Agressieve verkiezingsstrijd in Berlijn: Twee aanvallen op verkiezingskraampjes van de AfD

Screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

Zaterdag escaleerden er tweemaal ruzies bij verkiezingskraampjes van de AfD in Berlijn. De politie en de binnenlandse veiligheidsdienst stellen een onderzoek in.

Een op dit moment nog onbekend persoon op een skateboard heeft volgens de politie zaterdag tegen 11.40 uur een politiek informatiekraampje van de Berlijnse “Alternative für Deutschland” (AfD) in de Karl-Marx-Straße in Neukölln aangevallen. Hij reed op het kraampje van de “rechts-populistische” partij af en gooide eerst rode verf uit een plastic fles tegen de stand. Daarbij werden zowel het kraampje als de medewerkers geraakt.

Daarop rende een van de AfD-vertegenwoordigers, een 54-jarige man, achter de vluchtende onbekende aan en hield hem vast. Met de daaropvolgende worsteling bemoeiden zich meerdere personen en ondersteunden de man op het skateboard. Een van de verdachten hield de armen van de 54-jarige vast, een ander sloeg hem met zijn vuist in het gezicht. Daarna verwijderden de beide zich en verdwenen in de bescherming van de menigte.

Ongeveer tien personen, die volgens de politie “hun onvrede uitten over de verdeling van flyers bij de stand”, werden door de gealarmeerde politieagenten aangesproken en hen werd verzocht het gebied rondom de stand te verlaten. De 54-jarige raakte bij de ruzie lichtgewond. De binnenlandse veiligheidsdienst Berlijn stelt een onderzoek in.

Korte tijd later vond er een andere ruzie plaats bij het tramstation Blankenburg (Pankow). Volgens de politie zou daar een 23-jarige vrouw tegen 13.20 uur vijf medewerkers van een informatiekraampje hebben beledigd. Toen een 49-jarige man haar een flyer wilde geven, zou de 23-jarige hem bespuugd hebben. Daarop zouden de mannen de 23-jarige vrouw hebben vastgehouden en haar in het tramstation hebben gedrongen. Gealarmeerde politieagenten namen de gegevens van alle betrokkenen op en startten een onderzoek wegens belediging, toebrengen van lichamelijk letsel en bedreiging met geweld.

De AfD is de afgelopen jaren steeds opnieuw het doelwit geweest van aanvallen door vooral “activisten” uit het linkse politieke spectrum.

Bron:
www.tagesspiegel.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Berlijn, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Agressieve verkiezingsstrijd in Berlijn: Twee aanvallen op verkiezingskraampjes van de AfD

 1. Dit is peanuts vergeleken bij de straten vol bloed die we over een paar maanden zullen zien als de corpocratische teringbende in de gaten krijgt dat het echt afgelopen is met dat geplak op het pluche van hun vazallen en hun helhonden uit gaan sturen. Homo sapiens not aquat contra ventem, zeg ik altijd maar. Dus stoppen met reaguren en schuimbekken, planken voor de ramen en een nieuwe nick. Vaarwel, tot op een ander continent.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ga je weg? En het begint net leuk te worden…

   Like

   • Nee, ik wacht nog effe maar koop voor de zekerheid de voorraad bruine bonen en blikken Smac van de Aldi op, plak er afbeeldingen van de verse Heilige Maagd en beschermvrouwe Sint Sylvana, van klagend Nederland, op en verstop de zooi in mijn roeiboot die klaar ligt om naar veilige oorden te vertrekken. Want voorwaar ik zeg u dat het niet lang meer duurt tot er mannen in vreemde pakjes en met zware zakken op je deur komen bonzen met hun roede in de hand om te vragen of er nog stoute minderen zijn die gevingerd moeten worden . En als je pech hebt kijkt er eentje met zo’n baard op zijn e-book, ziet jouw reaguursels, wijst met dat vingertje en voor je het weet wordt je opgepakt en meegenomen. Vandaar de foto’s van de Maagd Sylvana die mogelijk als enige nog een goed woordje voor ons kan doen. Sterkte.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Eindelijk leven in de brouwerij en prijsschieten op moslims!
    Dat vroeg ik vroeger al op mijn verjaardagen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Trouwens bij alle windstiltes is het gebruik van Bruine bonen aan te bevelen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Het enig goede aan het lezen van zulke tenenkrommende geschiedenissen is wel, dat je er weer eens aan kunt zien, dat de situatie in Nederland althans nog steeds niet uitzonderlijk is.
  Toegegeven, je krijgt de Nederlanders erg beroerd de straat op, dat is spijtig, maar voor het overige……
  De AfD is nog steeds niet zo geprofileerd als de PVV, en niettemin……Enfin, Links is overal even verbeten en verblind.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Jan zegt:

