Meerderheid Britten voor boerkaverbod

Screenshot_24

(Door: Steven Musch)

Het debat over de boerkini in Frankrijk heeft ook in het Verenigd Koninkrijk de discussie over een boerkaverbod aangewakkerd. Een grote meerderheid van de Britten is voor een verbod op de boerka, blijkt uit een peiling van onderzoeksbureau YouGov.

Alleen jongeren zijn tegen

Volgens het onderzoek is 57% van de Britten voor een verbod en 25% tegen. Alleen jongeren van 18 tot 24 zijn tegen een verbod op de islamitische klederdracht. Alle andere leeftijdscategorieën zijn voor. Van de 65-plussers zegt zelfs 78% een verbod te steunen, en maar 12% is tegen. Bij een tweede vraag die werd gesteld in het onderzoek van YouGov liet 46% weten voor een verbod op een boerkini te zijn en 30% tegen.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

20 reacties op Meerderheid Britten voor boerkaverbod

  1. Jan zegt:

    Ook in GB (reddeloos verloren): Vicars are told not to wear dog collars in public as experts fear ISIS will target British church in next attack


    ….
    One man of the cloth said he has been advised not to wear his dog collar out and about amid fears he could be singled out in a terror attack.

    It has also been suggested UK church congregations should have a ‘bouncer’ on the door so that worshippers at small parish churches are more protected.
    ….
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3766681/Vicars-told-not-wear-dog-collars-public-experts-fear-ISIS-target-British-church-attack.html

    Like

  2. delamontagne zegt:

    Er is vooruitlopende op een toekomstig verbod al iets op bedacht.
    De vrouwelijke variant van de “thobi”. De moslimdracht voor mannen in het wit……………

    Like

  3. Langzamer zeker ontwaken de Britten nu het al veel te laat is. Dat hadden veel eerder moeten doen.

    Like

  4. BertG. zegt:

    AfD volksvertegenwoordiger (soort Duitse PVV) Wiebke Muhsal, heeft zich bij een debat over kinderopvangverblijven, geheel gesluierd in een niqab bij de Kamer in Erfurt aangemeld, waarmee ze onverdeelde aandacht oogstte en haar punt duidelijk maakte.


    http://nachthemel.nl/?p=2808

    Geliked door 1 persoon

  5. Sjaak zegt:

    MEERDERHEID VAN DE BRITTEN VOOR EEN VERBOD VAN MOSLIMS IN HET LAND !
    MEERDERHEID VAN DE EUROPEERS VOOR EEN VERBOD VAN MOSLIMS IN EUROPA !
    ZO WORD EEN SCHOEN ERUIT !

    Like

  6. Jean zegt:

    Die zwarte tenten horen hier niet thuis op de openbare weg, verzamelen op een “gesloten” camping en dagelijks afvoeren naar landen waar die tenten gewenst zijn, dus richting Afrika.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    En wat doen de regerende onbenullen ??????

    Like

  8. Republikein zegt:

    Je kunt er over lullen tot St.- Juttemis.
    Geen pislam in Europa.

    Like

  9. Ongelovige zegt:

    Jongeren zijn links: Als je jong bent en niet links, heb je geen hart; als je wat ouder bent en nog altijd links, heb je geen verstand.

    Like

  10. Jan zegt:

    Ophef om navelboerka op islamitische school
    ‘Dat draag je maar in de sauna’

    Op een islamitische school in Krommenie is ophef ontstaan nadat verschillende meisjes een navelboerka droegen in de klas. De school heeft de meisjes naar huis gestuurd omdat de kleding ongepast zou zijn.

    Sjoerd Hofsma is directeur van het Ibn Pruphen College, waar het incident zich voordeed. Hij vindt dat de navelboerka te veel afleidt: “Het zorgt voor ongemakkelijke situaties. Dit soort kleding draag je maar in de sauna, maar niet in de klas. Ik heb de meisjes er ook op aangesproken, maar ze keken me niet eens aan, denk ik.”
    ….
    http://speld.nl/2016/04/20/ophef-om-navelboerka-op-islamitische-school/

    Like

Plaats een reactie