Zweden: Leger krijgt “gender-handboek” – met als bedoeling een rechtvaardiger strijdplan

screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds enkele weken geeft het Zweedse leger zijn soldaten een handboek voor een sekse-rechtvaardige praktijk. Met dit “gender-handboek” moeten toekomstige militaire operaties onder mannelijke en vrouwelijke aspecten georganiseerd, gepland en uitgevoerd worden.

duits-zuerst

Wat klinkt als een slechte grap is realiteit in het noorden van Europa: in drie grote hoofdstukken krijgen de Zweedse soldaten nu aanwijzingen voor het correcte gender-gebruik in het leger. Een oefening ziet er als volgt uit: “Stelt u een gevechtsplan op en beschrijft u hoe u in het plan het gender-perspectief geïntegreerd heeft en hoe u rekening hebt gehouden met de situatie van mannen/vrouwen/jongens/meisjes.”

“Deze handelwijze is belangrijk, anders zouden we grote militaire fouten kunnen begaan”, probeert Zweden´s chef-strateeg, Jan Thörnqvist, dit onbegrijpelijke optreden te rechtvaardigen. Het zou namelijk het belangrijkste doel van het Zweedse leger zijn om een arbeidsplaats te bieden waar vrouwen zich goed zouden voelen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweden: Leger krijgt “gender-handboek” – met als bedoeling een rechtvaardiger strijdplan

 1. hslot4 zegt:

  Hahahahahha wat een dom volk ze denken dat het voor gelijke rechten is maar het is gewoon een psychologische study je bent gewoon een testrat zat voorbeelden al van stop maar ast een kurk in je reet het roze leger komt eraan.
  https://www.rt.com/usa/321375-military-male-sexual-assaults-retraction/

  Like

 2. Pieter zegt:

  Maar verder gaat alles goed in Zweden ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  De vrouwen die het druk hebben met gender in het leger liggen als eerste onder de zoden. Deze idiotie haalde men in het Israëlische leger ook uit met als gevolg dat veel vrouwen gedood werden, mannen gedood werden omdat zij vrouwen, want zwakker, moesten redden.
  Zweden doen er werkelijk alles aan om zichzelf uit te roeien. Helemaal in het straatje van de linkse leipo’s want als de Zweedse vrouw sterft blijft alleen nog de kopsvod over om mee te paren. En zie, zo wordt het slinkse multiculti-ideaal verwezenlijkt en verdwijnt dat vreselijke blanke ras, een doorn in ogen van socialisten.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  zolang we dat linkse satanische addergebroed hun gang laten gaan zal het niet meer goed komen ,wat hun voor ogen hebben is het hele heilige gezin kapot maken ,man vrouw bestaat niet ,kinderen word geleerd dat je je eigen geslacht kan bepalen ,dit hoort allemaal bij de eindtijd voorspelt door Jezus ,als in de tijd van Noah

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Zweedse militairen zijn voortaan goed te herkennen vanwege hun roze bril.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Zweden is de linkse clown van het Westen.

  Helaas heeft het land nog niet door dat zij zichzelf ten gronde richt.

  Like

 7. Eddy zegt:

  Heeft Zweden nog een leger nodig dan?

  Wie zijn ze nu precies aan het verdedigen? Het volk of de bankiers?
  Misschien staat er wel in hun eed “gij zult uw eigen volk verloochenen en belangen van de rijke bankiers en plutocraten beschermen tot in den doodt.”

  Als ze al kijken met de verrekijker vanuit de kazerne zullen ze al een oorlog zien.

  Like

 8. mahoog zegt:

  Alle soldatenmannekes castreren is òòk een optie.

  Like

 9. Jan zegt:

  Toenemende genderpsychopathology in Amerikaans leger: marine verbant alle woorden met ‘man’ er in

  The Navy announced Thursday that it’s removing all historic job titles and replacing them with occupational specialty codes, as opposed to direct titles, effectively removing the word “man” from job titles in a roundabout way.

  The shift gets rid of pesky job title names like “yeoman,” which the Navy bureaucracy had no idea how to make gender-neutral, thereby fulfilling a request from Secretary of the Navy Ray Mabus to make positions more female-friendly to facilitate integration.

  http://dailycaller.com/2016/09/29/navy-removes-all-historic-job-titles-after-study-on-gender-neutrality/

  1984 wordt nog waarheid voor 2020, retrovolk dat zich progressief noemt. Ja, achterlijk en totalitair.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s