Amsterdam gaat kindertjes indoctrineren over Zwarte Piet

screenshot_10

(Door: “Fubar”)

Stichting Nederland wordt Beter helpt scholen de discussie over Zwarte Piet te voeren. ‘Ouders hebben moeite het onderwerp bespreekbaar te maken.’

De stichting, die streeft naar een maatschappij zonder racisme en uitsluiting en dus naar een sinterklaasfeest zonder racistische stereotypes, bracht vorig jaar al een lespakket uit voor kinderen. Dit jaar richt de stichting zich op schoolbesturen, ouders en medezeggenschapsraden. Parool >>

En Amsterdam heeft daar een bevooroordeelde stichting voor in de arm genomen en ondersteunt die stichting financieel. Het is een stichting die nota bene vorig jaar aangifte wegens discriminatie gedaan heeft tegen Zwarte Piet.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Amsterdam, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, discriminatie, hersenspoeling, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Amsterdam gaat kindertjes indoctrineren over Zwarte Piet

 1. Tom Hendrix zegt:

  Van ROOD AMSTERDAM kan je zo’n verraad, van de Nederlandse cultuur, verwachten.

  Like

 2. Nederland staat er om bekend dat ze altijd naar de verkeerde mensen luisteren. Op de site van Zwarte Piet is Racisme, Zijn ze zo fanatisch en agressief, dat ze bang voor ze zijn.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Nederland is geïnjecteerd met gif en dat heeft zijn gevolgen. Wij die altijd voor op stonden van mensen rechten worden neergehaald met allerlei lul verhalen van zeikerds.

  Liked by 1 persoon

 4. carthago zegt:

  Hilarisch van de brandstichting” nederigland wordt niet meer beter” is dat de hekel aan zwarte mensen wel erg duidelijk wordt geventileerd. Minder minder minder zwart op straat,vooral beter voor kinderen als ze feest vieren. Ik ben benieuwd hoe ze over de tsunami uit de Sahel denken.

  Like

 5. de koranschrijver roept al 1400 jaar op tot massamoord op 6 miljard mensen, maar daar heeft deze wereldvreemde stichting geen enkele interesse in

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  citaat : En Amsterdam heeft daar een bevooroordeelde stichting voor in de arm genomen en ondersteunt die stichting financieel.

  ikkes : Kan dat wettelijk gezien dat een lokale overheid daar belasting centen voor gebruikt ?
  Is er iemand hier aanwezig die hier meer vanaf weet ?

  Like

 7. Sjaak zegt:

  2016 Slavernij in Nederland ????
  Wie zich daar aangatast voelt, Staat het vrij onmiddelijk
  op te flikkeren uit Nederland 1
  En jullie kunnen wachten tot in de ewigheid !
  Onze zwarte piet blijft !
  Elendige steuntrekkers ga eindelijk aan het werk !

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Voor links is indoctrineren op scholen de gewoonste zaak van de wereld, dat doen ze al jaren en jaren op alle scholen tot met de universiteiten !

  Liked by 1 persoon

 9. ildiko zegt:

  alle grootste racist van Nederland is Sylvana zelf. Het enige wat zij heeft bereikt dat meer dan de helft van Nederland HAAT haar en ik ook.

  Like

 10. Elena zegt:

  Link naar artikel van donkere dame uit Ivoorkust.
  Zij vindt de zwarte Piet discussie abnormaal.

  http://www.zakengidstiel.nl/nieuws/human-interest/32062/-nederland-is-veel-te-tolerant-?redir

  .

  Like

 11. Elena zegt:

  Een Antiliaanse vrouw.

  Shirley Martina ik als Antilliaanse schaam me voor sommige mede kleurlingen, denken jullie echt dat dit een bijdrage is voor een mooiere samenleving en dat hier mensen gelukkiger van worden??jullie creëren alleen een grote kloof tussen blank en zwart, jullie zouden is iets aan je zelfbeeld moeten doen ipv van je druk maken over een kinderfiguur, ik ben zelf een trotse negroïde vrouw en identificeer me totaal niet met een zwarte piet ,misschien moeten jullie is kritische richting jezelf kijken en jezelf niet telkens in een zielig hoekje in de maatschappij duwen, want ik kan me niet inbeelden dat jullie je zo druk kunnen maken, en telkens een ver slaven verleden erbij blijven halen, ga verder kijk richting de toekomst!!!

  Liked by 3 people

  • delamontagne zegt:

   Martina een Antilliaanse achternaam !
   Dat denk ik ook steeds over die paar idioten uit de voormalige Koloniën
   die anderen bij autochtone NL-ers in een “kwaad-daglicht” stellen.
   Nog meer negatieviteit over de Antillianen, alsof ze allemaal zo denken als die SS…………………..

   Like

 12. Ik heb Sinterklaas en Zwarte piet altijd al als verraders gezien ,net zo als die hoogopleide regerende elite ,die bijval verleent aan die Mohammed met zijn anderhalf miljard volgelingen!Nu zwarte piet verboden gaat worden , wordt het ook tijd om ook Mohammed met zijn volgelingen (getint en niet getint,met burka of zonder ) op een zwarte lijst te zetten en eventueel met hulp van de Unesco te gaan verbieden!Waarschijn zal de meerderheid van de zeer objectieve en betrouwbare VN (United Nonsens ) hier zeker mee instemmen!Shalom van Léon van Duren

  Like

 13. e.j.bron zou u zo vriendelijk willen zijn om deze berichten niet naar Turkije te willen door sturen,anders kan ik geen goedkope vakantie naar Turkije meer boeken(Sinterklaas is eigenlijk een Turks sprookje)gelukkig is Israël mijn mooiste vakantie bestemming met uiteindelijk doel ; Het Hemelse Jeruzalem !!!Maar dat Hemelse Jeruzalem verkrijgen wij alleen door geloof in Yeshua Hamasiach(Jezus ) !!Deze eindbestemming overtreft elke sciencefiction voorstelling !!En dit laatste is serieus gemeend!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s