Genocidenontkenner Pechtold wil van Rutte’s terreurdeal met Turkije af

Screenshot_138

(Door: “Fubar”)

Ongelofelijke politieke opportunist. Wel de Erdoğan-stem binnen halen door Koser Kaya op de kieslijst te zetten en dan nu een beetje sputteren. Nooit was enige mensenrechtenschending een beletsel voor deze eendimensionale roeptoeter en ook nu horen we hem niet over de één tot anderhalf miljoen Koerdische ontheemden die door Erdoğan gegenocideerd worden met de 6 miljard Draghi’s van Mark – de oorlogsmisdadiger – Rutte. Nooit hoorden we Pechtold er over dat er in Turkije al jaren meer journalisten gevangen zitten dan in enig ander land. Pechtold vindt het allemaal wel best. Nooit hoorden we van Pechtold dat Erdoğan = ISIS. Pechtold vond de massamoorden, onthoofdingen en de vernietiging van het Christendom door zijn Ottomaanse broeders wel best.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Genocidenontkenner Pechtold wil van Rutte’s terreurdeal met Turkije af

 1. danny zegt:

  Pechtold hoort met zijn verraderlijke rotkop, aan de hoogste boom gehangen te worden.

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Tis om je kapot te lachen, als het niet om te huilen was.
  De grootste glijer …kereltje Pechtold ……ooit veilingmeester (was ie het maar gebleven)
  heeft ons Nederland verraden en verkwanseld met leugens en droge ogen!
  Ik kan gewoon niet naar m kijken zonder dat ik mijn bloeddruk voel stijgen naar ongekende
  hoogten.Niet meer doen Tien,dat is ie niet waard!!!

  Liked by 2 people

  • Je mag best laaiend worden, hoor! Wat jij nu tegen jezelf zegt, herken ik, als datgene, wat mensen herhaaldelijk tegen elkáár zeggen: “Denk aan je bloeddruk; dat is-ie niet waard.” Helaas gaat het ze in feite dan helemaal niet om die persoon zijn bloeddruk, maar omdat ze de rust in de tent willen handhaven: De redenen van diegene om zo kwaad te worden interesseren ze niet echt en ze willen er geen ‘last’ van hebben, dat is alles.
   Die Pechtold is compleet een bráákmiddel, die deze opportunistische draai wel weer zal maken om één reden: Om zich, op welke manier dan ook, in te likken bij “Bilderberg.”
   Het is wel jammer, dat zulke figuren altijd de dans ontspringen, omdat de Volkert van der G.’s en de Mohammed B.’s ze nu eenmaal nódig hebben, al moeten ze zich niet verbeelden, dat die daarnaast ook enige achting, laat staan sympathie voor ze koesteren.
   En de één of andere doorgedraaide rèchts-extremist zie ik alleen nog eens opstaan om, tot het uiterste getergd, één van dat soort sujetten om te leggen. Daarmee zit-ie dan óók weer verkeerd: Hij zou met dat soort miezerige, vileine mannetjes als Pechtold moeten beginnen!

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Bedankt voor je psychologische onderbouwing,
    Maar ik voel me nu net een klein meisje die op haar vingers getikt wordt door de juf!
    Kom op joh…..het is maar een reactie.
    Mijn reactie…….dat dan weer wel!

    Like

  • Oh, dat spijt me: Zo was het absoluut niet bedoeld:
   Het was een soort van reflex om dat ikzelf meestal extra geïrriteerd raak als ik me ergens over opwind en anderen dan beginnen van: Kalm, joh, denk aan je bloeddruk…..
   Dat is dan namelijk omdat ze op die opwinding niet in wensen te gaan en bij voorbaat de lucht schoon willen hebben. (Geldt niet zozeer, als iemand het tegen zichzelf zegt, natuurlijk.)
   Las trouwens ooit ergens, dat zo’n poging bij veel meer mensen als een rooie lap op een stier werkt; ze worden er dan alleen maar kwader door, omdat hun irritatie niet erkend wordt…..
   Dus tóch een psychologische onderbouwing, inderdaad.

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Volgende week loopt meneer Pechtold weer rond in Ankara met een pot glijmiddel, hij moet wel. Want ook bij D66 barst het van de moslims.
  GeenStijl heeft al wat aandacht gewijd aan het probleem van GsL, alwaar men linx is, beklaverd en progressief en toch overal moslims op het pluche heeft. Op een dag gaat dat botsen.
  Zo heeft Arrogander ook zijn huisslavin eruit geschopt, maar ziet nu de laars van Erdogan op zich af komen van zijn eigen partijgenoten. Hij kan dan wel de deal met Erdo willen stoppen, zijn partijleden staan op de loonlijst van Erdo.

  Liked by 1 persoon

 4. Anneke zegt:

  Ha, de grote D666 Pech-imaan vn ons land….! De dromer vn 72-maagden, de dromer vn allahs Demonisch 666-paradijs…ZIELEPOOT, rijp voor de D-666 schroot. “Kijk uit naar de verkiezingen, nog 7-mndn en 5-dgn geduld”!!! PFFFF.

  Like

 5. Het wordt vanzelf WO-III met deze waardeloze politici !

  Like

 6. Wat heeft Pechlul ons nou nog te bieden, als dat achterlijke gelul van hem dat nergens opslaat. Hij is vast op een goed betaalde baan af in Brussel met die janksmoel van hem. Als wij in de stront zitten interesseert dat niet meer, dan is hij binnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s