Valls: ‘Frankrijk heeft moderne islam nodig, geen boerkini’

Screenshot_82

(Door: Bauke Schram)

Frankrijk heeft behoefte aan een moderne versie van islam en de boerkini hoort daar niet in thuis. Dat is het oordeel van de Franse premier Manuel Valls.

De kusten van Frankrijk zijn al wekenlang het toneel van een heftige discussie, die ondertussen internationaal wordt gevoerd. Het onderwerp: de boerkini. Een aantal Franse burgemeesters kondigde aan de badkleding te verbieden op de stranden, wat enorme ophef veroorzaakte.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, Moslims, Naïviteit, political correctness, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Valls: ‘Frankrijk heeft moderne islam nodig, geen boerkini’

 1. Geert zegt:

  Frankrijk heeft geen islam nodig, ook geen moderne want dat bestaat niet.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Wat een gelul , de moderne islam, de islam light een hersenspinsel van een roeptoeter !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Moslima’s die op de Europese stranden boerkini’s dragen, willen daarmee zeggen: “wij zijn hier, en jullie hebben ons maar te accepteren en te respecteren”.
  Deze kleding is een uiting van de oprukkende islam. Het is een zichtbare uiting van een ‘geloof’, en dat is in Frankrijk in elk geval verboden.
  Er zou over dit onderwerp eigenlijk geen discussie moeten zijn; Frankrijk verbiedt gewoon alle zichtbare uitingen in de openbare ruimten van welk geloof dan ook. Het is jammer dat de Joden en christenen hier ook de dupe van zijn geworden, maar als moslims geen grenzen worden gesteld, dan gaan ze telkens een stap verder, en worden ons straks (bij voldoende aanhang) hun eisen opgelegd.
  Om dat te voorkomen moeten de goeden dan maar onder de kwaden lijden.

  Like

  • fleckie zegt:

   Als men die hobbezakken-draagsters tegenkomt, gewoon negeren. Net doen of ze niet bestaan, en…NIET voor ze opzij gaan, wedden dat ze dan tegen iemand ‘opbotsen’.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Ik ga alleen voor ouderen die slecht ter been zijn of gehandicapten opzij, de rest respecteert maar waar ik loop. Ik stuur op niets aan, maar laat mij ook niet uit mijn land wegjagen. De moslim en de moslima sturen vaak expres aan op een botsing, hoe miniem ook. Ik heb het meegemaakt dat zo’n testosteronbom zelfs zijn jasje uittrok, na expres en in volle vaart tegen mij aan te botsen, om met mij op de vuist te gaan omdat meneer van mening was dat ik op zijn grondgebied liep en ik mij onderdanig diende op te stellen, maar ik wist van geen wijken waarna de moslima van dienst ons minderwaardigheidscomplexje uit alle macht op andere gedachten probeerde te brengen, hetgeen uiteraard lukte.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Neen, Frankrijk en geen enkel land zou de islam moeten willen. Islam is haat, haat en nog eens haat, tegen iedere andersdenkende, Jood, of christen!

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Moderne islam bestaat niet.
  Islam mis islam, vraag maar aan IS.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Voor wat belangrijkheid betreft kun je zeggen dat na de president de premier de belangrijkste persoon in het land is. Als dan een dergelijk hooggeplaatst persoon zegt dat zijn land de ISLAM NODIG HEEFT – in welke vorm dan ook – is het bedroevend gesteld met dat land.
  Frankrijk heeft het nodig dat Marine le Pen zo spoedig mogelijk deze landverraders aflost. Samen met Frau Petry, Geert Wilders en de Hongaarse Orban en nog wat leiders van anti-islampartijen kan Europa wellicht verlost worden van deze nullen in het kwadraat. Weg ook met Juncker en Timmerfrans.
  Er moet dringend grote schoonmaak gehouden worden. Bij Wenen en Poitiers kon strijd geleverd worden op één specifieke plaats en vervolgens de verslagen vijand teruggeslagen worden. Nu zitten we met een 5e colonne die al tot in de haarvaten van onze samenleving is binnengeslopen. Dat betekent dat als het sein gegeven wordt heel Europa straks frontlinie is. Dat betekent vervolgens dat de gehele autochtone bevolking bewapend moet worden om zich te kunnen verdedigen tegen allochtone (islamitische) buurman en buurvrouw.
  Kijk naar het Midden Oosten en zie dat moslims geen enkel respect hebben voor het leven. Niet van zichzelf maar nog minder voor dat van een ander. Het onthoofden van een ongelovige wordt gezien als een feestelijke gebeurtenis. Moet dat straks bij ons ook?
  Laten wij ons verenigen tot het onvermijdelijke VERZET en de tijd dringt. Niet langer wegkijken. Vrouw en kinderen hebben er recht op dat wij hen beschermen. Ja, wij, want politie en leger staan straks (nee, nu al) machteloos.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • exmarineman zegt:

