VIDEO: Studenten van de American University in Washington geven de voorkeur aan Fidel Castro boven Donald Trump

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, onwetendheid, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Studenten van de American University in Washington geven de voorkeur aan Fidel Castro boven Donald Trump

 1. Thom zegt:

  In Iran hielp Links ook mee om Khomeiny aan de machg te helpen. Ze werden hartelijk bedankt met een strop om hun nek. In Kuba kreeg je de kogel voor het vuurpeleton als je het opnam tegen Castro. Als je niet tot zijn kader behoorde maar je niet verzette tegen zijn terreur, dan had je nauwelijks te vreten. Toch gelooft Links tot op heden ten dage dat ze het buskruit uit hebben gevonden door tirannen toe te juichen.

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Kan je nagaan hoe de geest van die kinderen vergiftigd wordt, dat doen ze hier op de scholen ook.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Van een student verwacht je intelligentie, geen achterlijke hersenspinsels. En alweer, hoe geleerder ze zijn (slechts alleen op hun studierichting hebben ze ergens verstand van) hoe achterlijker ze zijn. In zijn algemeenheid natuurlijk. Een klein percentage hunner zal wel normaal het brein kunnen laten functioneren. Alles bij elkaar een behoorlijk zorgelijk fenomeen voor lieden die in de top van onze maatschappij terechtkomen !

  Like

  • Thom zegt:

   Het zijn niet alleen de softe alpha opleidingen die besmet zijn. Een figuur als PvdA leider Samsom is Delfts ingenieur in de technische natuurkunde met als hoofdrichting kernfysica.
   Hoe kan iemand die afstudeert op een eertijds befaamde Delftse Technische Hogeschool zo verward zijn met de waanideeën die deze beste man heeft.
   Dat is toch niet te vatten zoveel stupiditeit bij een afgestudeerde Delfs ingenieur.

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Compleet linksdraaiende gehersenspoelde debielen en niet meer zelf kunnen denken, dat staat onze jeugd ook te wachten of het is na 30 jaar PvdAllochtonen slinks onderwijs al “ingeburgerd”. HAVO examens van 10 jaar geleden waren al ten hemel schrijend doorwrocht met linkse achterlijkheid. Als kinderen de echte goede antwoorden zouden geven zouden ze gezakt zijn!!!

  En dan gebeurd er dit, waarschijnlijk door de instroom van zeer laag IQ immigranten:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27130404/__Rekenwonder_op_basisschool_schaars__.html
  In Duitsland aangetoond dat volwassen mannelijke immigrantparasieten nog niet eens de kennis hebben van groep-6 basisschool.

  Like

  • Thom zegt:

   Groep 6-basisschool, dan ben je sinds de laatste 40 jaar geschikt om benoemd te worden tot onderwijzer op de lagere school. Op een kweekschool (tegenwoordig PABO) werd in 1967 al wiskunde dat bestond uit het boek “cijferen voor de vijfde klas van de lagere school” gegeven aan de eerstejaars die MULO-A hadden zonder wiskunde.
   Dan moesten ze 1/3 plus 2/7 optellen en dat lukte echt niet altijd. Deze mensen werden gewoon onderwijzer.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  American University ???? Zeker ook zo’n door en door verrot links zooitje. Net als hier trouwens !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Daaruit blijkt dan maar weer, dat de studenten van tegenwoordig nog steeds niet wijzer zijn, dan die van mei ’68. Revolutie-romantiek!
  En verder is het wel duidelijk, dat die snotneuzen nooit, maar dan ook nooit op Cuba hebben moeten léven. (Léven dus, hè: GEEN vakantie van hooguit vier weken!)

  Like

 7. Ron zegt:

  De hersenen van deze studenten zijn opgelost door het linkse vergif.
  Blijkbaar weten ze niet hoeveel doden deze meneer castro op zijn geweten heeft. Zeker niet goed opgelet bij het vak geschiedenis. Dat vak waar Rutte ook ‘zoveel’ kennis van heeft.

  Mijn verwachting is dat deze leefhoofdige studenten mogelijk ook wel liever Pol Pot, Trotzki of Lenin hebben in plaats van Trump.

  Like

 8. Mary zegt:

  Dat lijkt me prima idee, ze fijntjes allemaal naar Cuba brengen als ik Trump was, direct gehoor aan geven, gaan ze daar maar ervaren wat het is de kleuters want dat is zo ongeveer het niveau van de gemiddelde universiteit in Amerika.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Daarom ben ik ook geen donor. Zelfs organen zullen ongetwijfeld ter voorrang aan de linkse elite worden bedeeld.

  Like

 10. de fanclub van massamoordenaars wordt steeds groter; hoe hoger opgeleid, hoe dommer men wordt/blijft

  Like

 11. Arme jongens, moeten nog veel ondervinden in het leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s