Hillary Clinton . . .

Screenshot_8

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t José K.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hillary Clinton . . .

  1. Angie1968 zegt:

    …will ruin everything, because I’m powerhungry, obsessed with money. But most of all, I have a mental disorder and a braininjury due to a stroke, which renders me incapable of leading the country. I cannot be trusted with the highest office in the world. I don’t have the capacity for it.

    Geliked door 2 people

  2. dutchdl zegt:

    Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
    Fuck this BITCH!!

    Like

  3. Lee zegt:

    Mijn god, the devil in disquise

    Like

  4. Taljaard zegt:

    Trump is bezig om zijn eigen glazen in te gooien.
    Hij had gewoon zijn mond moeten houden over die gesneuvelde Amerikaans-Pakistaanse kapitein.
    Het lijkt erop dat hem dat flink wat stemmen heeft gekost; misschien wel de verkiezingen..
    En eerlijk gezegd vind ik dit ook behoorlijk dom.

    Like

  5. Dat wijf zit gewoon vet pillen te poppen hahahahahahahha

    Like

  6. Anna zegt:

    Nog een uitspraak vergeten ; ik word graag als jullie: islamiet….

    Like

  7. Aegolius cs zegt:

    Enige dagen terug toen ik in het luchtkasteel, de marmeren vloeren dweilde vanwege de achterstallige betalingen van mijn vrouw, kwam ik in de luxe lobby enkele gasten tegen op consult bij dé psychiater die van zijn vak wetenschap had gemaakt.

    Ik moet me even verduidelijken. Mijn vrouw was wat terug door mij in behandeling gestuurd omdat ik niet wist wat ze nou wilde. Tenslotte had ze me gemeenzaam en zonder buitenechtelijke sex, gedurende mijn 8 jarig gekozen ambt voortdurend ondersteund. En dan meent ze het beter te weten na mijn ontslag. Ik moet bekennen en zeker niet tegen haar, dat ik het wereldbeeld heb veranderd sinds mijn kortstondig werkperiode.

    Haar wetenschappelijke behandeling bestond uit een grondig technisch ingrijpende analyse dat haar de weg wees dat waarin je geloofd, onomstotelijk en als waar zelf te accepteren en aldus uit te dragen. Dat heeft ze zich zeer te harte genomen.

    Maar tijdens mijn onbespied dweilen voor het vereffenen van de rekening kwam ik in de lobby hooggeplaatste tegen als Juncker en Schulz waarvan we hun hulpaanvragen inmiddels begrijpen. Nee, Merkel heb ik daar nooit aangetroffen.

    Op een dag was daar een psychiatrisch druk bevolkt seminar en te dien tijde een CNN uitzending over Trump. Onbekende medische krachttermen ving ik op maar bovenal hilariteit. Tijdens een wervende islamuitzending was het oorverdovend stil. Ook de islamitische wetenschap bedient zich psychiaters.

    Ik droom maar weer wat en dan is het niet waar.

    Like

  8. Aegolius cs zegt:

    Conservatieve Trump-criticus meldt zich als onafhankelijke kandidaat

    De conservatieve Evan McMullin bevestigt dat hij als onafhankelijke kandidaat meedoet aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

    Republikeinen die zich tegen hun eigen kandidaat Donald Trump verzetten zouden McMullins kandidaatstelling financieren, aldus bronnen in Washington maandag aan NBC.

    Tegenover ABC heeft de 40-jarige McMullin zijn kandidaatschap bevestigd. “In een jaar waarin Amerikanen het vertrouwen in de kandidaten van beide partijen hebben verloren, is het tijd voor een nieuwe generatie van leiders om op te staan.”

    “Het is nooit te laat om de juiste beslissing te nemen en Amerika verdient meer dan datgene dat Donald Trump of Hillary Clinton ons kan bieden. Ik wil me………

    http://www.nu.nl/buitenland/4303877/conservatieve-trump-criticus-meldt-zich-als-onafhankelijke-kandidaat.html?redirect=1

    Like

  9. Jan zegt:

    Hillary’s Weird Behavior: The Cover-Up

    HuffPo Silences Journo Who Questioned Hillary’s Health

    Like

  10. Jan zegt:

    Young Women Need To Watch This Before Voting Hillary

    Like

  11. Jan zegt:

    Broekpak wiste e-mails over Benghazi omdat zij het Personeel liet vermoorden vanwege de smokkel van wapens naar terroristen

    Like

Plaats een reactie