De verkiezingsleugens van de VVD : Brussel wil kilometerheffing en Barbara Visser mag het vertellen

Screenshot_11

De Nazi’s en met hen veel andere regeringen wisten het al; wie de media beheerst, kan het volk van alles op de mouw spelden, en daar uiteraard een politiek voordeeltje uit trachten te behalen. En ofschoon de verkiezingen nog ruim een half jaar van ons af liggen, lopen de partijen zich al vast warm en komen met de meest bizarre leugens en verdraaide waarheden om zichzelf toch maar vooral in de schijnwerpers te plaatsen.

Vandaag was het de beurt aan de partij die zich nu ook al manifesteert onder Team Nederland, onder de leiding van een man die zonder te liegen en alles met een schaterlach af te doen, aan ernstige ontwenningsverschijnselen zou gaan lijden. Wij hebben het dan natuurlijk om de ‘man ‘ die nog steeds niet zonder zijn moeder kan, hetgeen op zich zelf al de alarmbellen zou moeten laten rinkelen, Mark Rutte.

Niet dat Rutte  deze keer zelf zijn favoriete hobby bedrijft om uw trachten over te halen op wat eens zeer lang geleden een partij was waar nette mensen zich thuis voelden. Maar dan moet u wel zeer ver terug in de vaderlandse geschiedenis, want met Wiegel begon de afgang.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

5 reacties op De verkiezingsleugens van de VVD : Brussel wil kilometerheffing en Barbara Visser mag het vertellen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Hoe zat het ook alweer met zijn verkiezingsbeloften, zoals: E.1000,- per Nederlandse werknemer, geen geld naar Griekenland, en handen af van de hypotheekrenteaftrek. De eerste twee beloften, heeft de leugenaar al gebroken!

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Daar heeft de lamlul 3x sorry voor gezegd!!!
   En nu gaat ie weer gewoon op de oude voet verder!!
   Wie ooit nog op hem stemt is rijp voor de psychiatrie. En Rutte is rijp voor de sloop!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Het rare in Nederland is dat iedereen klaagt….partijen verliezen zetels in de peilingen en veel mensen zijn dan ook wel klaar met de persoon die leuke dingen vertelt maar iets anders doet., Dat gaat dan zo’n vier jaar lang door dat klagen en zetelverlies,

    Vervolgens laten de “lijders van het volk” zich net voor de nieuwe verkiezingen weer massaal op TV zien om te vertellen dat wat ze voor ogen hadden niet konden realiseren en bieden excuus aan en beloven opnieuw gouden tijden…en ga zo maar door.. (terwijl ze 4 jaar lang stonden te vertellen wat ze u allemaal gingen afpakken of belasten)

    Als dan daadwerkelijk de verkiezingen komen, dan zie je iedereen weer op die partijen stemmen waar ze vier jaar lang over hebben geklaagd.
    Rutte biedt zijn excuus aan en de VVD kreeg er meteen weer een zetel bij.
    DOM volk hier joh….en daarom veranderd er ook GEEN HOL in dit land!

    Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Laten ze in Brussel eerst maar eens stoppen met die idiote maandelijkse ‘verhuizingen’ tussen Brussel en Straatsburg! Ik weet niet hoeveel volgeladen vrachtwagens iedere keer weer deze rit moeten maken. Is dat dan wél milieu-verantwoord soms?

  We hebben het dan nog niet eens over de kosten die deze achterlijkheid met zich meebrengt. Het is complete geldverspilling!

  Like

 3. Het wordt weer zakken vullen in Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s