Etnische minderheden

Screenshot_72

(Door: Ebru Umar)

Het zijn etnische minderheden die in Almere buschauffeurs het rijden door bepaalde wijken onmogelijk maken door stenen door hun ruiten te kogelen. Het zijn etnische minderheden die in Almere de buurtbewoners met steentjes bekogelen tijdens het boodschappen doen. Het zijn etnische minderheden die in Ede rel schoppen en auto’s in de fik steken. Het zijn etnische minderheden in Amsterdam maffiose praktijken ondernemen.

Etnische minderheden, oftewel Nederlanders van Marokkaanse komaf. Toch mooi hoe de scheidslijnen van de etnische minderheden met islamitische achtergrond lopen: Nederturkjes zweren trouw aan hun sultan aan de Bosporus die ze aanzet tot NSB-gedrag, Mocro’s zweren bij geweld. Elke. Week. Weer. Halen onze islamitische kansenparels met hun gedrag de krantenkoppen.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, gezond realisme, Islam, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Nederland, Overheid, Rotzakken, Turken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Etnische minderheden

 1. Berthe zegt:

  Ebru is simply the best!
  En u, lezer, pak a.s. zaterdag auto of trein en ga naar Breda om daar vanaf 14 uur de islamisering samen met gewone, weldenkende Nederlanders een halt toe te roepen! Zie website http://www.pegidanederland.com voor meer info.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  En dan moet een etnisch turkse dame ons vertellen hoever wij al van het pad afgedwaald zijn.
  Goed gezegd Ebru.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  O, wat een krantje de – Metro -. Ik verheug mij er op als mijn vrouw weer eens een exemplaar van haar werk meebrengt. Nederland zit vol van dat moslim tuig die bescherming krijgen van alle bestuurders en justitie. En jaarlijks komt er massa’s van zulk tuig ons land binnen. Illegaal, crimineel, het maakt niet uit, iedereen is schijnbaar welkom in Nederland. En ze worden als schoothondjes vertroetelt. Hoe zal deze tragedie voor ons eindigen…..

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik ken geen enkele Nederlander van Marokkaanse afkomst, ik ken geen enkele Belg van Marokkaanse afkomst ik ken wel (niet met naam en niet persoonlijk) Marokkanen met een Nederlands of en Belgisch papiertje wat op zich al een misdaad is.
  Je bent man of vrouw, je bent Nederlander of Marokkaan maar nooit beide.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry Kooistra zegt:

  Ik had vorig jaar ook niet gedacht dat ik PVV zou gaan stemmen. Maar alles overwegende doe ik dat de komende verkiezingen toch maar wel. Niet met tegenzin. Met een tegenstem. Genoeg is genoeg. Minder is beter.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Het Toekomstige Europa ?

  15 tegen 2 man…………..

  Magrebhins ( Marocs/ Algeriens ) in aktie tegen 2 “blanken”, met aan kop de “bekende= [beruchte ] rapper
  Karim Bensadia, alias le rappeur marseillais K-Rhyme le Roi, 46 ans,

  De middelste met blauw shirt is de rappeur/ophitser.
  In tegenstelling tot wellicht NL, is het hele zooitje gearresteerd…………..

  Like

  • Cathja zegt:

   Wie durft er nog ‘correct’ te zijn na het zien van deze beelden? Je krijgt toch alleen maar een gevoel van afkeer en walging als je die lui als wilden tekeer ziet gaan?
   Welke regeringsleider heeft nog het lef om hardop te zeggen dat wij deze ‘mensen’ nodig hebben? De haat tegen deze wilden wordt steeds meer voelbaar. Mensen beginnen het correcte wat meer van zich af te schudden en de dingen bij de naam te noemen. Als we niet langer over het onrecht wat ons wordt aangedaan zwijgen, komt er echt een moment van radicale omkeer. Het kwaad is al ver doorgeschoten, maar we kúnnen nog omkeren op deze heilloze weg.
   Begin als overheid eerst maar eens die correcte houding overboord te gooien. De rest gaat dan vanzelf.

