Belgische staat verdedigt dragen van hoofddoek in ondernemingen

Screenshot_56

De Belgische staat heeft een advocaat naar het Hof van Justitie van de Europese Unie gestuurd om zich te verzetten tegen het verbod op het dragen van een hoofddoek in ondernemingen, zo schrijft L’Echo vandaag.

Het EU-hof moet antwoorden op een prejudiciële vraag over Samira A., een moslima die door G4S Secure Solutions ontslagen werd omdat ze weigerde haar hoofddoek af te doen tijdens haar diensturen. De vrouw besloot haar voormalige werkgever daarop voor de rechter te dagen.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Belgische staat verdedigt dragen van hoofddoek in ondernemingen

 1. Jean zegt:

  Hier bij ons in Vlaanderen zijn het gerecht en de politiek totaal onbetrouwbare instellingen, die knuffelen liever kinderverkrachters en vrouwenhaters dan de eigen bevolking te beschermen tegen barbarij.
  Respect: 0%

  Geliked door 1 persoon

 2. Ad de Koning zegt:

  Zo wordt het gezegde “die domme Belgen” toch nog bewaarheid. Wat een onderdanig
  volkje is het geworden behalve het Vlaams Blok natuurlijk.

  Geliked door 2 people

 3. Pieter zegt:

  Wat stelt het dragen van een hoofddoek nu meer voor dan : Ik ben beter dan u, u bent minderwaardig aan mij.
  Daar wil toch geen zinnig mens mee van doen hebben toch.

  Geliked door 2 people

 4. sjuad kirosati zegt:

  Nou dat heeft ze goed gedaan, straks als de islamitische droom voor haar uitkomt zal geen rechter naar haar luisteren, laat staan dat ze al een zaak kan beginnen.
  En de weemoed naar vroegere tijden toen de ongelovigen hun wereld hadden,, hoe mooi het toen was.
  Van de andere kant gaat dit nooit gebeuren dus laat haar lekker van de rechtstaat genieten,,, de muts.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Gewoon nooit een moslim aannemen , ” past niet in de werkomgeving ” , is toch een valide reden om iemand af te wijzen ?
  Bovendien zijn er duizenden redenen warom je iemand niet hoeft aan te nemen .
  Dat kun je toch zélf beslissen ?
  Je hebt het toch ook voor het zeggen of je wél of niet personeel toe wil voegen of niet ?

  Al moest ik zélf de toiletten schoonmaken , nóóit zou ik er een aannemen .

  Like

  • elisah zegt:

   Ik snap niet dat mensen een hoofddoek überhaubt als reden noemen, om vervolgens een hoop heisa over zich heen krijgen? Ze kunnen toch een excuus-reden gebruiken zoals, een ander was meer geschikt, beter gediplomeerd, meer ervaring, past beter in het team enz. Dat doen ze bij andere mensen die hun niet aanstaan toch ook?

   Like

   • exmarineman zegt:

    Nou Jean, hier in Nederland is het nog vele malen erger…. Hier heeft die zgn volksvertegenwoordiging in de volksmond 2e slaapkamer en NEPparlement genoemd een motie aangenomen (ingediend door socialisten en GroenLinks) om de islam en dus de moslims in Nederland te beschermen…… M.a.w. al die dreigementen richting ongelovigen, homo’s, uitgetreden moslima’s , vrouwen, autochtone bevolking, christenen enz enz is geen discriminatie door moslims meer noch racisme……..

    Like

   • exmarineman zegt:

    Het zal mij niet verbazen als ze bij de sollicitatie geen hoofddoek heeft gedragen, maar nu na een jaar opeens “van mening is veranderd”….. Gebeurt hier in Nederland ook regelmatig zoals onlangs nog bij een lerares die als moslima jarenlang zonder hoofddoek voor de klas heeft gestaan.

    Like

 6. Frans de Wit zegt:

  Die hoofddoeken is nog steeds een teken van vrouwen onderdrukking of onbenul. Er zijn voor bepaalde banen etiketten in het leven geroepen, maar die gelden dan alleen voor echte mensen zeker?

  Like

 7. carthago zegt:

  De Belgische staat gaat straks bij het europeesche hof aankaarten waarom het verboden zou zijn een vliegveld op te blazen, met als argument dat het indruist tegen de waarden en normen van terroristen. Let maar op, ze gaan het doen! De provocaties van de kalifaatratten worden steeds meer beloond, in België met voorrang ivm de rammeldan.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Ach, die zijn ook opgevoed met de ‘Europese Unie’. En nu stemt er een rechter iets anders. En dat kan dus niet volgens de ‘bewindhebbers’. Dus idd, een een advocaat naar EU-hof. Tjonge, wat zijn het een klojo’s daar in België.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  3 juni 2016 om 19:49~
  Het is allemaal te erg voor woorden, wij worden vervangen door de moslims, zij denken nu al macht over ons te hebben. Kom maar bij ons Jean, wij zijn zeer strijdbaar, ik trek me nergens wat van aan, leef mijn eigen leven, ga alles uit te weg wat me niet bevalt, maar!!! ik reageer er wel op met een comment. Ik denk dat Nederlanders meer strijdbaar zijn dan Belgen. Ik woon in een mooie een van de vele oudste steden van Nederland, al ik ze hier doorheen zien scharrelen (want ze lopen niet normaal) denk ik, ik ga de stad niet meer in, terwijl ik in het centrum woon en 25 jaar een winkel daar had. Ik moest hun huizen vaak inrichten, dat weigerde ik, ik neem geen geld aan van de gemeente, onze mensen moeten dat zelf betalen, dus daar was ik heel erg tegen, In die tijd wist ik niet wat ik zag, gesluierde vrouwen die mijn winkel binnen kwamen, ik stuurde ze allemaal naar huis, wil er niets mee te maken hebben, en nu, als ik door de stad loop ken ik bijna niemand meer, allemaal vreemdelingen. Het is echt te erg voor woorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s