Bill Clinton: “Viktor Orbán is een autocratische dictator”

Screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige Amerikaanse president Bill Clinton heeft het afgelopen weekend in het kader van een Amerikaanse verkiezingsmanifestatie aan de Universiteit van New Yersey de Hongaarse minister-president Viktor Orbán een “autocratische dictator” genoemd. De voor zijn vrouw campagne voerende Amerikaanse politicus kwam o.a. te spreken op Hongarije en Polen en verstoutte zich tot de uitspraak dat deze landen, die hun vrijheid aan de VS en de door de VS gewonnen “Koude Oorlog” hadden te danken, alweer genoeg zouden hebben van de democratie en op weg zouden zijn naar de “Poetinisering”; Hongarije en Polen zouden smachten naar een Führer-type respectievelijk autocraat als Poetin of – en dat bedoelde Clinton eigenlijk – als Donald Trump.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, noemde de uitspraken van de Amerikaanse ex-president compleet onacceptabel en een belediging van Hongarije. Szijjártó benadrukte dat de vrijheid van Hongarije door de Hongaren werd bevochten en dat de Hongaren door middel van democratische en vrije verkiezingen over de regering en de toekomst van hun land beslist hadden.

Colleen Bell, de Amerikaanse ambassadrice in Boedapest, zichtbaar ontstemd over haar eigen partijman Clinton, gaf slechts een halfslachtig statement tegenover de pers af: “De heer Clinton is een privépersoon en het gaat hier om zijn privé-mening.”

Bronnen:
http://dailynewshungary.com en http://hirtv.hu

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hongarije, Hypocrisie, Polen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

43 reacties op Bill Clinton: “Viktor Orbán is een autocratische dictator”

 1. Geert zegt:

  Ik hoop dat er heel snel vegitatie op je hartklep komt, bill the sigaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. Karen zegt:

  Een autocratische dictator? Nou laat ik het dan zo zeggen: ik heb vele malen liever een autocratische dictator als de heer Orban dan een zogenaamde democratische slapjanus regering waar wij het hier in Nederland mee moeten doen. En laten we het over die geldverslindende Europa verraders in Brussel helemaal maar niet hebben.

  Leve Viktor Orban!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Qvic zegt:

  Dit is weer één van de zogenaamde elite die hun arrogantie en leugens weer eens spuien.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.nrc.nl/next/2016/05/18/een-pvv-voor-moslims-dat-was-toch-niet-de-bedoeli-1619269?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=5om5&utm_content=&utm_term=20160518

  Een PVV voor moslims. Dat was toch niet de bedoeling?

  “Opinie DENK beloofde de verruwing van het debat te bestrijden maar ontwikkelde zich tot een onderbuikpartij voor moslims die zich wentelen in slachtofferschap, meent Ibrahim Wijbenga.

  In plaats van pareren zijn de DENK-mannen gebiologeerd geraakt door Wilders en zijn gedrag gaan kopiëren. Ze verzinnen complottheorieën, voeren karaktermoorden uit en zetten minister Asscher weg als Joodse belangenvertegenwoordiger. DENK valt bondgenoten aan in plaats van vijanden.

  Bij de PVV zullen ze zich in de handen wrijven, omdat DENK de vooroordelen over en stereotypen van moslims alleen maar lijkt te bevestigen”.

  Like

  • Ja, maar dat kon dan ook niet anders omdat het geen vooroordelen ZIJN, helaas voor alle moslimknuffelaars.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Denk? Dat is toch de Nederlandse afdeling van de turkse AKP?
   Welnu, ze gaan een gooi doen naar de stemmen van zwartjes (ik kan het niet laten) en hebben daarvoor het helle (zwarte) licht sylvana simons aangezocht.
   Maar zwart licht, dat kan toch alleen maar duisternis voortbrengen.
   Enfin, net zoals de turken van Denk komt mevr. simons ook uit een groep waarvan velen zich graag de eeuwige slachtofferrol aanmeten.
   Lieve hemel, je zal maar elke dag gefrustreerd door het leven moeten.

   Like

   • Karen zegt:

    Ieznogoedh, zelf denk ik elke keer erger kan toch niet? En jawel hoor natuurlijk kan het erger: Sylvana Simons! Ik ben denk ik een beetje een masochist want ik heb, stom stom, toch interview met deze trotse Zwarte met geblondeerd (!) haar bekeken en beluisterd. Maar goed nu weet ik het echt helemaal zeker, we hebben nu Sylvana dus dieper kan de politiek nu echt niet meer zinken!