   Like

 7. Petje af voor Ebru ! Heb hier niets aan toe te voegen. Prima verwoord !

  Like

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Een hele moedige vrouw om het beestje bij de naam te durven noemen. Onopgevoed tuig is het daar in “El Mere” !

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Waarom ziet Ebru Umar wel wat politiek.correct/links weigert te zien?

  Waarom is de EU – koste wat het kost – van plan om Turkije bij Europa te halen, wat de gevolgen ook zullen zijn?

  Machtswellust – een maatschappij willen vormen naar eigen opvatting – die zover gaat dat het belang van het eigen volk – haar veiligheid en welzijn – volkomen ondergeschikt wordt gemaakt aan eigen zelfzuchtig streven?

  Ik ben bang dat dit de waarheid is.

  Like

 10. wauso zegt:

  Nederlanders zijn laffe mensen met een Achterlijke gedachtegang. Daar moeten wij uitzonderingen het mee doen. Het is wachten op de grote aanslag of op de ‘gang’, die mensen- vernietigend door stad en dorp zal trekken. Dit laffe volk zal niet eerder opstaan voor allereerst ze de dood werkelijk in de ogen zien ! En zijn er al een paar Helden, dan worden deze ‘vernietigd’ door de Politieke Clan, die PVVers het liefst wil doden en/of deporteren !

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ebru heeft gewoon hartstikke gelijk. Marokkaanse en Turkse ouders maken zich niet of onvoldoende druk om wat hun kroost uitspookt. Bestraffen doen ze hun kinderen niet, en als onze overheid het ook nog eens laat afweten om deze raddraaiers/criminelen keihard aan te pakken, dan krijgen we inderdaad een onleefbare samenleving, met (grote) aanslagen, gewonden en wellicht ook doden. Gaan we dan met betraande ogen ‘stille tochten’ houden?

  Ik doe daar niet aan mee. Er zijn al genoeg huichelaars in dit land. Er is voortdurend op deze gevaarlijke ontwikkeling gewezen door Wilders, maar ze negeren hem als de pest. Politici die ooit voor de camera’s vertellen ‘hoe verschrikkelijk’ ze een aanslag vinden, kunnen we maar beter in hun gezicht uitlachen. Omdat men Wilders’ waarschuwingen in de wind blijft slaan maakt onze overheid zich mede schuldig aan alles wat dat tuig met ons van plan is te doen.

  We zijn in elk geval gewaarschuwd!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja.
   Je schrijft dat marokkaanse of turkse ouders zich niet of onvoldoende druk maken om wat hun kroost uitspookt. Het is nog vele malen erger…
   Als ze zich al bezig houden met hun kroost is het juist om ze aan te moedigen ons blanken te terroriseren!
   Het gedrag van de buitenlandse psychopathische jeugd wordt niet alléén veroorzaakt door onderlinge groepscontacten, maar in de alleréérste plaats door de opvoeding thuis.
   “INDERDAAD” Sic! Dáár al wordt de haat in de hersenen van de peuter geplant, die vervolgens in de puberteit en later tot volle wasdom komt, met alle instemming en begeleid door diezelfde ouders…!

   Ebru heeft 100% gelijk als ze schrijft dat de opvoeding van de ouders niet deugt, maar wat willen wij verwachten van moslim-ouders die zèlf als kind door hun eigen ouders al geïndoctrineerd zijn door en met de haat die in de koran en in de moskeeën gezaaid wordt???
   Vandaar zijn die zogenaamde “gesprekken” van burgemeesters met de ouders van de terroristische jongeren ook zo ongelofelijk hypocriet en vals bedacht door een overheid, die zogenaamd meent dat we te doen hebben met mensen die hun verantwoordelijkheid zullen nemen t.o.z. van onze samenleving met onze normen en waarden…

   Kwaad moet je met kwaad bestrijden. En hier wordt het kwaad zogenaamd “bestreden” met zalvende woorden i.p.v. geweld.
   Het kwaad is alléén en uitsluitend datgene wat die ouders en jongeren zullen begrijpen. Ze zullen het herkennen omdat ze er van doordrongen zijn.
   Straffen in de vorm van gevangenisstraf en het inhouden van uitkeringen. Mocht dit niet helpen met uiteindelijk definitieve uitzetting, terug naar marokko.
   Dat dit laatste niet zou kunnen is een regelrechte leugen. Die nu trouwens al in belangrijke mate zijn kracht heeft verloren door de ll. gewijzigde verdragen met marokko inzake de hoogte van het kindergeld en andere uitkeringen. Zet ze maar over de grens en laat het volgende land ze maar verder transporteren. Dit zal uiteindelijk werkelijkheid worden als de situatie werkelijk onhoudbaar is geworden.
   Die werkelijkheid komt onafwendbaar op ons af.

