Het wordt te veel! Steeds meer psychisch zieken en gekken die op ons los gaan!

Screenshot_57

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteravond in Hamburg: een man loopt besmeurd met bloed en bewapend op een politieagent af. Deze schiet hem neer. Opnieuw een geestelijk gestoorde gek? Dat zijn geen incidenten meer, maar normaliteit. Waar leven we eigenlijk?

Het wordt te veel

Alleen al in Duitsland en Zwitserland vonden de afgelopen VIER weken TIEN deels zware bloedige daden plaats. Kijkt u zelf:

18-07-2016: Bijlaanslag in Würzburg
22-07-2016: Bloedbad van München
24-07-2016: Amok in Reutlingen
24-07-2016: Bomaanslag in Ansbach
07-08-2016: “Psychisch” zieke verschanst zich in Saarbrücken
13-08-2016: Mesaanval in Luzern
14-08-2016: Mesaanval in Basel
16-08-2016: Mesaanval in een Zwitserse trein
16-08-2016: Mesaanval in München
20-08-2016: Gewapende aanval op een politieagent in Hamburg

Mijn 80-jarige ouders zijn bang om de stad in te gaan, moeders zijn bang hun kinderen naar het zwembad te laten gaan en overal heerst angst voor psychisch gestoorden, die willekeurig mensen doden. Dat is toch niet meer normaal! en dan zegt de Duitse minister van Binnenlandse Zaken ook nog: “Duitsland is een veilig land!” Dat is een aanfluiting, want de waarheid is: We zijn nergens meer veilig!

Bron:
www.michaelgrandt.de
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

28 reacties op Het wordt te veel! Steeds meer psychisch zieken en gekken die op ons los gaan!

 1. Het zijn toch wel allemaal doorgedraaide moslims ws met een KZ syndroom. Dat heb je ervan binnenlaten zonder een behoorlijke controle. Naast die controle mogen er nu ook wel een psychiater naast zetten. Zal een lekkere dure geschiedenis worden zo langzamerhand.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Niet zo vreemd toch ze worden met duizenden tegelijk geimporteerd, als je onze kranten leest slaan de “verwarde” mannen ook in Nederland dagelijks toe !!
  Om de islam te kunnen aanhangen moet je wel verward zijn, want een zinnig mens snapt die rotzooi niet !!

  Liked by 1 persoon

 3. Begint men hier nu ook al met “psychische zieken”??????????? Noem het beest gewoon bij de naam ! Het zijn gewoon MOSLIMS. PUNT UIT!!!!!!!!!!!! Ja, ze zijn geindoctrineerd door dat SPROOKJESBOEK………..

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Rini,

   Dit is wat de gemiddelde nieuwskijker en krantenlezer in de EU voorgeschoteld krijgt,verwarde mannen en psychiatrische patienten,de mensen die de”alternatieve nieuwssites” lezen natuurlijk wel beter weten!
   Dit stukje geeft aan hoe we besodemieterd worden door de media!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Rini Stegeman om 12:37

   Helemaal met u eens. Het zijn geen psychisch zieken, maar moslims met een missie.
   Zolang onze overheid volhardt in hun mening dat dit niets met de islam te maken heeft, zijn zij mede schuldig aan al het bloedvergieten en aan alle moorden die in naam van die zogenaamde god worden gepleegd!
   Het zijn inderdaad moslims. Zonder uitzondering.

   Like

 4. Pieter zegt:

  Je moet ook in Nederland met name in de grote steden verdomd goed op je tellen passen, steeds het straatbeeld scannen, anticiperen, met name op marokkaanse uitlokkers.

  Wie zegt dat Nederlanders zich veilig voelen, zoals wel in opinie onderzoeken wordt beweerd en waar de overheid goede sier mee maakt, heeft volgens mij geen vinger gekregen over wat er werkelijk speelt mbt veiligheid bij onze bevolking.

  Like

 5. Wim H zegt:

  De islam geeft niet op voordat het doel bereikt is…heersen over de wereld en de terreur van allah opleggen.
  Usama Dakdok legt duidelijk uit waar de islam voor staat…een lange video maar voor de degene die Engels goed kunnen volgen echt een aanrader.


  met vriendelijke groeten Wim H

  Liked by 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Ze zijn allemaal groot gebracht met het idee dat je pas een echte goede mossel bent wanneer je iemand dood gemaakt hebt.
  Maakt niet uit wie zolang het maar een Jood of een ongelovige is.
  En een echte goede mossel in de voetsporen van mo zelf willen ze allemaal zijn.
  Dan is het toch niet zo gek dat ze over gaan tot dit soort daden.
  Inderdaad verwarrend voor een normaal mens die niet zo is groot gebracht.

