ARABISCHE ROTSTREKEN

screenshot_171

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik het schokkende nieuws dat een jonge wielrenster in Qatar van de weg werd gemaaid door een politiewagen … omdat ze vrouw was. Opmerkelijk beeld was het na de tijdrit bij de junioren op het WK in Qatar toen Susanne Andersen (foto) naar het ziekenhuis werd gebracht. De reden achter dat euvel is nu ook bekend … en is schokkend. Andersen werd 13e in de tijdrit én zou in de wegrit uiteindelijk op stralende wijze naar brons rijden, maar tussendoor werd ze wel van de sokken gereden in Qatar.

De Noorse bond wilde toen niet reageren op het voorval, maar dat zou uit schrik zijn geweest om het land niet meer uit te mogen. Want nu hebben ze bij TV2 bekendgemaakt dat Andersen werd aangereden … omdat ze een vrouw was.

In Qatar zijn ontblote benen bij vrouwen not done, dat zou de reden van de aanrijding zijn geweest. De UCI zou ondertussen met de zaak bezig zijn, maar in Noorwegen steigeren ze.

“We zijn er van overtuigd dat het opzet was. Zekerheid? Neen, die hebben we niet. Maar onderzoek wees uit dat er geen remsporen waren en terwijl Susanne pijn lag te lijden was die politieagent rustig aan het roken”, aldus Hans Falk van de Noorse wielerbond.

Welnu, spitse lezer van E.J. Bron, het is weliswaar misschien niet zo’n interessant bericht, doch ik wil het hier toch even vermeld hebben. Ik spreek er schande van.

Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende zondag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Qatar, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op ARABISCHE ROTSTREKEN

  1. Hendrik M. zegt:

    Tja, zo werkt dat in Arabierisch-islamistan….

    Like

  2. Hans zegt:

    Heel arabië asfalteren, met dat kutvolk eronder, pijpleidingen doorheen leggen en de warmte omzetten in electriciteit.
    Dan heeft het nog iets nut.

    Geliked door 2 people

  3. Bernardus zegt:

    Welk zichzelf respecterend mens gaat dan ook naar zo’n Arabisch land al is het voor de sport. Het is triest voor de dame in kwestie maar wel een leer dat je zelfs niet voor sport naar zo’n land kan. Het beste is deze landen te boycotten, maar het levert zoveel op, dus we gooien onze waarden over boord voor die paar rotcenten.

    Geliked door 1 persoon

  4. BertG. zegt:

    Ze mag nog blij zijn dat ze er niet een groeps verkrachting van gemaakt hebben.
    Moet je maar niet rond fietsen met je blote benen, dat is vragen ergens om in Qatar.
    Dus voor Qatarse begrippen heb ze mazzel gehad, ze hadden ook een paar keer voor en achter uit kunnen rijden om haar te pletten, geen hond die daar wakker van ligt verder.
    Als normaal mens heb je daar niks te zoeken.

    Geliked door 1 persoon

  5. elisah zegt:

    Welke idioot komt dan ook op het idee om een WK in Quatar te houden!
    Ik heb een tijdje terug een reportage gezien over Afghaanse vrouwen die aan wielrennen deden, die vrouwen werden uitgescholden, aangevallen en aangereden door kerels die het er niet mee eens waren. Maar ze gingen door met hun krakkemikkige fietsjes en provisorische uitrustingen.

    Geliked door 1 persoon

  6. louis-portugal zegt:

    Dike arabische hoek wil allerlei sportevenementen organiseren waarbij ze hun moslimregels willen opleggen.
    Die bonden moeten wel veel geld krijgen om daarnaartoe te willen gaan.
    S.V.P. ophouden ermee.

    Like

  7. ongesgoolde zegt:

    Minderwaardig strontvolk.

    Like

  8. hans zegt:

    Teringzandbak met onze middelen en producten en arbeid. Anders bestonden ze niet. Ze hebben alleen maar dollars en pedo`s.

    Like

  9. leefbarbaar zegt:

    Alle sporters met ballen pakken hun koffers en gaan naar huis.
    Wie blijft is geen medaille waard.

    Like

  10. Wachteres zegt:

    Een WK in Quatar? Daar kan alleen maar heel veel geld achter zitten …

    Like

    • Henk der Niederlander zegt:

      Juist ja Ans zo zit dat.
      De bonzen van de verschillende sportfederaties moeten natuurlijk ook een paar centen kunnen bijverdienen wegens het lage salaris dat ze zich over het algemeen zelf toekennen.

      Tja die armoedzaaiers moeten ook iets nietwaar.

      Like

  11. Dan zegt:

    Wat doet deze Susanne Andersen in een islamitische zandbak? Harde leerscholen zijn gelukkig nodig voor dit soort sneeuwvlokjes in safespace. Ondervinding is nog steeds de beste leermeester.

    Like

  12. AEO zegt:

    Boycotten dat land! Vlieg ook niet met Qatar!
    Een land waar dit soort dingen gebeurt moeten we boycotten. Ze weten daar zelfs niet eens hoe ze het woord mensenrechten moeten schrijven! Snap ook niet waarom men daar straks de WK Voetbal moet gaan houden. Laten ze daar eerst maar eens de slavernij afschaffen.

    Like

  13. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  14. Guardiacivil zegt:

    Een zeer vuile streek, en gezien de cult achtergrond van dit “ras” neem ik het voor de volle 100% aan.

    Like

  15. Andre van Ballegooijen zegt:

    als wij nu eens alle gesluierde vrouwen het ziekenhuis in zouden rijden, wat zouden ze in het midden oosten zeggen? ieder weldenkend mens moet er nooit meer heengaan, al deze landen mijden. nog even dan hebben wij hun olie niet meer nodig en lopen ze allemaal weer schapen te weiden i.p.v. met 8-cylinders rond te rijden

    Like

Plaats een reactie