Islamitische intimidatie werkt. Treitervloggers krijgen buurthuis

screenshot_19

(Door: “Fubar”)

“Hoewel de Zaanse treiterjeugd eerder een container en een buurthuis vernielde, krijgt de groep overlastplegers mogelijk toch weer een nieuw onderkomen. Dat heeft burgemeester Geke Faber (PvdA) van Zaandam maandagavond gezegd.” Telegraaf >>

Volgens de Zaandamse burgemeester, die het zo heeft laten ontsporen, worden er wel eisen gesteld. Zoals toezicht. Toezicht weerhield de Turken er vorige keren niet van om het buurthuis te slopen en leeg te roven en om met een pistool te zwaaien. Hebben ze dat al terugbetaald? Ik zag dat ze in een auto van 150.000 euro rondrijden, dan het moet geen probleem zijn om dat terug te betalen. Het moet ook geen probleem zijn als je dat kan betalen om zelf een onderkomen te huren ergens. Waarom zou de gemeente daar voor op moeten draaien? Door een moskee aangeboden ruimte accepteren ze niet, omdat daar … toezicht is.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Islamitische intimidatie werkt. Treitervloggers krijgen buurthuis

 1. elisah zegt:

  Dat kan je oprecht schunnig noemen, de beesten worden voor hun wangedrag beloont…
  Ik snap niet waarom die aso-figuren een buurthuis moeten hebben, zijn ze dakloos of zo?
  De jeugd die ik ken gaat naar school en moet daarna thuis huiswerk maken, die hebben geen tijd om over straat te hangen en een buurt te terroriseren.

  Liked by 3 people

  • elisah zegt:

   Op ’t journaal hoorde ik dat de motorclub No Surrender wel wil optreden in die buurt, die kerels dulden geen flauwekul….

   Liked by 1 persoon

   • Laat die het maar eens opknappen dan piepen ze wel anders, die turkentrkkers

    Liked by 2 people

   • fransdewit zegt:

    Dat zijn mannen die nergens voor terug deinsden en dat wisten ze allang van hogerhand, daarom zijn ze van te voren al aangepakt. Het laagste van het laagste is onze overheid hoor. En al die allochtone rechtsdienaars pakken echt nooit hun vriendjes aan van gelijke komaf. Dan krijgen hun familieleden moeilijkheden. 1 grote miskleun heel dat integratie zooitje

    Like

 2. Pieter zegt:

  Wat een stelletje kleuters die Turken met hun “buurthuis”.
  Ja ze willen lekker bij elkaar klitten als Turkse homo’s.
  Ga eens normaal integreren bij een Hollandse sportclub oid, maar ga van de straat af.
  Beter nog, ga in Turkije leven, want Nederland willen jullie niet en neem dat mens, die PvdA burgemeester mee !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Krankzinnig.

  Like

 4. Karen zegt:

  Ze hoeven ook niet naar school. Het is geen Zaanse treiterjeugd maar het zijn criminele Turkse mohammedanen die helaas niet in Turkije wonen maar in Zaandam.
  Echt ik kwam niet meer bij van de lol als ik als Turkse crimineel in plaats van gevangenis straf voor de door mij gepleegde misdaden (weer) een door mij en mijn collega criminelen geëist buurthuis kreeg. En wat gaan we doen met zo’n buurthuis? Gewoon de inboedel in mijn Audi Q7 laden en het onderkomen weer kort en klein slaan Echt we maken het er toch zelf naar dat zij denken dan dat de autochtone Nederlanders compleet gestoord zijn.

  Like

  • elisah zegt:

   Zou zo’n buurthuis lang blijven staan? Er zullen veel mensen zijn die het zeer ongepast vinden en misschien nu óók eens ongepaste dingen gaan doen…

   Like

   • Karen zegt:

    Laten we het hopen. Maar je zult het zien, wedden dat ze dan de “schuldigen” zo te pakken hebben en dat die er heus niet vanaf komen met een opgeheven vingertje of een taakstrafje. Dan zijn het gewone Nederlanders en die worden wel bestraft.

