FOTO: Nice, augustus 2016 . . .

Screenshot_21

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO: Nice, augustus 2016 . . .

 1. Driek zegt:

  Wat een prachtige foto, ik ben er een beetje ontroerd van. Die regeringsleiders moeten zich diep schamen om ons op te zadelen met dat islamitisch tuig. Neen, dit hebben wij bejaarde lieden na de bevrijding in 1945 niet gedacht. Dat het ooit zover zou komen. Soldaten met machinegeweren ter bewaking op het strand. Ik leef in een fijne tijd.

  Geliked door 2 people

 2. elvimaran zegt:

  Israël leeft al teveel jaren zo. Nu komt het dankzij de EU in Europa …….. Stopt pas als de Islam (opnieuw) terug gedrongen is. Hopelijk deze keer zonder dat ze opnieuw kunnen toeslaan. En dat zal pas mogelijk zijn als de hele wereld doordrongen is van dit gevaar. Gaat nog even duren:(.

  Geliked door 2 people

 3. Ben bang van wel, dat het zelfs nog heel lang gaat duren, Alleen de leiders van de oostblok landen weten en begrijpen dat zulke culturen niet samen kunnen gaan.

  Like

 4. elisah zegt:

  IS had gedreigd deze zomer op alle costa’s en vele andere vakantiebestemmingen aanslagen te plegen, de strijders zouden zich oa vermommen als strand verkopers. Het lijkt bij Nice te blijven wat de aanslagen betreft en dat was geen echte door IS opgeleide moslim strijder.

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Met dank aan de religie van de vrede

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s