    Like

   • wim zegt:

    Die Simons denkt dat die Turkenpartij nog wat kan groeien en probeert zich zo van een inkomen als Tweede Kamerlid te verzekeren. Kostje (voorlopig) gekocht. Opportunisme ten top onder de dekmantel van zogenaamde verontwaardiging over niks.

    Like

 5. Japio zegt:

  Die vent is zo gek als een deur en z’n bitch is nog veel gekker.

  Geliked door 1 persoon

 6. paulzwueste zegt:

  Bill Clinton, het rudimentair aanhangsel van opperheks Hillary, die dinosaurus uit het verleden, moet zich gewoon niet met het werk van zijn vrouw bezighouden.
  Dit duidelijk zwaktebod voorspelt daadwerkelijk de afgang van heks Hillary tegenover de toekomstige ene en waarachtige almachtige overwinnaar, redder van de mensheid: “TRUMP”!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Antivenin zegt:

  De autocratische dictators zitten in Brussel, Bill! (En de meelopers o.a. in Den Haag)

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Tja maar over die sultan/dictator in Turkije Erdogan daar hoor je de familie Clinton niet over. OOk niet over die dictators in het M.O. die de verkiezingspot van Hillary stevig hebben gevuld met de nodige miljoenen dollars. Maar ook hij laat weer eens blijken hoe slecht de geschiedkundige kennis is van de meeste Amerikanen.

   Like

 8. ildiko zegt:

  LEVE Orban en Trump !

  Geliked door 1 persoon

 9. Thom zegt:

  Die pijproker liet in een oorlog over Kosovo burgerdoelen als spoorwegbruggen waar een personentrein overheen reed in Joegoslavië en Montenegro bombarderen. Hij had geluk dat de dronkaard Boris Jeltsin president was van Rusland.
  Bij Poetin hadden ze Joegoslavië nooit durven bombarderen. Obama wilde in Syrië net als in Libië ook een no-fly zone en het land daarna kapot bombarderen en net als Libië overhandigen aan de door de Saoedi’s gesteunde ISIS terroristen en aan Erdogan. Over dat plan hoorde je opeens niks meer.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ron zegt:

  Het gaat niet zo goed in Clintons eigen land wat betreft democratie, dus laat hij zijn commentaar op oost-europese landen maar voor zich houden.

  Op andere gebieden gaat het in Clintonstan ook niet meer zo goed. De beurs van New-York staat er erg wankel voor en plotselinge grote verkooporders kunnen de beurs helemaal platleggen. Dit is door een kunstgreep op de beurs mogelijk voorkomen.

  SuperStation95 – New York Stock Exchange “Breaks” – Some Cry “Foul” Claim Intentional Stoppage to Block Sell-off
  https://www.superstation95.com/index.php/world/1335

  Like

 11. carthago zegt:

  Tarantino heeft een paar films over bill gemaakt, liep niet goed af voor bill. Kwam door de diarree uit z’n kop.

  Geliked door 1 persoon

 12. Benesha zegt:

  We leven in Orwelliaanse tijden. Wat hij bedoelt is dat mensen als Orban wél inzitten met hun volk en dat ze tegen de feitelijke dictatuur van de NWO zijn die als democratie wordt verkocht.

  Geliked door 1 persoon

 13. Fred zegt:

  Hadden wij hier in Europa maar meer mensen als Viktor Orban.
  En mag “Benghazi” Killary maar fors verliezen van Donald Trump.
  Dan komt “sigaar” Clinton ook niet meer terug.
  Een zegen voor de mensheid.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pegidafan zegt:

  Wat een oen jho die bil , ze smachten naar Poetisering , dat zegt meer over het westen dan over die landen . Ik werk toevallig met Roemenen , die vertellen mij dat het in de tijd van Ceausescu nog veel beter was als nu , en dat hoor je ook over Libie , Irak en ga zomaar door waar de yankees de machthebbers hebben vervangen . Dus bil een beetje zelfreflectie zou geen kwaad kunnen knul.

  Geliked door 1 persoon

 15. Clinton is eigenlijk geen privé persoon meer, daar zijn ex-vrouw al een leuk baantje voor hem in petto heeft……………… Een politieke manouvre gezien de komende presidents-verkiezingen in Amerika……..

  Dat soort politici hebben geen mening alleen maar machtsbelang, in dit geval EU wat US-blafhondjes retoriek teweeg brengt……..Immers gelijk belang: anti rusland, sociaal democratisch en pro EU

  Geliked door 1 persoon

 16. hans zegt:

  Tja, socialisten, moslims en links georiënteerde globalisten draaien natuurlijk altijd alles om wat ze juist zelf zijn als je niet meedoet met hun spel!
  Hij is zelf de belichaming van een autocraat, plutocraat en dictator.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pegidafan zegt:

  bil zei tegen Olga Lowinski heel de wereld moet naar de PIJPEN van amerika dansen , en de rest is geschiedenis. Wie is er een dictator ?