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Mee eens.
    Gelukkig zijn er ook nog ouders en kinderen zijn die het wel goed doen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    elisah.
    Dat ben ik volkomen met je eens.
    Altijd de positiviteit blijven zien, ook al is ze nog zo minimaal.
    In dit geval bedroevend klein maar toch… Dit zijn de allerbeste mensen.
    Mensen die uit zo’n ongelofelijk achterlijke bende komend de kans zien om zich te ontwikkelen tot achtbare medemensen.

    Like

 12. carthago zegt:

  Het is nu 1933, rotte rutte heeft samen met druncker de macht genomen.De club snel geimporteerde kalifaatratten en marokkaanse kokosnoten zijn zodanig vermeerderd dat zij bij de komende Coup als ordetroepen met bruine laarzen door dorpen en steden marcheren. Het wordt hier Orlando in het groot en dus simpel gezegd gegarandeerd oorlog.

  Like

 13. elisah zegt:

  Zij heeft pas ballen, ondanks alles wat ze meegemaakt heeft, blijft ze doorgaan met de vinger op de rottende wonden te leggen. Ik hoop dat haar verder niks zal overkomen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Mevrouw Umar maakt nog steeds dezelfde fout, bedoeld of onbedoeld; ouders zijn niet het echte probleem van haatkoters. Ouders gaan heus niet ineens hun kinderen anders opvoeden. Ze voeden ze op tot moslims. En dat is het probleem.
  Je kunt 100 jaar wachten tot ze hun kinderen Nederlands gaan opvoeden (en we wachten al bijna 50 jaar) maar dat gaat niet gebeuren. Moslims voeden hun kinderen op tot moslims. En dan mag stelen, liegen, bedriegen, mishandelen, sadisme, vandalisme.
  Op een dag gaan we kinderen met een strafblad met hun ouders het land uitzetten en zal de criminaliteit enorm dalen. En dat heeft niks met opvoeden te maken, maar met uitkeringen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als ik ,t goed begrijp zijn er toch nog heel veel Nederlanders die niets weten van islam/moslims !
   Dus op een dag ……………etc, maar goed “hoop-doet-leven”

   Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , vind het ook nogal optimistisch .
   Iedere keer als je denkt : dat kunnen ze toch niet máken , dan blijkt dat een of andere NSB-er weer iets heeft verzonnen dat ze tóch weer kunnen blijven .
   Nee , helaas , ik ben hier niet positief onder .
   Er wordt haast niemand uitgezet .
   Onze enige hoop is nog Wilders , maar gezien de peilingen – voor wat het waard is – ben ik bang dat de grote meerderheid tot het laatst toe niet zal beseffen hoe ver we al nat zijn .

   Vanmorgen nog een discussie gehad : ” ja maar , we moeten de vluchtelingen helpen ” ,
   Ja , mevrouw , maar er komt slechts vier procent uit een oorlogsgebied , de rest zijn moslim”soldaten” en zwarte handophouders .
   “oh éérlijk” ?
   Léés je niks , dan , vroeg ik .
   Ze wees op twee kleuters , “nogal druk” .
   Ze dacht dat er hier misschien ook wel eens een aanslag gepleegd kon worden .
   “Het wordt een burgeroorlog ” opperde ik .
   Ze pakte haar twee kleine kinderen en trok ze tegen zich aan , “zou het ” ?
   Ja natuurlijk , dat voel je toch op je klompen aan ?
   “Goh” !

   Nou ja , hopelijk heeft de dominee het er morgen nog over .
   Maar dat zal wel weer niet , die steken hun kop ook liefst diep in het zand .
   En zo ettert de boel maar door .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s