakkers!
   Maar deze lieve oude mensen protesteren niet hè, en dat doen ‘vluchtelingen’ wel. Die zetten een grote smoel op, gooien met spullen, en dreigen…..!
   Zij krijgen echt álles voor elkaar….

   Veel sterkte @ Tistochwat! Krijgen de ouderen met dit warme weer ook geen ijsje bijvoorbeeld? Meestal wordt daar voor gezorgd, omdat ouderen vaak te weinig drinken.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 7 mei 2016 om 11:01

    [quote] Krijgen de ouderen met dit warme weer ook geen ijsje bijvoorbeeld?[/quote]

    Voor alle ‘extraatjes’ moet extra betaald worden.

    Ach, de medewerkers in het tehuis doen hun best, maar het geld hè?
    De ‘bezuinigingen’!!!
    Er is veel te weinig personeel en Mark vindt dat het met nóg wel minder kan!
    De gore schoft!
    Als HIJ maar geen cent hoeft in te leveren; net als onze zorgzame koning. *kuch*

    Het over de balk smijten van ons belastinggeld dat eigenlijk voor ONSZELF is bestemd, is een gruwel, een grove schande! We hebben het al die jaren verplicht moeten afstaan en nu gaat het naar de invasieve mohammedaan!

    Het hele criminele -want dat ís het- landverraderlijke gedoe komt me mijlenver de keel uit.

    Like

   • FUCK nederigland….Mart Brasil,ben 80 nu,eigen huisje,wat jongere dappere vrouw,gratis bus,en zorg… wat gedeeltelijke pensioentjes uit nederland waar aan helaas steeds geknabbeld word,en vrij van belasting want ik betaal dat in nederland.Verhuren wat optrekjes waar over geen belasting word gevorderd..ook niet over mijn honden.Erg blij het licht te hebben gezien in 1973.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het “wijntje” dat hij ingeschonken krijgt, lijkt [aan de fles te zien ] een “Bordeaux-Superieur-Grand-Cru”. !
   Niets is minder waar………….
   Het is een z.g.n “Chateaux-Migraine”, wordt bij de Lidl, Fr per jerrycan-(netje = 5liter ) verkocht voor Euro 4.95.

   Hij laat ,t nl overgieten in die meer “High-Society / Parvenu” excellente wijnflessen, Grand Cru.
   Tenslotte moeten die EU-heren ook op de kleintjes letten……………….!

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Als mantelzorger weet ik wat een ellende deze lieden veroorzaken en ik hoop dat er een dag komt dat dit geboefte de rekening gepresenteerd krijgt !!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Dit las ik net in het dossier over mijn vader, dat ik via internet kan inzien:

  [quote] dhr heeft op zijn re knie en been bloedplekken. is wel dicht maar korst is nog zacht. daarom de groootste plek verbonden met droog gaas ter bescherming. [/quote]

  *snik*

  HEBBEN JULLIE MIJN ‘OPEN BRIEF’ al gelezen, smerige honden?!
  Nee zeker hè?!

  Like

  • Cathja zegt:

   Wat een constante kwelling moet dit voor alle betrokkenen zijn!! Je voelt je vaak zo machteloos, je weet gewoon niet wat je moet doen om deze ‘terreur’ te stoppen…! Ik het niet mogelijk om een klacht in te dienen? Of bent u bang dat ‘zij’ dit dan afreageren op uw ouders? Wat uw ouders overkomt, overkomt zeer velen! Met ‘dank’ aan de participatiesamenleving….., wat doodgewoon betekent: ieder voor zich, en bij het ontbreken van hulp hebben jullie pech. De verantwoordelijken voor deze onmenselijke/mensonwaardige behandeling zou je toch het liefst allemaal tegen de muur zetten….?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 7 mei 2016 om 14:06

    [quote] De verantwoordelijken voor deze onmenselijke/mensonwaardige behandeling zou je toch het liefst allemaal tegen de muur zetten….? [/quote]

    Op die manier zouden ze er veel te gemakkelijk mee wegkomen!
    Ik zou ze liever laten creperen in een donkere kerker, op een harde vloer, geketend aan de muur. Volkomen aan hun lot overgelaten, in hun eigen stront en met alleen water en droog brood. Net zolang tot ze afgestorven zijn!