  Geliked door 1 persoon

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Bill Clinton: “Viktor Orbán is een autocratische dictator”

  Kan wel zijn Bill, maar je wijf is een misdadige leugenaarster. Als ik jou was zou ik me dáár maar eens druk over maken. Trouwens: laat je je nog wel eens pijpen de laatste tijd?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 19. Laat hij maar naar zijn eigen land kijken, want 47% van de Amerikanen verkeert in grote armoede en als de ijskast kapot gaat kan men geen nieuwe kopen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bas zegt:

  De machtsanalyse van meneer Clinton over “Viktor Orbán” is net zo veel waard als zijn betrouwbaarheid tijdens zijn presidentschap.Toen lekte pikante bijzonderheden uit over zijn stiekeme relatie met Monica Lewinsky. Clinton is als politicus onbetrouwbaar gebleken.

  Geliked door 1 persoon

 21. Republikein zegt:

  Het was een klapsigaar.
  Bell schrok ervan.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Beter een diktator, dan zo’n smeerlap als Clinton !

  Geliked door 1 persoon

 23. Guardiacivil zegt:

  Het is weer Amerika en zijn elite die via de politieke kanalen, congressen, besprekingen, voordrachten, recepties en lezingen proberen hun invloed en meningen naar buiten te brengen om zo een typisch Amerikaans strategie neer te poten om anderen over te halen die te delen. Alleen daarom al is het Amerika van tegenwoordig walgelijk, wansmakelijk en gevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 24. Bill Clinton was frequent passagier in pedo private jet ‘Lolita Express’

  Onlangs vrijgegeven vlucht logboeken tonen aan dat de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton meevloog met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein’s beruchte “Lolita Express” jet tenminste 26 keer. Lees verder >>>> https://jdreport.com/bill-clinton-was-frequent-passagier-in-pedo-private-jet-lolita-express/

  Geliked door 1 persoon

 25. Jan zegt:

  Clinton:
  * serieverkrachter:
  Juanita isn’t the only one: Bill Clinton’s long history of sexual violence against women dates back some 30 years http://www.albertpeia.com/oxfordassault.htm

  * verkocht rakettechnologie aan China voor geld gebruikt voor zijn herverkiezingen

  he China Connection Is the Real Scandal
  http://www.eagleforum.org/psr/1998/june98/psrjune98.html

  * oplichter: het Whitewater schandaal
  http://www.investopedia.com/ask/answers/08/whitewater-scandal.asp

  Like

 26. kruisridder zegt:

  Ik had als minister er meteen voor gezorgd dat die orale genotzoeker meteen als persona non grata het land uit getrapt werd.

  Geliked door 1 persoon

 27. Pingback: Hongaarse regeringswoordvoerder: George Soros ondersteunt migratie naar Europa! | E.J. Bron

 28. Jan zegt:

  Feminist Magazine: Bill Clinton Raping Juanita Broaddrick “Doesn’t Make Him A Bad Feminist”…
  http://dailycaller.com/2016/08/17/feminist-magazine-bill-clinton-isnt-necessarily-a-bad-guy-if-he-raped-juanita-broaddrick/#ixzz4HbxzunsS

  Wie neemt het feminisme nou serieus, is immers een subonderdeel van het socialisme, net als de genderkolder en de transgenderidiotie.

  Like

 29. Jan zegt:

  Bill Clinton: Detroit kan door vluchtelingen weer worden opgebouwd

  Hersenen duidelijk aangevreten door aids

  Like

 30. Jan zegt:

  Bill Clinton zwaar dementerend: Trump Would Be Impeached Already If He Were A Democrat


  “I knew [impeachment] wouldn’t succeed. It wasn’t a pleasant experience but it was a fight that I was glad to undertake,” he said. “I knew there was nothing impeachable and so we fought it to the end and I’m glad.”

  Clinton slammed Trump for “embarrassing” people like “Crooked Hillary” on Twitter.

  “I don’t like all of this. I couldn’t be elected to anything now because I just don’t like embarrassing people,” he said. “My mother would have whipped me for five days in a row when I was a little boy if I spent all of my time bad mouthing people like this.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/bill-clinton-trump-would-be-impeached-already-if-he-were-a-democrat/

  Clinton vergeet dat Hillary Trump voor nazi uitmaakte en zijn aanhang voor uitschot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s