   Juncker, Rutte, Merkel en de hele andere zooi weg is heel mooi om te zeggen uiteraard gezien hun verderfelijke politiek. MAAR vergeet niet dat er op de achtergrond ook nog geheel andere mensen aan de touwtjes trekken en als die niet worden geruimd dan is het gewoon water naar de zee dragen. Het wordt ook hoog tijd dat er veel meer acties komen tegen die geheime Bilderbergconferenties en ook mensen uit de NWO enz worden aangepakt. Het was toch wel heel opvallend dat pas na de laatste Bilderbergconferentie in Dresden waar ook Rutte weer bij aanwezig was hij zich 1 dag later tegen EU-parlementariërs opeens duidelijk uitsprak (wellicht moest uiten!!!!) dat hij een hekel heeft aan referenda. En tot op heden heeft hij nog steeds NIET de wet uitgevoerd en het wetsvoorstel ingetrokken! En die wil nog eens 4 jaar door gaan?????!!!!!

   Like

 7. Thoth zegt:

  Háháhá… een moderne islam. Om te gieren dit….

  Like

 8. Pieter zegt:

  Domoor. Er is geen moderne islam mogelijk, want het is een alles of niets geloof.
  Uitroeien die islam.

  Like

 9. Wat moeten die wijven om zich te hullen met vodden. Staat niet eens in de koran, niet uitdagend zijn, Parfum, make-up en uitdagende kleding. Daar zit nog best gematigde kleding tussen.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Heb je wel eens van de ahadith gehoord ?

   Like

   • Nee, Joop nooit van gehoord.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    De ahadith zijn een aantal geschriften waarin de overleveringen en uitspraken van de profeet zijn opgetekend, er zijn er velen, maar niet alle worden als volkomen betrouwbaar aangemerkt.

    De betrouwbare met een 100% betrouwbaarheid Isnad genoemd zijn die van Muslim, Bukhari en Muwata als ik het goed hebt.

    Er is uitvoerige informatie op het net aanwezig , echter vooral in de Engelse taal , ik heb nog nooit op Nederlandse vertalingen gezocht , ik vind dat een te klein taal gebied voor bredere informatie .

    De kern van de islaam is de quran en de ahadith , die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, als een moslime dat ontkent liegt hij .

    Er staat immers in de quran dat de woorden van de profeet zijn alsof allah ze zelf heeft gesproken ( best slim van ze ) en de woorden van de profeet zijn dus opgetekend in de ahadith .

    Like

  • Het maakt niet uit, wat daar al dan niet tussen zit: “Moderne islam” bestaat gewoon niet. Is niets. Een losse flodder. En dat beseft die Valls ook best, want juist daarom is het alleen maar een uitroep om de kool en de geit te sparen: Dat heet politiek.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik bedoel niet de gematigde islam, want daar geloof ik niet in. Maar de provocerende sluier en boerka.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Correct .

    Het is de voor eeuwig onveranderbare waarheid opgetekend in de quran en ahadith .
    Zolang ze dat dogma niet zelf loslaten is er geen verlichting binnen de islaam, ook niet als wij ze dat op willen leggen, of denken dat we ze dat kunnen opleggen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Marian van Cranenbroek

    Bekijk het eens zo :

    Als de profeet weer eens op roof tocht ging kon hij toch niet hebben dat zijn roversbende nog hun roes lag uit te slapen : alcohol verboden , alleen in het hiernamaals was het er in overvloed
    Hij kan het ook niet hebben dat zijn rovers niet graag bij de dames weg gingen om te moorden en te plunderen omdat ze bang waren dat de dames vreemd gingen, daarom maar de schoonheden verbergen en ze onaantrekkelijk te maken.
    Hetzelfde voor voedsel wat snel aan bederf onderhevig was, verbieden, want een leger rovers aan de de dunne schijt schiet niet op .
    Niet vergeten het speelde zich in een tijd af dat de zand stammen nog primitiever waren dan ze nu zijn , je houd het bijna niet voor mogelijk .

    Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  @Marian van Cranenbroek

  Nu we toch even aan het kleppen zijn , gooi ik er nog maar even wat in.

  Die smerige dictators in die islamitische landen die het westen zo graag zag verdwijnen waren bezig met een zeer langzaam verlopende modernisering van de klassieke islamitische dogma,s
  langzaam omdat de tegenstanders vanuit de religieuze machten daar niet zo van gediend waren.
  zoek maar eens op arabisch socialisme en of pan arabisch socialisme.

  En wat hebben wij nu gedaan, het hele proces wat aan de gang was verstoren door de dictators te verwijderen en zo de weg vrij te maken voor de religieuze machten,
  Alleen in Egypte is dat mislukt, naar groot ongenoegen van de o.a de USA.

  Dit kan met opzet zo bedoelt zijn of een neven effect van global machtspolitiek , of zelfs een combinatie ervan,
  Persoonlijk denk ik dat het een combinatie ervan is, Europa als zijnde een machtsblok binnen de westerse allianties is niet zo gewenst we moeten wel naar big brother blijven luisteren en vooral de petro dollar blijven gebruiken ..

  Dit even heel snel, er is heel veel meer te vertellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s