Bulgarije: na botsingen met de politie worden duizenden “migranten” uitgezet

screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderdagavond gingen in het grootste “vluchtelingen”kamp van Bulgarije de onlusten door, nadat de plaatselijke autoriteiten de dag daarvoor op grond van heersende infectieziektes een uitgaansverbod hadden ingesteld. Bij de botsingen tussen de bewoners van het kamp en de politie raakten 24 politieagenten en twee “migranten” gewond. De politie arresteerde meer dan 300 “migranten”.

Een woordvoerder van de politie verklaarde dat er ongeveer 2000 “migranten” zouden hebben deelgenomen aan de vechtpartij in het kamp dichtbij de stad Harmanli in de buurt van de Turkse grens.

Zoals men al gewend is van andere incidenten op andere plaatsen werden er meubels en autobanden in brand gestoken en de politie met stenen bekogeld. De agenten konden met waterkanonnen en rubberen kogels de opstandige menigte uit elkaar drijven. Volgens de nieuwste informatie heeft de politie de situatie vrijdagmorgen onder controle gekregen.

Minister-president Bojko Borissov verklaarde naar aanleiding van een bezoek aan het kamp donderdagnacht dat iedereen die aan de onlusten zou hebben deelgenomen uit Bulgarije uitgezet zal worden.

“Tegen raddraaiers en criminelen wordt een onderzoek ingesteld. De overige deelnemers aan de onlusten, die wij op grond van foto´s en video-opnames kunnen identificeren, worden uitgezet. Daartoe hebben we voor begin december al een vliegtuig gereserveerd. Eerst zullen de mensen naar gesloten kampen worden overgeplaatst”, zei Borissov. Volgens hem hadden volgens onderzoek tot nu toe Afghanen de rellen georganiseerd; ze wilden hiermee bereiken dat de Syriërs aan hun demonstratie zouden deelnemen.

Borissov verder: “De in Syrië en in de Arabische wereld woedende onmenselijke oorlog heeft voor een ware catastrofe gezorgd. Geen enkele kracht kan de mensen op de vlucht voor de oorlog tegenhouden – dat is Europa´s noodlot.”

Om tegen de quarantaine te protesteren, vonden donderdag in de loop van de dag de eerste onlusten al plaats. De opnames van de Bulgaarse tv-zender BTV laten branden in het “vluchtelingen”kamp zien. Volgens berichten werden meerdere gebouwen in het kamp beschadigd, waaronder de eetzaal en het nieuw gebouwde registratiecentrum.

Bij 128 bewoners van het kamp werden huidziekten zoals waterpokken en virale infecties vastgesteld; zoals de medische academie in Sofia benadrukte, zou er geen risicobestaan voor een massale epidemie.

Volgens het Duitse persbureau dpa zou het uitgaansverbod de reactie van de lokale autoriteiten op de protesten van Bulgaarse nationalisten geweest zijn. Deze hadden vorig weekend al de invoering van een uitgaansverbod voor de ongeveer 3000 bewoners van het kamp geëist. De demonstranten klaagden dat de “migranten” hen lastigvallen en ziektes verbreiden.

Men schat dat er ongeveer 13.000 “migranten” – waarvan ongeveer de helft Afghanen – in Bulgarije zijn gestrand.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, Bulgarije, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bulgarije: na botsingen met de politie worden duizenden “migranten” uitgezet

 1. Mirjam zegt:

  Dit is een teken naar zogenaamde ‘vluchtelingen’ toe, dat ieder land bereidt is om echte vluchtelingen die voor oorlog op de vlucht zijn, op een humane manier te helpen, maar zich niet de wetten laat stellen door zogenaamde ‘vluchtelingen’ die een ander doel voor ogen hebben om naar Europa te komen.

  Like

 2. Dat is tenminste een goed voorbeeld stellen, Vernielzuchtig tuig er uit zetten, prima besluit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Aanvulling:
  Trouwens nog iets:
  Als de EU-elite/EU er niet was geweest, de laatste jaren waarin dit ‘conflict’ met en over vluchtelingen is begonnen en zich heeft doorgezet, dan had géén één land van de EU deze ‘shit’ met en over ‘zogenaamde vluchtelingen’ geaccepteerd. Ieder land had dan zijn eigen beslissingen genomen en dan waren de grenzen niet tomeloos open geweest, maar had een normaal, gezond grenzenbeleid plaatsgevonden. En vooral dit: dan hadden miljoenen gelukzoekers, verkrachters, pedofielen, terroristen en onder al deze groepen behorende, niet de neiging gehad of zelfs de poging ondernomen om naar Europa te vluchten en waren we van dit zooitje verlost gebleven die onze landen aan het kapot maken zijn en dit al grotendeels voor mekaar hebben gekregen.

  Het enige echte beleid voor Europa is de grenzen dicht, niemand meer erin die hier niet hoort én alles eruit van voorgaande dat er al is.
  Dat is zelfverdediging én zelfredding, want die continenten die zich naar ons willen verplaatsen, lachen zich kapot over zoveel achterlijkheid, welke wij (lees de regeringen én de burger’s) uit deze landen aan hen tonen en toestaan aan hen. Als we in de idiote landen zouden komen, waar zij vandaan kwamen, dan werden we meteen opgepakt en/of afgemaakt en in een zeldzaam geval, uitgezet. Zó achterlijk zijn ze daar nog niet. Die achterlijkheid die komt pas als ze de Europese bodem betreden. Goed zo Bulgarije!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De WEST-Europee bodem, om precies te zijn:
   Té beschaafd, té geciviliseerd, té slap. Dáárom hebben wij geen antwoord op de misdragingen van dat tuig.

   Like

 4. Ildiko zegt:

  VIDEO ! POOLSE MANNEN ZO VERDEDIGEN HUN VROUWEN !!!! HIER KUNNEN ZE OOK WAT VAN LEREN ! http://napimigrans.com/video-igy-vedik-meg-a-lengyelek-az-asszonyaikat-ha-idegenek-zaklatjak-oket/

  Like

  • Harry zegt:

   Tja Ildiko ,

   Dat zie ik hier in Nederland nog niet gebeuren !
   Bovendien staat er dan zó een peloton ME- ers klaar om ons agressievelingen te arresteren dankzij die debiele multicul overheid .

   Maar je zag wel dat ze altijd met een groep moeten zijn voor ze wat durven .
   Als er één alleen op straat loopt heb je nooit last , dan hebben ze het druk met hun telefoontje of een sigaret of zo en kijken ze je nooit aan .

   Like

 5. Ongelovige zegt:

  Afghaanse ouders schenken hun pasgeborene een vuurwapen, en als hij daardoor omkomt in een stammenstrijd voor hij volwassen is, zijn ze nog fier ook.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Gewoon voortaan met scherp schieten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thom zegt:

  Bulgarije houdt zich enorm in doordat ze nu lid zijn van de EU. Het is nog niet eens zo lang geleden dat ze nog met de Sovjetunie gelieerd waren en dat tegen misdagers daar in een bepaalde gevangenis verteld werd, dat er een foto gemaakt moest worden en dat ze hun hoofd daarvoor in een donkere kast moesten steken. In die kast was een pistool gemonteerd dat de crimineel een kopschot gaf zodra hij in de “camera” keek. De Bulgaren kunnen ze beter niet te kwaad maken, want die weten echt wel hoe je dat aan moet pakken, als het erop aan zou komen.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  En met de aantelling van een nieuwe ceo voor de VN gaat deze ook streken uithalen.

  Like

 9. Jan zegt:

  PM Bulgarije: De gehele parasitaire bende wordt gedeporteerd en de kampen beveiligd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s