“Vluchtelingen”centrum naast nudistenstrand gepland: geplande escalatie?

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Lezers van “Focus” waren niet weinig verbaasd  over het nieuws dat er in het district Meißen in de Duitse deelstaat Sachsen uitgerekend naast een kamp voor nudisten een “vluchtelingen”centrum gepland wordt. Vooral vrouwelijke gasten vrezen het ergste. “Als dit een uitzetkamp voor jonge mannen wordt, dan zal ik ´s nachts niet meer alleen in de caravan blijven”, wordt een vrouw geciteerd.

ongecensureerd.at

De commentaren op het forum lieten niet lang op zich wachten. “Je kunt je niet aan de indruk onttrekken dat menig besluit de confrontatie op de spits moet drijven”, schrijft iemand. “Nou, als dat er geen bewijs voor is dat iemand heel graag wil dat het escaleert”, staat er in een ander commentaar.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Vluchtelingen”centrum naast nudistenstrand gepland: geplande escalatie?

  1. Mirjam zegt:

    Sorry, maar met dit artikel lach je jezelf toch helemaal te pletter. Dit is de kat op het spek binden en kan inderdaad geen toeval zijn. Het kan twee kanten opgaan: of het is een beslissing uit verstandsverbijstering, of uit genialiteit.

    Misschien wordt het juist zo gedaan om te zien in hoeverre asielzoekers zich kunnen ‘aanpassen’ aan de westerse gewoontes, en dan spaart de overheid zich een uitzetprocedure uit en kunnen de ‘gasten’ meteen weer op een vluchtelingenbootje gezet worden, terug naar verwegistan en ‘auf nimmer wiedersehen’. Misschien dan dat er na negen maanden een geboortegolf zal plaatsvinden van nieuwe ‘Nederlanders’ en kunnen deze later de verkrachters laten overkomen in het kader van gezinshereniging.

    Maar alle gekheid op een stokje: het is verschrikkelijk voor mensen die vrij van alle ballast van de natuur willen genieten, zonder meteen verkracht te worden door, letterlijk, ‘beesten’ die niet in de natuur thuishoren. Het erge is dan ook nog dat daar mensen van alle leeftijden en gender verblijven in zo’n kamp. Dus de ‘beesten’ hebben de keus en zijn niet kieskeurig zoals we weten.
    Ik hoop dat er een oplossing aan de zuivere horizon komt voor deze mensen.

    Like

  2. Inderdaad moet dit wel gedaan zijn om een escalatie uit te lokken, dat kan niet anders.
    Maar met welk doel, vraag je je af……
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  3. Cathja zegt:

    Dit is echt geen toeval. Of je nu problemen hebt met nudisten of niet, je hoort niet opzettelijk een ‘vluchtelingenkamp’ op te zetten naast een nudistenstrand. Nudisten hebben een apart stukje strand voor henzelf toegewezen gekregen, en zorg er dan voor dat er geen pijnlijke confrontaties ontstaan. Ik kan me de ongerustheid van de vrouwen zeer goed voorstellen, want reken maar dat ze op de loer liggen, die hitsige kerels! En ga er maar vanuit dat ze vroeg of laat hun slag zullen slaan.
    Degene die dit heeft bedacht heeft kwade bedoelingen richting de nudisten. Dat ligt er duimendik bovenop.

    Like

  4. M.A.L. Sion zegt:

    De verantwoordelijke overheidsinstantie geeft zich hiermee wel bloot !!!!
    (lol)
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  5. exmarineman zegt:

    Lijkt mij niet zo moeilijk…. er moeten een paar mensen zijn die tégen de FKK zijn en dit is een mooie gelegenheid om het weg te krijgen. Wat zou anders een/de redenen kunnen zijn. Het is dus bewust gedaan.

    Geliked door 1 persoon

  6. elisah zegt:

    Men wil dat nudistenstrand daar weg hebben, dat is duidelijk.
    Geen enkel gezond persoon zou het in zijn hoofd halen om op die plek een vluchtelingencentrum te plaatsen.
    Dit zal wel de makkelijkste manier zijn om de nudisten te verjagen naar een andere plek, waarschijnlijk lukt het op een andere manier niet.
    Het is dus een valse en achterbakse manier die men hier gebruikt, zelfs de vluchtelingen worden op deze manier eigenlijk mis/ge-bruikt om het doel te behalen.
    Ik neem aan dat de vluchtelingen zelf, als ze de keuze zouden hebben, zo’n plek ook nooit zouden uitkiezen.
    Zelf zou ik iig niet op die plek willen wonen, uitzicht op zo veel (ongewenst) bloot vlees geeft overkill

    Like

  7. Motorman zegt:

    Asielcentra moeten naast varkenskwekerijen komen!

    Like

  8. Dit gaat een lange hete zomer worden.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    [sarcasme] Ik vind dat die vieze ongelovige hoeren allemaal een boerka moeten aantrekken op dat onreine naaktstrand. En die naakte homo’s die daar rondlopen, moeten van een hoge toren worden gesmeten. Zo’n toren kan toch gemakkelijk van belastinggeld gebouwd worden op dat naaktstrand? Ik bedoel maar: je moet de ‘asielzoeker’ toch wel een béétje tegemoetkomen? [/sarcasme]

    Like

  10. Tistochwat zegt:

    [quote] Vooral vrouwelijke gasten vrezen het ergste. [/quote]

    Het is stukken veiliger om een uitgehongerde vos in een afgesloten kippenhok los te laten.

    Like

    • Nemesis zegt:

      Dat zal de vos uiteindelijk niet overleven (lach). Een par kippen zullen ook wel sneuvelen, maar goed dat moet dan maar. Ik neem aan, dat jullie weten dat kippen hele echte killers zijn. En zo niet, dan weet je het nu. 😀

      Like

  11. Tja……PERVERSE GEMEENTE LIEDEN??

    Like

  12. Mirjam zegt:

    (ook sarcasme) Misschien is het wel iemand van de porno industrie die dit heeft bedacht. Gratis extreme filmpjes maken. Maar, serieus, mensen, het kan net zo goed iemand zijn wat dit bedacht heeft, die negatief gedrag van de asielzoekers aan de kaak wil stellen. Een soort van self fulfilling prophecy. Maar dat is waarschijnlijk té ver gezocht…

    Like

  13. Willie zegt:

    SHIT !!! En ons vrouw dacht dat t nudistenkamp een veilige plaats was om op verlof te kunnen ?? Allemaal blote kont , dus geen wapens kunnen verbergen , weeral een illusie minder dan

    Like

    • elisah zegt:

      Dan heeft u het bericht gemist, dat bepaalde moslimmannen hun anus aan het oprekken zijn om er wapens en/of explosieven in te vervoeren.

      Like

  14. Dat lijkt mij toch niet zo makkelijk, dan ruik je op afstand al een poeplucht en weet dan precies wie wat heeft, Doordat zij hierdoor incontinent van poep raken.

    Like

  15. Hahahahahahahahahahahaha ok ben weer opgestaan met moeite nee ben niet dik maar van het op de grond liggen van het lachen .
    Te debiel voor woorden en niets anders dan provocatie men wil gewoon een burger oorlog voor een financiele reset zodat ze hun spelletje weer verder kunnen spelen .
    @ Motorman niet naast een varkenskwekerij maar er midden in

    Like

Plaats een reactie