VIDEO Ayaan Hirsi Ali: “Waarom vechten feministen niet voor de rechten van islamitische vrouwen?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Feministes, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Ayaan Hirsi Ali: “Waarom vechten feministen niet voor de rechten van islamitische vrouwen?”

 1. Ja, dat is een goeie. Misschien willen wel een braaf vrouwtje zijn ten aanzien van hun man.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Al zolang als ik reageer heb ik de vraag gesteld waarom die feministen niet opkomen voor hun onderdrukte ssortgenoten.
  Ik kan me echt voorstellen dat zo´ n soort harnas met buiten meer dan 40 graden in de schaduw niet erg prettig is.
  Een vna de feministische boegbeelden, A Meulenbelt, heeft zelf een relatie gehad met een palestijn.
  Ik kan alleen maar concluderen dat die fem. de islam als links beschouwen en je eigen soortgenoten val je natuurlijk nooit af.

  Like

 4. Tja, Ayaan, waaróm niet? Daar hebben velen met jou zich intussen al het hoofd over gebroken: Het valt slecht vast te stellen, waar ‘m dat nou aan ligt omdat die krèngen, pardon, die feminísten, het vooralsnog verdómmen om daar een rechtstreeks antwoord op te geven. Het meest waarschijnlijke is nog, dat het zich afzetten tegen het “kapitalistische” systeem, en dús tegen WESTERSE mannen, voor hen meer prioriteit heeft dan het zich te weer stellen tegen het islamitische systeem, dat door die arme, onderdrukte öösterse mannen wordt gedomineerd, een streven, waarin zij zich bevestigd zien door hun gehersenspoelde, islamitische ‘zusters,’ wier beweringen omtrent de “zegeningen” van de islam en de “vrijwilligheid” van het dragen van de hidjab hen wel als muziek in de oren zullen klinken, want dan hoeven ze zich daar verder niet druk over te maken. Onnozele, linkse kútwijven!
  Kortom, Ayaan: De Feministen worden gedreven door snobisme, egoïsme en daarnaast door een enorm gebrek aan praktijkervaring en daar is echt geen kruid voor gewassen, helaas!

  Geliked door 1 persoon

  • colin de Jong zegt:

   Zo dat is pas duidelijke taal waar we wat mee kunnen Theresa. Ga zo door !

   Like

   • Aan mij zal het niet liggen, Colin: Ik wil wel!
    Ik wil zelfs gráág: Er is op dit vlak, in deze hoek,wel zóveel, dat ik ik er langzamerhand wel regelmatig uit zou willen slíngeren, niet alleen in geschrift, maar ook in wóórd, als je begrijpt, wat ik bedoel…..
    Alleen, dat laatste valt zo moeilijk te realiseren in een land, waarin men niet alleen de mensen amper meer de straat op krijgt, maar dat het zelfs nog presteert, een Pegida-afdeling van de grond te krijgen met een organisatie, die er achteraf bekeken vooral naar streeft, de beweging voor zichzèlf te houden en dus níet voor de, daarbuiten vallende, achterban, die voorál niet te veel eigen bijdragen moet gaan leveren!
    Als ze al weinig kans had om “groot” te worden, wordt ze dat op deze manier al helemáál niet, maar dat mag kennelijk de pret niet drukken. Oh, oh, zoiets kan weer alléén in Nederland!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa.
   Ik heb hier vroeger al geschreven dat die moslim-vrouwen zèlf hun problemen moeten oplossen.
   Naar ik meen stond jij daar toen niet geheel afwijzend tegenover…
   Ik blijf er bij dat wij dat probleem NIET voor die moslima;’s moeten oplossen.
   Dat moeten zij zèlf doen.

   Wij kunnen daar positief tegenover staan en ze desgevraagd helpen, maar wij moeten daar geen op zich staande acties voor voeren of geld in steken.
   Vind ik…!

   Like

   • Oh, maar dat beweer ik ook helemaal niet.
    Wat we hier echter zien is, dat de feministen in het westen -tenminste die van ná de lichting-Dresselhuys- het verschijnsel compleet dood zwijgen en dat Ayaan zich afvraagt, waaróm Nou: dáárom: Omdat ze het uiteindelijk niet zelf aan den lijve ondervonden hebben en hardnekkig hun kóp maar blijven volgen inzake hun kijk op de islam -net als heel Links trouwens.

    Like

 5. Angie1968 zegt:

  Dat vraag ik me nou ook al tijden af. Schreeuwen naat de welwillende andersdenkende medeburger, maar je grote bek dichthouden over eerwraak, mutilatie van vrouwen, massale verkrachtingen (tahharush), geweld binnen het huwelijk, ongelijkheid van rechten en kansen tussen man en vrouw in Islam. En dan stompzinnig met een hoofddoekje omlopen om je support te betonen met deze vrouwen….Dan ben je toch werkelijk gestoord!?

  Geliked door 1 persoon

 6. fransdewit zegt:

  Omdat feministen eigenlijk heel erg op zich zelf gericht zijn. En dat zijn die hoofddoeken draagsters ook.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Heel simpel : de huidge generatie feministen zijn de kant van de Gutmensch opgegaan, dus de islam is goed. Je moet vrouwen niet het recht ontnemen om bijv een hoofddoek te dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s