    Like

 5. Rutte zei nog gisteren dat ze aangepakt zouden worden en een gepaste straf zouden krijgen . Een buurthuis dus. Die man is finaal van de pot gerukt. Zo iets moesten wij eens flikken.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Wat het zgn. BEVOEGDE GEZAG hiermee scoort; Jan L. de BELASTINGBETALER steekt ook een vette F-vinger richting ‘Den Haag’!! (wat ik toch al deed)

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Buurthuis ?
  Jullie bedoelen konsperative trefs waar ze precies ook als in hun theehuizen
  onder elkaar op arabisch plannen kunnen smeden om de Nederlanders te graze kunnen nemen !
  Een buurthuis betaald uit de nederlandse belastingpot is voor iedereen daar, maar we weten
  nu al dat ze daar met treiteren doorgaan en iedereen die niet in parasitenkliekje past, er niet in komt !
  Hetzelfde is het kiezen tussen pest of Cholera !
  Beiden deugen niet !

  Liked by 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Natuurlijk kan zo’n PVDA tuthola 14 dagen voor dat haar termijn afloopt van alles beloven.
  Zelfs Rutte staat in Elsevier te roeptoeteren dat de straat weer teruggepakt is op het islamitische tuig. Complete onzin want in feite staan alle leiders in ons land machteloos toe te kijken hoe islamitisch straattuig de steden overneemt.
  Ik heb tenenkrommend zitten kijken naar dat vreselijke linkse kut-programma “Paul” waar maar liefst vier man sterk het beeld dat de burgemeester en de politie geen knip voor de neus waard zijn trachten te ontkrachten met ellenlange leuterverhalen over de overlast. We hebben het in beeld, het is pas sinds veertien dagen zo erg, We proberen de zaak professioneel aan te pakken.
  Die burgemeester is net als elke andere overheidsdienaar geen knip voor de neus waard.
  In zowat elke grote stad in Europa is er overlast van islamitische jeugd en ze staan machteloos.
  Net als in de Gaza strook sturen machthebbers van de islam de jeugd de straat op om rotzooi te trappen. Ze hopen dat er “op getreden wordt” en dat daarbij zo’n islamitisch stuk tuig gewond raakt. Het liefste een kind van acht zodat ze een goede reden hebben om de stad met de grond gelijk te maken.
  Onze “leiders” weten dit al lang en zijn stuk voor stuk bang dat het uit de hand gaat lopen.
  Ze proberen met pappen en nathouden de zaak te de-escaleren zodat het geen wereldnieuws wordt. Ze willen heel graag etnisch religieuze rellen zodat ze een eigen staat of enclave kunnen afdwingen. Het is nu nog in de hand te houden omdat er nog steeds sprake van een minderheid is maar dit zal zeker in Europa gaan gebeuren omdat de islam hoe dan ook eigen grond met zelfbeschikking zal opeisen. Dit is slechts het begin.

  Is er nou niemand die zich afvraagt waarom al deze kerels overdag tijd hebben om daar rond te hangen en om op klaarlichte dag in een 130.000 euro kostende Audi Q7 een raadslid kunnen op zoeken om haar uit te schelden en te intimideren?
  Wat we hier zien is een typische door links zo bejubelde multiculturele wijk. In feite is het een mooi beeld van een op ons parasiterende parallelle samenleving.
  Kijk ook eens naar de typische rotzooi op straat. Overal blikjes, lege pakjes, kauwgum, peuken en andere troep. Muren vol islamitische graffiti. Dit is een wijk waar de Nederlandse staat niets meer te zeggen heeft met op de grenzen een continue provocatie.

  En wat zijn onze “leiders” toch stil… ze vangen elkaar af of je nu wel of niet tuig mag zeggen….

  Nietsnutten zijn het, zij gaan dit probleem nooit oplossen, daarvoor moet er eerst een andere politieke wind gaan waaien.

