Woedende jonge mannen uit de islamitische wereld

Screenshot_85

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet pas sinds de aanslag van Nice weten de mannen achter de schermen van ISIS dat er in de steden van Europa genoeg jonge mannen van buitenlandse komaf zijn die te mobiliseren zijn voor de wereldoorlog van de radicale islamieten, en dat blijkbaar ook zonder rechtstreeks contact.

De centrale taak die het Westen in de worsteling met het totalitarisme uit het Morgenland moet overmeesteren, is een einde te maken aan deze rekrutering. […] Des te belangrijker is het dat landen er heel goed op letten voor wie ze hun deuren openen.

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst vond in de vluchtelingenstroom van afgelopen jaar 17 personen die in opdracht van ISIS naar Europa zouden zijn gereisd. Het aantal migranten, bij wie wegens ontbrekende perspectieven de teleurstelling over het Westen is voorgeprogrammeerd, zal echter veel en veel groter zijn. Wie echter woedende jonge mannen uit de islamitische wereld in groten getale opneemt, moet weten dat enkelen van hen de dood kunnen (mee)brengen, misschien ook pas in de volgende generatie. (Goed samengevat door de uitgever van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, Berthold Kohler. De concrete aanwijzing op de kinder- en gewetenloze persoon die er dagelijks voor zorgt dat het oorlogsgevaar voor Europa´s kinderen groter wordt, ontbreekt echter!)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, ISIS, Islam, Islamisering, Jihad, mainstream-media, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Woedende jonge mannen uit de islamitische wereld

  1. Angie1968 zegt:

    Ze moeten gewoon allemaal dood! Dit zijn Untermenschen! Dood aan de Islamieten.

    Like

  2. Marc zegt:

    “Des te belangrijker is het dat landen er heel goed op letten voor wie ze hun deuren openen.” En dat is precies het thema van Trump en Orban!

    Geliked door 1 persoon

  3. Als ze ontevreden zijn en niet krijgen waarop ze vinden dat zij recht hebben berg je dan maar. Dan heeft ISIS er zo een stelletje barbaren bij.

    Like

  4. Jan zegt:

    Schwarzer Schwarzfahrer, oder, Ein ganz ‘normaler’ Tag:

    Like

Plaats een reactie