  Like

 7. elisah zegt:

  Het zijn vaak mensen die uit armetierige en achterlijke streken komen, waar ze hun hele leven al geestelijk vergiftigt zijn door bizarre religieuze haatpraat.
  Wanneer ze zien hoe goed en vrij wij hier leven en hoeveel beter het is in het Christelijke Westen, waar ook vrouwen meedoen en de zelfde rechten als mannen hebben, raken ze spontaan in een soort afgunstige psychotische shock.
  Omdat ze zich daarbij ook nog plotseling realiseren, maar niet kunnen bevatten of toegeven, dat hun religie en haatboek zeer achterlijk, waardeloos en fout zijn, draaien die figuren door, reageren ze primitief en willen ze ons dood hebben. Mannen keren hun frustratie en agressie altijd naar buiten toe, zeker mannen die nooit geleerd hebben zich te beheersen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jij weet er altijd wel weer een zalvende en oplossende reactie aan vast te plakken.
   Compleet met een reden waarom ze dat doen en er dus eigenlijk niks aan kunnen doen dat ze zo handelen.
   Ze zijn dus enkel wat gefrustreerd en wat agressief omdat ze zo zijn groot gebracht.
   Ze realiseren zich helemaal niet dat ze een achterlijk geloof hebben, dat maak jij er weer van.

   Nee, helemaal fout, ze hebben een opdracht, meer niet.
   Jij moet de politiek in gaan.

   Like

   • elisah zegt:

    Het klinkt misschien, door de formulering, zachter dan wat er werkelijk staat:
    Het zijn gevaarlijke, onverbeterlijke gekken, die ons vanwege hun religieuze gestoordheid en achterlijkheid willen afmaken.
    De frustratie en agressie wordt mede veroorzaakt door de afgunst richting ons, omdat we de zaken veel beter voor elkaar hebben, rijker zijn en in vrede weten te leven, ook grotendeels, doordat we ons niet ophouden aan een achterlijke, agressieve waanzin-religie.
    De oplossing heb ik niet gegeven, Bert, die durf ik niet neer te typen, ook niet in zalvende woorden…..voor de politiek ben ik totaal niet geschikt, ben er zelfs allergisch voor.😉

    Like

 8. VEILIG, HIER IN NEDERLAND. Vergeet het maar. Ze kunnen nog zoveel camera’ s ophangen en verlekkert naar de beelden zitten kijken als iemand wordt aangerand, verrot geslagen of zelfs wordt verkracht. Ze doen toch niets, als alleen maar kijken. Horen zien en zwijgen is de mode.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Er kijkt helemaal niemand mee met al die camera’s.
   Dan zou je honderdduizend man/ vrouw achter een scherm moeten zetten 24 uur per dag.
   Die beelden gaan ze pas opzoeken nadat er iets gebeurt is.
   Dacht jij echt dat er iemand mee kijkt als jij langs een camera loopt?

   Like

 9. delamontagne zegt:

  ADEL KERMICHE: Dit is geen moslim…………!

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/07/170693_132823000117768_180757_o.jpg?w=1239&h=1653

  Terroristen zijn geen moslims, dat is wat je zowat in elke krant kunt lezen na WEER een aanslag.
  Na Merah in Toulouse is nu Adel Kermiche, die de priester in Normandië heeft onthoofd, die op het moslim-kerkhof van Puiseux-Pontoise (Val-d’Oise), wordt begraven.
  Een mooie illustratie hoe de media ons bedriegen………..

  Wat we beter met hun kadavers kunnen doen………….

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/08/les-trois-petits-cochons.jpg?w=527&h=395

  Like

  • elisah zegt:

   Het blijkt ook nog eens, dat de parochie van de vermoorde priester, een donatie van een stuk grond had gedaan aan de moSSlims om er een moskee op te bouwen.
   Zo werd de priester dus bedankt voor de naastenliefde en compassie…

   Like

  • Ron zegt:

   “Wat we beter met hun kadavers kunnen doen”

   Goed idee, op laten vreten door de varkens.
   Of ingenaaid in varkensvel begraven. Met de voeten naar Mekka toe, of met het hoofd naar beneden. Maar niet vergeten, eerst dompelen in vloeibare reuzel.

   Like

 10. Onno zegt:

  Ik ken heel wat westerse burgers met een oorlogs(misdrijf)trauma door krankzinnig misdadige overheden. Maar geen een daartussen die (als gevolg daarvan) in treinen mensen de keel gaat afsnijden ofzo.

  ‘They just fade away’ meestal. Misschien hebben bedoelde overheden er wel belang bij om ze sluipend als proactief gewelddadig en gevaarlijk af te schilderen……

  Like

 11. Gerben zegt:

  En zo trekt de geest van de antichrist zeker maar vast over de wereld. Het zal echt niet bij Europa alleen blijven. Ook in de VS krijgen de moslims (met dank aan Obama) veel ruimte en zo gaat het steeds verder.

  Like

 12. R. N. zegt:

  Moslimpsychopaten hebben schijt aan onze wetten, want de enige regels waar ze zich aan moeten houden zijn die van de hysterische historische opperpsychopaat Mohammed. Bij een volgende kamikazeactie de psychopaat niet meteen doodschieten, maar eerst insmeren met varkensvet. Dan gaan de beloofde beloningen (waar ze het allemaal voor doen) in het Allahhiernamaals aan hun voorbij, en haalt de volgende psychopaat zich niks terroristisch meer in de kop. Beleid dat we aan Markje en Diederikje niet over kunnen laten, by the way, daar hebben echt een Geert voor nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s