Merkel gaat door: Maandelijks 500 “vluchtelingen” uit Griekenland en Italië naar Duitsland

screenshot_51

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Kort voor de deelstaatverkiezingen in Mecklenburg-Vorpommern liet Merkel nog verkondigen: Repatriëring, repatriëring en nogmaals repatriëring, dat zou de komende maanden het belangrijkste zijn. Dat is sneeuw van gisteren, nu gaar de ongebreidelde immigratie gewoon verder. Men hoeft alleen maar in Italië of Griekenland te geraken en is dan quasi al in Duitsland. Hoewel 82% van de Duitsers de vluchtelingenpolitiek afwijst, zet Merkel haar koers ongewijzigd voort:

politikstube

[…] Merkel garandeerde Griekenland en Italië verdere hulp in de vluchtelingencrisis. Zo zou Duitsland “meerdere honderden migranten” met verblijfsrecht uit deze landen per maand opnemen. Juist deze mensen zouden een perspectief nodig hebben. “wij hebben een plicht om deel te nemen aan de te verdelen 160.000 vluchtelingen”, zei ze.

Zoals de “Welt am Sonntag” vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken te weten kwam, is het plan om in de toekomst 6000 vluchtelingen van Italië en 6000 van Griekenland over te nemen, iedere maand 500 uit de beide landen. Daardoor zouden vooral gezinnen weer herenigd moeten worden die elkaar op de vlucht uit het oog zouden zijn verloren. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Merkel gaat door: Maandelijks 500 “vluchtelingen” uit Griekenland en Italië naar Duitsland

 1. Als je een vrouw de baas laat worden dan trekt zij zich van niemand meer wat aan en zet ze onverminderd haar eigen plan door.

  Geliked door 1 persoon

 2. exmarineman zegt:

  Tja, die politici in welk (WESTERS) land van de EU dan ook hebben een plaat voor de kop van hier tot Rome…. Het is werkelijk ongelooflijk wat deze mensen uitspoken en uithalen. Merkel (Rutte2 zou ook wel een mooie naam zijn) liegt en bedriegt en ondanks de verkiezingsnederlagen gaat ze gewoon door alsof er niets aan de hand is. En dan heeft die Soros ook nog eens een mooi “immigratieplan” gepresenteerd…… En ook al heeft ze dan die verkiezingsnederlagen geleden, het is toch wel weer vreemd dat die niet harder zijn geweest dan noodzakelijk. Laten we hopen dat de volgende deelstaatverkiezingen veel en veel harder en duidelijker zijn en dat er dus ook volgend jaar echt wordt afgerekend op CDU/CSU (die laatste blijft toch wel heel opvallend stil) en SPD.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Want zo willen haar meesters vd NWO dat. En als een brave huisslaaf gehoorzaamt das Ferkel Merkel. Ik zit er op te wachten dat die binnenkort een kogel door haar vette eigengereide kop krijgt.

  Like

 4. Sabeltand zegt:

  Achterlijk losgeslagen wijf. Ze stort Europa in een burgeroorlog. Kan nou niemand dit wijf stoppen?

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Als een glas vol is moet je niet de kraan open zetten want dan stroomt het over. Als 550.000 ‘afgewezen’ zogenaamde vluchtelingen nog uitgezet moeten worden moet je er geen 12000 (6000 uit Italië en 6000 uit Griekenland) bij nemen.
  Het niet uitzetten en de poort weer open zetten stimuleert in Afrika en het Midden Oosten een veelvoud aan gelukszoekers om ook op weg te gaan.
  Het past naadloos in het plaatje van het toewerken naar een NWO waartoe de vermenging van de volken gerealiseerd moet worden.
  Het is tijd voor ‘minder-minder’ Merkel en meer AfD! Het is alleen jammer dat dat proces traag werkt en er intussen nog veel onheil aangericht kan worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http:\\depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Jan zegt:

  De Hoer van Babylon

  Like

 7. Jan zegt:

  Ja Merkel: Cascade Mall Shooter Captured – Suspect Turkish Muslim Arcan Cetin

  At least four reported dead in Washington State shopping mall shooting David Millward https://t.co/qHgijhvOYn pic.twitter.com/zFnh4H8Bor

  — Truth (@FindSource) September 24, 2016

  The Cascade Mall is a gun-free zone.
  ..
  He is originally from Turkey.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/update-cascade-mall-shooter-captured-suspect-turkish-muslim-arcan-cetin/

  Like

 8. Ongelovige zegt:

  En toch blijven de duitsers, vooral de vrouwen en de jeugd, voor de gevestigde partijen, die allemaal links zijn, stemmen. Omdat ze ervan uitgaan dat alles ooit terug in orde gaat komen. Dat alle politiekers slechte bedoelingen hebben, is idd moeilijk te geloven.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Iets wat ik al langer vind is goed verwoord in dit artikel van The Post online:

  http://biz.tpo.nl/2016/09/23/genegenheid-is-koop-stop-oversubsidiering-2/

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Is er nu niemand die deze boosaardige narcistische autistische tering heks omlegt???????

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door, dag aan dag. Zum kotzen!

  Like

 12. ildiko zegt:

  oke , mooi gebaar dus deze mensen zijn haar eigen gasten en niet die van onze.

  Like

 13. aquarius4422 zegt:

  Merkel promoot de AfD.
  Goed bezig met het graven van je eigen graf.

  Like

 14. Dat wijf is echt mesjokke, hiermee is ze het einde van Europa aan het opvioeren.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Like

 16. Dat wijf is mesjokke, ze is bezig met een snelle ondergang van Europa.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Er is maar één oplossing afzetten dat wijf !!!!

  Like

 18. Het enig recht wat een vrouw als Merkel heeft is het aanrecht !

  Like

 19. Mary zegt:

  Zoals ik al zei ze zal alles op alles zetten en geen enkele klok terugdraaien voordat AfD of welk rechts blok dan ook haar kan stoppen, dus voor haar telt iedere dag, hoe meer naar binnen des te beter, het is haar leger zullen we maar zeggen. Dat geldt voor de voltallige linkse kliek in Europa en ja ook in de VS zal Obama er nog alles doordrukken wat hij kan, ze zijn dus een race tegen de tijd aan het voeren om het zeg maar onmogelijk te maken dit terug te draaien, desnoods haalt ze ze zelf op voordat de bevolking totaal ontwaakt en voor rechts gaat kiezen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Guardiacivil zegt:

  Waar blijven verdomme de snipers en die grote BOEM???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s