  Like

 9. Leo zegt:

  Geef ze ook allemaal een zetel in de gemeenteraad, dan is Zaandam van zn problemen verlost.

  Like

 10. Thom zegt:

  Eigen schuld dikke bult. Die burgemeester heet niet voor niets Gekke Faber.
  Bij de verkiezingen volgend jaar halen al die pro-islam partijen zoals GroenLinks, VVD, CDA, D’66, SP, Christelijke Rukkers en ander reetlikkende onbenullen weer een meerderheid en roepen ze: Foei, foei en nu in je nieuwe clubhuis. De Nederlanders stemmen zelf deze achterlijke idioten.
  Eerst staan ze op straat te protesteren tegen een AZC in hun wijk, maar haalt de PVV daarna de meerderheid? Nee hoor ze stemmen gewoon weer verkeerd of niet. Rutte heeft toch gezegd “Pleur op”. Nou dan! Aangifte tegen Rutte omdat dat hetzelfde is als “Minder, minder, minder” kunnen ze beter doen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De slappe linkse hap geeft weer toe, wangedrag wordt beloond, tenminste als je allochtone ben.

  Like

 12. DonnaDolce zegt:

  Beetje jammer dat asociaal gedrag beloond wordt… maar goed, als het zo wel lukt, dan moeten we maar op die toer om wat voor elkaar te krijgen….. onee, we hebben onze naar niet mee. Te walgelijk voor woorden.

  Like

 13. fransdewit zegt:

  Die gasten worden ook oud en dan kunnen ze ons niet meer treiteren, dan mag ik hopen dat ze uitgescheten worden in de maatschappij. Dan is er niets meer te halen bij een volk die het allemaal zo goed bedoelden.

  Like

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Die burgemeester heet niet “Gekke Gerritje” maar “Gekke Faber”!!!

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  Dat buurthuis wordt eigenlijk een kazerne !

  Like

 16. wouteenhoorn zegt:

  Buurthuis? Koffiehuis zullen ze bedoelen met annex een ruimte om te bidden. Spelen doen ze al lang niet meer.

  Like

 17. aafke zegt:

  Maken ze gelijk een hoerenkast van onder HUN TOEZICHT 😈😈😈

  Ze moeten toch ook wat centjes in de pokkut hebben

  Like

 18. fransdewit zegt:

  Die grootste oproer kraaier die eerst gearresteerd werd heeft dit als excuses gewoon weten los te peuteren als chantage middel en anders gaan ze gewoon door. Op zo moment mogen van mij de Nederlanders Erdogans zijn Turks voorbeeld volgen en de boel schoon vegen daar.

  Like

 19. R zegt:

  Bedankt links, jullie hebben er voor gezorgd dat het hele immigratiebeleid/intergratiebeleid nooit is uitgevoerd. Dankzij jullie zitten we met dit soort tuig in Nederland. En dan maar klagen dat Wilders zo groot wordt!!!!! Eigen schuld hebben jullie zelf voor gezorgd. Ik stem nooit van mijn leven meer links. Nu dat tuig nog opruimen. Hopen dat er clubs of initiatieven komen van burgers om het hele zooitje tuig een flink pak slaag te geven zodat ze nooit meer iemand lastig vallen. Strafkampen (opvoedingskampen) is de juiste manier voor dit tuig. Moslims zullen nooit integreren omdat die cultuur eeuwen achter loopt. Zo ook het hele beleid in Nederland dat achter loopt. Ga de regels toch eens aanpassen en zorg voor flinke straffen voor dat tuig. Het zijn kakkerlakken die oude mensen aftuigen en beroven van hun kostbare spulletjes……. Opruimen en terugzetten naar eigen achterlijke cultuurland………..

  Like

 20. fransdewit zegt:

  Helemaal mee eens, tijd voor een soort geheim A-Team Nederlanders zullen hun zeer dankbaar zijn.

  Like

 21. Ron zegt:

  Iemand iets over Wilders proces en natuurlijk de uitspraak van die linkse Peter R de Vries dat Geert TBS moet krijgen????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s