    En ja, ik ga de situatie bespreken met een teamleider; hopelijk is er een oplossing.
    Ik wil niet meteen met een officiële klacht beginnen. Er zou een ‘noodoplossing’ kunnen zijn, maar die zal misschien niet worden geboden i.v.m. iets wat ik het beste kan omschrijven als “Befehl ist Befehl”. We zullen zien.

    Like

 12. Onno zegt:

  Toen de echte Nederlandse overheid na WOII ijskoud de nek werd omgedraaid door met veel tamtam uit Londen teruggekeerde Prins Bernhard/Wilhelmina en hun trawanten i.s.m. de USA/GB, hebben deze ouderen vaak geen enkel protest laten horen (laat staan de wapens opgenomen), maar juist met oranje vlaggetjes wapperend hard geholpen om deze onvoorstelbaar verrotte hoogverraders hier weer in het zadel te helpen. O.a. door hard (voor ze) te werken en zo voor de duvel te dansen.
  Dit is helaas de beloning die je daarvan uiteindelijk kunt verwachten.
  Ik lach niet en had het graag anders gezien.
  Maar we leven niet in feeënland!
  Destijds, toen ze jong en krachtig waren, wilden ze niet naar rede en gerechtigheid luisteren.

  Nu zitten ze gruwelijk op de blaren.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Onno 7 mei 2016 om 14:26

   Mijn ouders zijn nooit ‘koningsgezind’ geweest. Helaas zit mijn moeder nu de hele dag tegen die kop van Beatrix aan te kijken. Er hangt namelijk een portret van deze persoon aan de muur van de ruimte waarin zij zich bevindt.

   Like

 13. wauso zegt:

  Tistochwat, dit heb je dus te danken aan je buren ? Je overburen? En types die stemmen op de Staatspartijen ! Die moet je hiervoor bedanken !!! Wie je ook bedanken kunt zijn Politici. 2e Kamer E-mails zijn op internet te zien. Ook op Twitter zit het gespuis ! Ook ik heb hen vele malen bedankt, maar mijn Toon is anders als die van eenieder ! Krapuul, Gespuis, Genocidepleger, Bejaardenmoordenaar en hierbij de benodigde teksten waren bij mij eerder regel dan uitzondering. Laatst er nog een tussen gehad bij TPO. De volle honderd pond klei, en dat enkel omdat hij van de PvdA was. Bij Rechtse sites als GeenStijl, niemoller, DDS, maar ook bij anderen heb ik dan ook een ban. Dat is niet zoals ‘het heurt’ zo gaan we toch niet met elkaar om ! Voornoemde Sites zijn eigenlijk hypocriet ! Tja ‘der Rechtse Gutmensch’ hij heeft het nog steeds niet begrepen ! Bij een LinksKnecht respect afdwingen doe je door hem te laten voelen, dat hij Angst moet hebben. Ik heb weinig volgers met mijn methode en vanwege de verdeeldheid bij de RechtsKnechten heb ik mijn ‘gezwam’, maar op een laag pitje gezet ! Hier een paar mailtjes naar de HoerenClub, de 2e Kamer https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/02/3x-haagse-achterlijkheid/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ wauso 7 mei 2016 om 14:46

   En? Geen antwoorden gekregen zeker?

   Like

   • wauso zegt:

    Het gaat niet om de antwoorden. Het gaat erom dat je ze in de ‘ zeik’ zet, zodat gewone mensen het uiteindelijk ook gaan inzien ! Maar ik krijg wel vaker antwoord op mijn mails. Ik ben ermee gestopt vanwege de eigengereidheid van de RechtsKnecht. Ze kunnen samen nog geen deuk in een pakje boter slaan. Het is enkel ‘ego’ en dan houdt het voor mij op. Zelfs twitteren doe ik al bijna niet meer !

