GEORGE SOROS . . .

Screenshot_35

Werkte voor de nazipartij in Hongarije. Zamelde kostbaarheden in van Joden die naar de vernietigingskampen werden afgevoerd. Verklaarde in een interview met CBS dat de periode toen hij met de nazi´s samenwerkte de mooiste tijd van zijn leven was.

Luister/kijk HIER naar het bewuste gedeelte uit het CBS-interview!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op GEORGE SOROS . . .

  1. Annette zegt:

    In dit geval is het zeker “jong geleerd oud gedaan”. Deze figuur is geboren in 1930, dus hij was 10 jaar toen de tweede wereldoorlog uitbrak. Wat een griezelig idee als je zo jong dan al zo verdorven bent. Ik mag hopen dat deze griezel het niet lang meer maakt. Als je ook naar die ouwe kop kijkt zou je dat bijna denken. Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat zo iemand nog rustig kan slapen ’s nachts.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Wat een vuil stuk vreten! Hij moet zich doodschamen voor zijn duistere, smerige verleden, maar ook voor zijn uitspraken! En zó iemand dwingt Europa tot het jaarlijks opnemen van 1 miljoen moslims? Wie geeft hem de ‘macht’ om ons daartoe te willen dwingen?
    Deze smeerlap had allang opgepakt moeten worden, in het bijzonder om alles wat hij aan strafbare feiten heeft begaan.

    Dát zo iemand nog rondloopt……!!

    Like

  3. Alphons Mantel zegt:

    de Europese politici kunnen dhr. Soros ook negeren, maar dat doen ze kennelijk niet.

    Like

  4. delamontagne zegt:

    l’histoire se répète

    Like

  5. Tistochwat zegt:

    Waarom krijgt deze ranzige, schurftige duivelsknecht geen kanker of een andere pestkwaal?

    Geliked door 2 people

  6. danny zegt:

    Val toch dood walgelijk mens!

    Like

  7. Guardiacivil zegt:

    Dan zou hij voor het eind van de oorlog 15 jaar zijn, oud genoeg om zich op te werken binnen de ss en misschien zelf wel het een en ander achterover gedrukt!!! Het begin van zijn kapitaal dus.

    Geliked door 1 persoon

  8. De plannen van de Elite worden volledig ondersteund door het programma ‘Agenda-21’ van VN waarin levens massaal moeten worden vernietigd. Volgens Agenda-21, dat ook door Nederland werd ondertekend, moet 85% van de mensheid verdwijnen om de planeet leefbaar te houden. Dit plan dient het doel van de globalisten om het grootste deel van de wereldbevolking uit te roeien en de rest totaal te controleren. >>> http://www.franklinterhorst.nl/Het%20mysterie%20van%20de%20Georgia%20Guidestones.htm

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Jan 21 augustus 2016 om 07:16

      Like

      • Jan zegt:

        Dat wijf is geestelijk en lichamelijk gestoord. Je ziet trouwens dat Bill Clinton dat weet omdat hij op het moment dat Hillary een aanval krijgt hij naar boven kijkt en probeert de aandacht af te leiden. Dat deze gek president mag worden is ongelofelijk en laat zien dat de Democraten even crimineel zijn als de roden hier in Europa

        Like

  9. Jan zegt:

    Waarom global warming kolder is:

    Soros Paid Al Gore Millions to Push Global Warming Policies
    Liberal billionaire George Soros gave former Vice President Al Gore’s environmental group millions of dollars over three years to create a “political space for aggressive U.S. action” on global warming, according to leaked documents.

    A document published by DC Leaks shows Soros, a Hungarian-born liberal financier, wanted his nonprofit Open Society Institute (OSI) to do more to support global warming policies in the U.S. That included budgeting $10 million in annual support to Gore’s climate group over three years.

    http://www.informationliberation.com/?id=55357

    Like

  10. Jan zegt:

    Amerikaanse ‘regering’ beschermt maffia:

    DCLeaks, a website that releases information on powerful political figures, has had part of its website taken offline after releasing a cache of documents on billionaire donor George Soros. The @DCLeaks Twitter account has also been suspended from Twitter for reasons unknown.

    http://dailycaller.com/2016/08/27/dcleaks-has-website-shut-down-twitter-suspended-after-releasing-soros-docs/

    Like

Plaats een reactie