  Typisch links. In Amerika is men nu zover dat dit volk meent jacht te mogen maken op aanhangers van Trump en hen vervolgens in elkaar te slaan.

  video/1

  Zal niet lang meer duren en hetzelfde gebeurt in Duitsland

  Like

  • Nikolaos zegt:

   Ja, een hoop van die SJW/progressives/regressives hebben geen idee wat een discussie inhoudt. Beetje uitschelden, herrie maken, (dreigen met) fysiek geweld. Ik volg dat gedoe in Amerika een beetje, vooral hoe het er op universiteiten aan toe gaat. Nu schijnt het maar een minderheid te zijn maar dat weet ik niet zeker.

   En een minderheid die zo sterk in het eigen morele gelijk gelooft kun je beter niet onderschatten.

   Like

 4. ieznogoedh zegt:

  De linkse bruinhemden manier van doen is nog steeds volop aanwezig.
  Heb niet het lef een andere mening te hebben want op grond van het morele gelijk van links zul je bloeden. Want alles, maar dan ook alles is gerechtvaardigd om het linkse morele gelijk, of sterker nog, de linkse morele superioriteit aan de hele wereld duidelijk te maken.
  Een volgende stap wordt het met een grote groep aftuigen van mensen van AfD. Wat dan daarna komt kunt u zich zelf wel voorstellen.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  De nieuwe fascisten noemen zich antifascisten!

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  De daders zullen nooit gevonden / vervolgd worden de roverheid laat echt z’n eigen SA-leden niet aanpakken.

  Like

 7. Pingback: Het geweld komt weer van links: kraampjes Duitse AfD aangevallen door hooligans – De Dagelijkse Standaard

 8. Cathja zegt:

  Ik begin me af te vragen wat er nu erger is: links (of extreem links), óf de islam. Links kan op wrede wijze de eigen landgenoten bejegenen, en de moslims plegen het liefst geweld, maar beiden zijn erg. Ik denk daarom dat het weinig meer uitmaakt.

  Is het niet erg dat een volk zó totaal verdeeld is, mensen zó agressief zijn tegen mensen die op een vreedzame manier onder de aandacht willen brengen dat ze vooral als volk één moeten blijven, en geen sharia-wetten moeten toestaan? Dat het land niet geïslamiseerd moet worden?
  Dit artikel gaat over Duitsland en de AfD, maar wij hebben onze PVV, waartegen ook al regelmatig geweld is gebruikt. Huizen beklad, stenen tegen de ramen, etc. Veel mensen durven niet openlijk er voor uit te komen dat ze op de PVV stemmen. Ook op de werkvloer kun je beter maar je mond houden als je op Wilders stemt. Het kan je op termijn zelfs je baan kosten.

  Ik zie het heel somber in voor de EU, voor heel Europa. Bijna overal horen we dezelfde geluiden. Nog het minst in de voormalige Oostbloklanden, hoewel Polen ook al wel linkse geluiden laat horen.
  Nu weer de dreiging dat GB uit de EU stapt, en de woorden van Draghi dat de ECB mogelijk maatregelen zal moeten treffen om te voorkomen dat de euro in een vrije val raakt…..! Wát voor maatregelen, daarover laat hij zich niet uit.
  Allemaal zaken die dreigend overkomen, en ik zal niet de enige zijn die dit zo ervaart. Ik kijk ook met spanning naar 23 juni. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, zo is een gezegde, en welke onverwachte maatregelen Brussel zal nemen als de Britten wérkelijk de EU verlaten, daar wil ik nog maar even niet aan denken. Ik ben er niet gerust op.

  Laten we hopen dat het allemaal niet zo duister is als ons wordt voorgesteld.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben bang dat de EU van tevoren al maatregelen neemt. @Cathja, zodat het lijkt of zij gewonnen heeft, als je begrijpt wat ik bedoel.

   De EU zal alles in de werk stellen dat dit niet gebeurt [Brexit]. Zij weet echt wel dat er dan meer landen zullen volgen.

   Like

 9. paulzwueste zegt:

  De linkse honden zijn de kapo’s van de islam…!

  Like

 10. Ja leuk volkskrant propaganda stukje om de mensen op een dwaalspoor te zetten met ingangshoek radicalisering van de nederlander die het spuugzat is om in zn eigen land als derderangs burger behandeld te worden.
  Rechtstreeks uit het programma operation earnest voice waar vorig jaar 2’75 miljard aan gespendeerd is.
  Laat mij maar rechts zijn.
  Eigen volk eerst !.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s