    Like

 14. Karen zegt:

  Tistochwat wat zou het fijn zijn als jouw hartverscheurende brief gelezen zou worden door de politiek en “ons” koningshuis. En dan nog durven zeggen dat het hier zo sociaal en goed geregeld is, ja voor hun en voor de gelukzoekers en asieleisers. Onze ouderen die onze maatschappij hebben opgebouwd met hard werken mogen niets kosten. Alleen voor zichzelf, de ongewenste mohammedanen en het ongewenste en zwaaroverbodige koningshuis daar is altijd geld genoeg voor. Ik wens jou heel veel sterkte want wat zal dit je pijn doen en aan je vreten.

  Like

 15. Onno zegt:

  Toen de echte Nederlandse overheid na WOII ijskoud de nek werd omgedraaid door met veel tamtam uit Londen teruggekeerde Prins Bernhard/Wilhelmina en hun trawanten i.s.m. de USA/GB,  hebben deze ouderen vaak geen enkel protest laten horen (laat staan de wapens opgenomen), maar juist met oranje vlaggetjes wapperend hard geholpen om deze onvoorstelbaar verrotte hoogverraders hier weer in het zadel te helpen. O.a. door hard (voor ze) te werken en zo voor de duvel te dansen.
  Dit is helaas de beloning die je daarvan uiteindelijk kunt verwachten.
  Ik lach niet en had het graag anders gezien.
  Maar we leven niet in feeënland!
  Destijds, toen ze jong en krachtig waren, wilden ze niet naar rede en gerechtigheid luisteren.

  Nu zitten ze gruwelijk op de blaren.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Tistochwat, er komt toch verandering, geloof dat maar en blijf hopen, want het komt. Het feit dat ze wel altijd geld hebben voor immigranten en hun eigen ouderen laten stikken, daar krijgen ze toch wel hun beurt voor. Boontje komt om zijn loontje, zeer zeker.

  Like

 17. Onno zegt:

  @Tistochwat “De goeden moeten onder de kwaden lijden, zegt men dan.”

  Maar Nederlanders hadden natuurlijk nooit mogen toestaan dat Wilhelmina, krankzinnig theatraal, na WOII over de meelstreep stapte zonder direct opgepakt te worden.
  Eerder laf dan goed zou ik ze dus willen noemen.

  Wij kregen destijds in 1945 geen twee handen op elkaar bij onze dappere medelanders. De sfeer van toen kennen wij goed in onze (hierdoor zwaar gedupeerde) familie. Met alleen hard werken onder een extreem verraderlijke, moord (of het psychische equivalent daarvan!) niet schuwende overheidsadministratie kom je er dus niet.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Onno 7 mei 2016 om 21:37

   [quote] Maar Nederlanders hadden natuurlijk nooit mogen toestaan dat Wilhelmina, krankzinnig theatraal, na WOII over de meelstreep stapte zonder direct opgepakt te worden.
   Eerder laf dan goed zou ik ze dus willen noemen. [/quote]

   Helemaal mee eens; hadden we in ieder geval van DIE poppenkast verlost kunnen worden.

   Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Even terug in de tijd, toen ik nog begon te werken na mijn opleiding 1972 in een verpleegtehuis en daarna in de ziekenhuizen. De eerste bezuinigingsronde kwam begin jaren ´80 al door. De disposebels (wegwerp artikelen) werden aan banden gelegd, het normale werk op een afdeling ging van 6 naar 4 man. Later eind jaren ´80 kregen we de eerste urennotering en welk werk. Elke minuut werd toen al geschreven om later door de managers te kunnen worden beoordeeld of het minder kon, minder mensen, minder uitgaven, minder tijd in wat dan ook steken. Naderhand toen ik op de operatiekamer werkte, zag je bv het verschil ook daar over een tiental jaren. Een scopie van meniscus was eerst ingegispt en na drie dagen kon je weg. Nu is het een scopie en als alles goed is aan het eind van de dag ben je al weg. Een rug hernia operatie was in de jaren ´70 zeker twee weken ziekenhuis, nu is het een korte week en naar huis en zo is het met alles. En heel sterk is dat bij ontslag om 10.00u of 12.00u, de nota tot en met die dag doorloopt, maar bij een nieuwe opname voor dat zelfde bed op dezelfde dag het ziekenhuis dus twee maal de dag prijs voor dat bed berekend, tussen de 500 en 700 euro.
  Vorige week las ik een bericht over België betreffende een onderzoek onder verpleegtehuizen. De provincie Limburg was het goedkoopste en de provincie Antwerpen betaal je 2000 per maand, waarbij eerst eigen vermogen wordt aangesproken, daarna van de kinderen.
  Het gemiddelde menu per week ziet er zo uit, maandag spagettie, dinsdag groenten frieten 5 mm plakje gebraden ham, woensdag bami schotel, donderdag lasagne, vrijdag wentelteefjes, bij elke maaltijd wel fruit. Maar de mensen onder ons die opletten zien dus dat er weinig aan vlees wordt uitgegeven. En daar zit ook de grootste besparing. Sodexo die de meeste keukens beheren is een beursgenoteerd miljoenen bedrijf en in feite een grote boef, gezien het bedrag wat de hulpbehoevende moet neer tellen per maand en de krappe zorg die er voor terug komt. Dit komt door het bodemcontract die Sodexo weet af te sluiten met verpleegtehuizen.
  Hier laat ik het maar bij.

  Geliked door 1 persoon

 19. Joshua zegt:

  Guardiacivil op
  7 mei 2016 om 23:52
  Dit zijn de oorzaken van de bezuinigingen die er op ons toe gepast worden, belangen verstrengelingen!!

  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/554126/hoe-de-echtgenoot-van-minister-schippers-tonnen-verdient-aan-haar-zorgbeleid.html

  Like

 20. Betsy zegt:

  Ben 75, ziek, ellendig, en aan de huisarts gevraagd om euthanasie. Werd die klootzak toch kwaad!
  Huisartsen zijn ook schuldig aan dit beleid. Het zijn proleten van het zuiverste water. Ze verdienen aan deze situaties heel veel geld en doen net of ze gek zijn. Ik hoor hier niet zoveel mensen over maar de huisartsen zijn mede schuldig. Mijn oom is vermoord in een bejaardenhuis te Amsterdam.
  Hij had geen benen meer, was weerloos en is door een asielzoeker IN HET TEHUIS WAAR HIJ LAG vermoord. Sokken in zijn mond, vuilniszak over het hoofd en klaar is kees. U weet natuurlijk wel dat deze man echt NIETS aan bezittingen had.
  Mijn moeder lag in Almere in een doodgahuis en inderdaad, na 5 dagen was ze dood.
  Werden we gebeld door een arts die zei: Ik liep toevallig langs maar uw moeder is dood hoor!

  Dit is Nederland. Helemaal gek!

  Zolang de mensen nog Groen(s)links stemmen is het hun eigen schuld.

  De graaiers in dit land vieren feest. Kijk maar naar ons koningshuis.
  De dochter van een massamoordenaar die naar u zwaait! Hoe is het in godsnaam mogelijk. 30.000 doden heeft haar vader op zijn geweten en die pleurislijder halen we binnen alsof het Sinterklaas is.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Betsy 8 mei 2016 om 08:44

   [quote] De graaiers in dit land vieren feest. Kijk maar naar ons koningshuis.
   De dochter van een massamoordenaar die naar u zwaait! [/quote]

   U heeft helemaal gelijk!
   U heeft ook gelijk als u zegt dat uw huisarts een klootzak is; vele huisartsen zijn inderdaad hypocriete klootzakken die niet willen begrijpen dat dood zijn soms beter is dan leven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s